![]() |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Alıntı:
Az gidip gelmedim o yolları ah ahhh |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim.Beylikdüzü'nden Mecidiyeköy yakın herhalde.Shamanic le hallettik biz durumu.Kaybolmadan Mecidiyeköy'e kadar gelebilirsem sorun yok.Ama kart falan geçiyomuş otobüste.Paralı diilmiş galiba.Bizim burdada akıllı kart sistemi var ama parada geçiyo.Kalmıyım bide yollarda. |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Evet Soyismim AY b456 içimden bi ses akraba çıkıcaz diyooo ark5 Pisim boyumun olcüsünü sen zamet etme ben sana sölim girlhaha:))) [/quote] dusun olurmu olur gogogo biz biraz deşelim bu konuyu ark5 soy ismi babasından dolayı farklı ama benim kızımın ismide Zeynep onayi |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması üeeeyt yürüyün bee hazırlıklar tam gaz gidiyo helal valla .. kokoreç yicez mi pisimbat olmadı kumpir :) |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Alıntı:
|
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması sevincli sevincli sevincli sevincli hem toplantı organize et.. hem herkesi gel diye tırmala.. hemde bizsiz boğazının derdine düş.. dlckrn benim çukulatamı getirde .. yemedin inşallah onuda aç gözlü cat56 zaten ben kokareç sevmem.. hih33 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması biri kokoreç mi dedi. smil56 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması sanırım o gün grup ikiye ayrılacak kokoreç yiyenler ve yemeyenler gogogo bir aksilik olmazsa bende gelmek istiyorum kızımla birlikte ve bizde kokoreç yemeyenler grubundayız thumbsanim |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması gelin canım biz birlikte kumpir yeriz.. ark5 onlarda kokoreç yesin.. dlckrn kokoreç bağırsaklardan yapılıyordu dimi.. dusun hey gidi heyy .. o bağırsaklar neler görmüş geçirmiştir.. dili olsada konuşsa... sevincli sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:27 PM. |