![]() |
Cevap: Zero Limit bende varım |
Cevap: Zero Limit Bende bendeeeeesevinclisevincli |
Cevap: Zero Limit Alıntı:
TR-ance, 'dağılım yapmak'la kastettiğin şeyi bilmiyorum, ama bence sen grubu aç şimdi, oradan devam edelim. Bence sayı önemli değil, çünkü belirlenen konu hakkında hep birlikte arınma yaparız... |
Cevap: Zero Limit Hatta grup değil de, Zero Limit konusu içinde alt başlık olarak "Ho'oponopono İle Uygulamalı Arınma" gibi bir başlık açarak da başlanabilir mi?...dusun2 |
Alıntı:
|
Cevap: Zero Limit arkadaşlar selamlar. daha evvel bu gibi başlık açmıştım hemen bulup link göndereceğim. --- buldum sevincli http://www.hayatimdegisti.com/forum/...sma-hatti.html |
Cevap: Zero Limit bu gece 22 de başlayalım tamam ama iyi bilenler bir taslak hazırlamalı katılım artacaktır eminimactionsmile nerede buluşuyoruz? |
Ama bu iki nokta uygulamalarının linki... Ben merak edenlerin uygulamalara kolay katılımı açısından içinde "ho'oponopono" nun geçtiği ve yer olarak da ilişkilendirebileceğimiz yeni bir başlık olmasını öneriyorum...Ne dersiniz? |
genel bağlamda bir dayanışma hattı idi. olsun sizleri mi kıralım :) sevincli açarız bir başlık. :)956k |
Cevap: Zero Limit kesinlikle HAKLISINactionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 PM. |