Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=295)
-   -   23 Nisan 2008 kedili ortaköy buluşması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5437)

hayatimdegisti 22-04-2008 05:52 PM

Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması

Çok memnun oluruz Mert Bey...
Mutlaka bekliyoruz...

Alıntı:

Merto Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar selamlar,
Yarınki buluşmaya bende gelicem büyük ihtimal.
Daha önce çeşitli nedenlerle katılamamıştım herhangi bir buluşmaya.

Hepinizle yakından tanışmak ve sohbet etmek çok keyifli olacak eminim.

Görüşmek üzere selamlar, sevgiler.

hayatimdegisti 22-04-2008 05:54 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
23 nisan çarşamba günü ortaköy sahilindeki meşhur ortaköy camisinin çaybahçöelerine bakan tarafında olacağız ben kelim tanirsın atakan telini vermişti araya bilrisin geldiğinde saat 13:30 da buluşma amacı tanışmak eğlenmek kumpir kokoreç tabiki nlp reikiki vb konuşlarda konuşmak ama eğlence ağır basar kanımca eh nede olsa cat56 düzenliyor

Organizatörümüz gerekli bilgileri vermiş bende tekrar telefonu hatırlatayım..
0539 559 64 22

suzzy 23-04-2008 09:17 PM

merak ediyoruz...eeee hadi anlatın... dusun

toplantı nasıl geçti...kimler geldi kimler geçti...kokoreçler nasıldı...tavlada kim yendi.. sevincli

eee ama biri anlatsın artık...çatladık meraktan.... utananadam

hayatimdegisti 24-04-2008 12:10 AM

Pisimbat tarafından organize edilen buluşmamız oldukça keyifliydi.Ben Ortaköy'e buluşma saatinden bir saat önce gittim..

Pisimbat,Shamanic,Nurhanza ve Redflowers bir kafe'de oturuyorlardı.Saat 1 gibi sahil kenarına gidip buluşma için oturacak yer baktık.
O sırada Zeynep Ay aramıza katıldı...

Sahilde ki kafelerden birisinde oturduk ve bir yandan çaylarımızı içerken Metin06 gelecek mi gelmeyecek mi diye dedikodusunu yaptık.

Bir süre sonrada Metin06 katıldı...

Daha sonrada Merto ile Defduru aynı anda geldiler. y789 Defduru'nun avatarında ki ikiz kızları Defne ve Duruyu yakından görme fırsatımız oldu.
enerjileri ve mutlu halleri ile yaşama sevinci yayıyorlar etrafa...

Giris bölümü gürültülü olmaya başladığı için bir süre sonra daha sakin olan üst kata çıktık.Orada sohbetlerimize devam ettik.

Oradan çıktıktan sonra Defduru ve Merto veda ettiler.Bizde kokoreç yemeye gittik.Bende ilk kez kokoreç yemiş oldum...Daha önceden kokoreç ile ilgili bir önyargım vardı coffe2

Sonuç olarak çok keyifli bir buluşmaydı.Gerek izin günlerini bu toplantıya ayıran gerek il dışından yada uzaklardan gelen evde misafirini bırakarak buluşmaya katılmak adına fedakarlık yapan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum...

metin06 24-04-2008 12:35 AM

atakan bey, cep telefonunuz nerde efenim smil56 telefonunu arabada bırakmışın valla ,çıktım telefonunu görünce tur atıp geri geldim senin apartmanın orda sordum soruşturdum hatta sönmez soyadlı Hasan Sönmez in ziline basıp burasıdır diye yukarı kadar çıktım Atakan burdamı arkadaşım telefonu bende felan diye..adam yok öle biri dedi hatta niye zilimize basıyon tarzı konuşunca açıklama yaptım uzun uzun .Öbür apartmanlara da baktım zillere felan kimseyi bulamadım biraz bekledim seni de göremeyince oralarda eve geldim..üstad bi mesaj felan atta telefonunu verim bi şekilde sana .. ya bir insan kendi telefonuna bu kadar mı ilgisiz olur :) yoksa götürüp satcam hee khkh56

buluşma güzeldi valla..pisimbatım sahamanımız mert bey geldi shaman kahveleri yuvarladı pisimbatlan kokoreç yedik zeynep ayyyyyya :) sohbet ettik felan..güzeldi..

hayalayaz 24-04-2008 12:40 AM

allah içinize sindirsin demiycem..çünkü sindirmiş..belli..hadi bakalım darısı izmir ve ankaranın başına..

hayatimdegisti 24-04-2008 12:55 AM

Bende bir yarim saattir evde telefonu arıyorum... tel45x

Haberleşelimde teslim alırım senden...

ZEYNEPAYY 24-04-2008 01:35 PM

Ya bu buluşmalar güzel oluyo beeeee:))
he bide dertlerimiz olmasa dimi sevincli oy oyy bunlarda hayatımızın süsü biberi bee az acıda olsa tadını çıkarmak lazım uyy aklıma şimanikin acı biber yemesi geldi sevincli ben yeseydim cafede ne kadar su varsa çekerdim:))))
Unutkan atakan bey:))) Unutmadan ne güzel anlatmış:) ne var yoksa bize bişe kalmamış sankim ama herkesin gözü başka görer aynı yere baksada dimi 8977 pisiiiiimm muhteşem insan kodumu oturdurum yüzünü cırmalarım havasında gezen asi kedi:)))
Şimanik en şahane madaratör herzamnki gibi süppeeer sapkal89 bide nurhanza süper yönetici:))ve ferrulimiydi neydi hani elini yüüznü yıkamadan duramayan :))İnşallah atlatırsın bu takıntıları:)
Bide muhteşem ark5 çift meğersem burda ayrı gezen gezegen gibi bütün bir dünya varmış bide iki kuzularııı Allah nazarlardan saklasın çok uslulardı bee blissy pisim uzaktan bakıyodu yan yan yaramzlık yaparlarsa tırmalarım diyeee:)))))
Sonra pek sevdi:))Allah dilerim bir ömür sağlık afiyet versin şirin aileye heee Defduru haketen Tansu Çillere benziyodun yaa:))ondan daha güzel ve gencinden:))Tansu çiller bu yazıyı Okurmu dersin okursada çatlasın:)))))
lem 04metin yine iyisin her seferinde bu hesap işi karışıyo sonra zor toplanıyor şaşkın :)))))
he benim hemşerim neden gelmedin? dusun buralardaysan cevap ver yoksa siparişleri getiremem diyemi çekindin:(
yahuuu sen gelsen yeterdi be hemşeri kardeşim.:)
heee bu arada yakın zamanda inşallah yine bir aradayız Piknik içiiin:))
Ben şimdiden çimenlik güzel sakin bi yer bakmaya başlıyorum:))
Mümkünse yine hafta içi olsun dimii hafta sonu heryer arı kovanı gibi gürültüden durulmuyor..:)

Benim dediğim yere vakti Olanlar bi gitsin lale devri geçmeden "fetihpaşa korusu"Üsküdarda kime sorsanız yeri gösterir..:)

sanemce 24-04-2008 02:08 PM

buluşmanızın güzel geçeceği belliydi zaten. buradaki sıcak atmosferin reele taşınmaması mümkünmü. bende gelecektim kızımla birlikte. çok istedim ama 1,5 aydır işsiz olunca, maddi imkanlar elvermedi. bir sonraki buluşmaya kadar iş bulurum inşallah ve bende aranızda olurum

defduru 24-04-2008 02:57 PM

Valla üçüncüye giriyorum buraya bişeyler yazmak için tam sona geliyorum gönder diyorum hoop sistem kitleniyor hadi baştan yazıyorum. Galiba benim fikirlerimi yazmamam gerekiyor. Sistem beni uyarıyor dl67

Ben dünkü buluşmada herkesi çok sevdim. Hepsi çok uzun zamandır tanıdığım dostlarım gibiydiler. Pisim'in asi halini, Nurhanza'nın gözlerinden bana bakan kız çocuğunu, Zeynep'in hep gülen yüzünü, Redflowrs'ın kırılgan ifadesini, Metin06'nın samimiyetini, Shamanic'in içtenliğini, Atakan'ın mütevazılığını, Merto'nun kendi gibi oluşunu, Kızlarımın uslu duruşunu hepsini çok çok çok sevdim.

Aslında herkes için uzun uzun bişeyler yazmıştım ama baktım sistem sürekli beni atıyor bende kısacık toparladım.........

İyiki buradayım ve iyiki varsınız.............. kiss3 kiss3 kiss3

Bir dahaki buluşmayı bekliyoruz........ blissy blissy blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 AM.