![]() |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Şahsen kokoreç yerken hiç bağırsak mı bağırmasak mı diye düşünmüyorum.Hele bol domates bol acı tadına doyum olmaz.Pisimbat benide alın aranıza. smil56 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması khkh56 verdim seni cat56 ye sevincli sevincli anlaşıldı geçen buluşma sigara içenler ve içmeyenler diye gruplaşmıştı.. bu sefer kokoreçciler ve kumpirciler çekişmesi olacak.. ttli3 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Ben başlı başına bir grubum zaten.(cüsse babında yani 5 kişiye bedel)Kokoreçimi yerim üstünede orta kahvemle beraber sigaramı içerim.(gidicemiz yerde nargile varsa o ayrı)İyi bir tavlacı bulursam tavlamıda oynarım.Oh gel keyfim gel smil56 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Buluşmaya katılacaklar mutlaka telefonumu kaydetsinler.Geldiklerinde bu numaradan ulaşırlar. Gsm:0539 559 64 22 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması aslan atakan yetiş be oğlum :) yüzüme gözüme bulaştırıcam yoksa |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Turnuva içinde ayrı bi gün organize mi etsen pisimbat. y789 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması yaw cat56 nin aklına uyup buluşmaya gelirseniz karman çorman oluruz işte yaw ATAKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YETİŞ blook |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması redflowers harikasın "bağırsakta yerim bağırmasakta" çok güldüm Allah'ta seni güldürsün kiss3 birkaç grup olacak gibime geliyor 1-kokoreççiler kumpirciler 2- sigara içenler içmeyenler 3- tavla oynayanlar oynamayanlar aklıma gelmeyenleri de siz bulun 44 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Buluşma fikride yeride saatide organizasyoncumuz Pisimbat'dan çıktı.... Kendisine teşekkür ediyoruz... Yok öyle buluşmaya 5 gün kala organizasyoncu olmaktan vazgeçmek f678h Bakalım nasıl bir buluşma olacak blissy Bizde elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabii ki... 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 AM. |