![]() |
Cevap: Zero Limit girlhahagirlhahabir dahagirlhaha özelden geliyorum |
Cevap: Zero Limit ismira ve mümin okan temizlenme süreci ile ilgili son yazdıklarınız beni yüreklendirdi.huzurla nefes almaya o kadar ihtiyacım var ki.hooponopono yapmaya devam ediyorum.sabah uyandığımda dilimde oluyor.minik mucizeler yaşıyorum,sanki daha fazlasını görmek istiyorum.yani şuanki acil sıkıntılarım için arınma yaşamak istiyorum.daha sık yazarsanız mutlu olurum. |
Cevap: Zero Limit Alıntı:
Hepimizin şöyle veya böyle aciliyetlerimiz var. O yüzden ben de arıyorum formülü. dusun2 Şöyle düşündüm: Huzur +başarı =Ho'oponopono + iki nokta Nasıl ama?..258892588925889 Ho'oponopono, her şeyle birleşebiliyor deneyimlerime göre: reiki, eft, deap peat, sedona... Ho'oponoponoyu -isteğe göre diğerleriyle birlikte veya tek başına- temel baz alarak, acil çözüm ihtiyacında da iki nokta yöntemini kullanmak. Bunun için iki nokta konusunda çalışıyorum...y789 |
Cevap: Zero Limit zero limit ve matrix enerjisi kitapları hayatıma aynı zamanda girdi.ikisindede benzer bir mantık var.geçen yıl haziran ayında bu kitapları edindim.o zaman okuduğumda çok aykırı gelmişti.birinde iki nokta belirleyip tutarak anlık bilinç değişiminden ve yaratımdan bahsediliyordu,diğerinde ise tanık olduğun ne varsa hepsinin senin içinde yeri vardır gibi uç bir bilgiden bahsediliyordu.çinde meydana gelen bi olayla benim ne alakam olabilirki gibi bi reddedişe girmiştim.birde mademki dr.iheleakala yaklaşık 30 yıldır bilfiil uygulamışta niye hala savaşları,krizleri bitirememiş diye algılamıştım.tabi zaman içinde bunlar oturdu.dünyada tanık olduğumuz tecrübeler aslında bizim kendi dünyamızda olup bitenlerle aynı doğrultuda.daha doğrusu biz o kadarına tanık oluyoruz.eminim fikrimize sığmayan farklı tecrübelerde vardır.sığmaz çünkü karşılaşmadık.bir komşu ülkede bir ferdin yaşadığı duygular hangi deneyimleri yaşattırıyordur? mesela tıp literatüründe milyonda bir karşılaşılan vaka tanımlamaları yapılır.vaka, kişinin hem kendisi,hem ailesi,hemde yaşadığı toplumda tecrübe edilir.duymadığımız nice yaşam durumları vardır kimbilir. özetle biz kendi algı sınırlarımız içine giren deneyimlerden sorumluyuz.ben aklıma geldikçe tekrarlıyorum cümleleri.yakınlarımada anlattım.gönül istiyorki,hedef güzelliklere bir an önce kavuşmak... |
Cevap: Zero Limit harika paylaşımlarınız için teşekkür ederim |
Cevap: Zero Limit Eft ve ho'oponopono video, şimdi dinledim, ingilizce pek anlamasam da rahatlatıcı etkisini hissettim. Linki: Viddler.com - EFT & Ho'oponopono the way to eliminate fear stress and uncertainty - Uploaded by thereisaway |
Cevap: Zero Limit bu da ho'oponopono meditasyon linki; Viddler.com - Ho'oponopono Meditation Mantra and Prayer - Uploaded by thereisaway bunu nasıl indirebilirim? bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz? |
Cevap: Zero Limit merhaba İsmira'cım ben bu videoyu indirip upload ettim. RapidShare: Easy Filehosting buradan indirebilirsin canım. sevgiler actionsmile Alıntı:
|
Cevap: Zero Limit Arkadaşlar ben de kısa bir süredir yapıyorum hooponopono'yu. Kitabını da okuma fırsatım oldu. Herkese tavsiye ederim lütfen alın okuyun gerçekten çok etkili. Hayatımda şimdilik minik ve beni şaşırtan mucizeler oluyor. Bu kitabı okuduktan sonra içsel temizliğin ne denli önemli olduğunu anladım. Ve ancak içinizdeki korkular ve çelişkiler tamamen yok olunca isteklerinizin önünü açıyorsunuz. Bu çok önemli lütfen bunu atlamayın. Ben eş zamanlı olarak korkularımı da tespit ettim ve üzerinde çalışıyorum. Korkularımı hızla sevgi enerjisine dönüştürüyorum. hooponopono yöntemi de benim içsel temizliğimde çok ama çok etkili oldu. Sizlere tavsiyem öncelikle hayattaki korkularınızı bulup onları sevgi enerjisine dönüştürün temizleyin. hooponopono ile arının arının arının... |
Cevap: Zero Limit Alıntı:
Canıımmm, çok teşekkür ederim!!..kiss3kiss3kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 PM. |