Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Zero Limit (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=226939)

Yilmaz 13-06-2009 07:29 PM

Cevap: Zero Limit

Selam MuminOKAN. Amacim kesinlikle ve kesinlikle hic kimse ile bir polemik yasamak degildir, ayrica sizin nasil bir cevher olabileceginizide tahmin edebiliyorum. Emin ol kendi uygulamalarim var, okuyupta ögrendigim konular üzerine! Tartismalarimiz yada paylasimlarimiz sirasinda bir yada birden fazla arkadasimiza karsi kirici oldu isem affedin. Anlatimlarimda yada elestirilerimde eksikler olabilir, sizlerin bu durumu cok iyi anladiginizdan eminim.

Yeryüzümüzde daha henüz tam aydinlanmamis beynimizin karsisina, onlarca belkide yüzlerce metod, teknik, teori ve bilgi cikiyorki özelliklede teknolojinin gelismeye basladigi bu yüzyilda, yararli olani sorgulamak ayni zamanda yarar adina uygulamaya calismak, sizler gibi dostlar ile ve bizlere o süper beyinleriyle bazilari yüzyillardir uygulalan metod ve tekniklerin ögreticileri sayesinde dahada kolay olacaktir.

Bu sebeptendir`ki dogru olanida yanlis olanida aramizda biraz elestirerekte olsa bir kivama getirmek ve bilgilenmek en dogal hakkimiz olabilecegini düsünüyorum.

Tavsiye ettigin kitabi okuyacagim, tesekkürler, MuminOKAN.

sulara 14-06-2009 10:32 PM

Birsey sormak istiyorum.Icımdekı yokluk bılıncıme sebep olan her ne varsa senı sevıyorum lutfen benı affet tsk ederım ozur dılerım..gıbı yapsak olurmu.Daha zengın maddı olarak daha ferah ıcınde olmak ıcın ve suankı durumundan hosnut degılse kısı bu teknıkk ıse yararmı

hayat kadere inat 17-06-2009 09:55 AM

bazen hiç bir şey bilmedende doğru şeyler yapabiliyoruz.2 yıl önce arkadaşımla i.... gezerken ona benim artık çalışmam gerektiğini ve ......onun yanında olmam gerektiğini anlatırken önce onun resmini gördük tebessüm ettik birbirimize biraz daha yürüdükten sonra( başka yerde olduğunu bildiğimiz)iş yerini gördük ve bu kadar tesadüf bizi epeyce heyecanlandırmıştı hala onu konuşuyorduk az ilerde işte orada duruyordu e bu kadarı fazlaydı hemen orada bunun asla tesadüf olamayacağını düşünerek yanına gittim benimle çok sıcak konuştu çalışmalarımdan bahsettim bana randevu verdi(onunla birebir konuşmak çok zor)o randevudan sonra ben hala onun yanında çalışıyorum o gün olanlara akıl erdiremezken ben bu konulara çok yabancıydım şimdi burada öğrendiklerimle kendimi dahada gelitiştirmeye çalışıyorum ama şunu iyi bilmeliyiz ki bu kadar detaylara takılmak insanı mutsuz edebiliyor basitçe '' evet ben buyum yaşamam gereken bunlar mantıkla istediğim her güzel şeyi elde etme gücüne sahibim bana verdiği bütün bu nimetlerden dolayı Allaha şükrediyorum'' actionsmile

TR-ance 17-06-2009 10:02 AM

Merhaba Arkadaşlar..

Aklıma Demin Bir Fikir Geldi.. Acaba Hayatımdegisti.com Ho'oponopono Grubu OLuştursak Nasıl OLur? Mesela Her 2 Veya 3 Günde Bir Grup OLarak Ülkemizde Ve Dünyada Yaşanan Sorunların Sorumluluğunu Üstlenerek Arınma Yapsak ? Bence TopLu Arınmalar İşe Yarayabilir.. Daha Evrensel Düşünmemiz Lazım Bence.. Ben Mesela Şu Anda İşsizlik İçin Arınıyorum.. İşsizliğin Benim İçimdeki Düşüncelerin Bir Ürünü OLduğunu Rahatça Algılayabiliyorum.. Eğer TopLuca Bu Algıya ULaşıp Kendimizi Grup Halinde Arındırırsak Vibrasyon Gerçekten Çok Yüksek OLabilir..

ışıkk 17-06-2009 11:31 AM

Ben varım.hele hele işsizlik olayı...TR-ance bunun için söylediğin bir olumlama var mı?

TR-ance 17-06-2009 11:44 AM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467048)
Ben varım.hele hele işsizlik olayı...TR-ance bunun için söylediğin bir olumlama var mı?

Öncelikle Kendime Sorarım.. "Ey Rabbim İÇİMDE İşsizlik Durumlarına Sebep OLan Neler Taşıyorum ? Lütfen BunLardan Arınmama Ve Nurumu Tamamlamama Yardımcı OL " derim ve kendime konsantre olarak arınma cümLelerini Söylemeye BaşLarım.. Eğer Süreci Kısaltmak (Sonucu Kısa Zamanda Görmek İçin.. ) İstiyorsanız Kendi İçinize KOnsantre OLun Dışarıya DeğiL.. Böylece Sonucu İlk Avazda Elde Edersiniz.. Ho'oponopono'nun Temel Noktası Budur.. HERŞEY İÇİMİZDE..

SevgiyLe KaLın..

hayat kadere inat 17-06-2009 11:49 AM

BÜTÜN İŞSİZLER ADINA YÜREKTEN BENDE VARIMactionsmile

ismira 17-06-2009 12:08 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467038)
Merhaba Arkadaşlar..

Aklıma Demin Bir Fikir Geldi.. Acaba Hayatımdegisti.com Ho'oponopono Grubu OLuştursak Nasıl OLur? Mesela Her 2 Veya 3 Günde Bir Grup OLarak Ülkemizde Ve Dünyada Yaşanan Sorunların Sorumluluğunu Üstlenerek Arınma Yapsak ? Bence TopLu Arınmalar İşe Yarayabilir.. Daha Evrensel Düşünmemiz Lazım Bence.. Ben Mesela Şu Anda İşsizlik İçin Arınıyorum.. İşsizliğin Benim İçimdeki Düşüncelerin Bir Ürünü OLduğunu Rahatça Algılayabiliyorum.. Eğer TopLuca Bu Algıya ULaşıp Kendimizi Grup Halinde Arındırırsak Vibrasyon Gerçekten Çok Yüksek OLabilir..

Harika bir fikir!.. Tam da aklımdan geçen şeyi dillendirdin TR-ance, sağolasın.Bir sıralama yapıp, pek çok konu üzerinde çalışabiliriz bence de. Ama önce grubu kuralım, detaylara sonra gireriz.Yani ben varım.

aysegul_tirtil 17-06-2009 12:17 PM

tr-ance
ismira
ışık
hayat kadere inat
aysegul-tırtıl

şimdilik 5 kişi ama onlarca olucak gibime geliyor.

ilk konumuz işsizlik sanırım haftada bir gün çarşamba mesala saat 22.00

hadi bakalım bu taslagı hep birlikte şekillendirelimy789

TR-ance 17-06-2009 12:18 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467061)
Harika bir fikir!.. Tam da aklımdan geçen şeyi dillendirdin TR-ance, sağolasın.Bir sıralama yapıp, pek çok konu üzerinde çalışabiliriz bence de. Ama önce grubu kuralım, detaylara sonra gireriz.Yani ben varım.

Desteğiniz için Çok Teşekkür Ederim.. :) Bencede Kaç Kişi OLacağımızı Belirlemek Önemli Dağılımlar Yapmak Açısından.. Umarım En Kısa Zamanda Grup Kurulur Ve Arınmalara Başlarız..

SevgiyLe KaLın..

Not : Diğer Arkadaşlara da Destekleri İçin Çok Teşekkürler.. :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:15 AM.