![]() |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması şaman bacım 789569 789569geliyormusun 23 nisanda söle bakım yoksa tırmık yicen 789569 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması yüzde 90 geleceğim şekercim.. tırmalayıpta gözümü korkutma yahu.. girlhaha |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması sen gelsene şu msn e bakım hemen 789569 ifadeni alıcam blook |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Ay tarih yaklaştıkça nasıl heyecanlıyım ben bir bilseniz. aa34 Sizlerle tanışmayı çok istiyorum. Buradan güzel enerjilerinizi alıyorum kim bilir yüz yüze nasıl olur...... Bir soru nasıl tanıyacağız dusun birbirimizi hani filmlerde olurya yakaya kırmızı gülmü takacağız. dl67 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması kimse kendini tanıtmasın bence diyecem ama ben deşifre oldum boy boy fotoları koyarsam foruma olacağı buydu zaten bide dedim kendime güllü dallı entari alıcam diyeeeee ben sizi kimse söylemeden tanırmıyım acaba ayrıca beklenenden fazla katılım olacağına dair içimde bir his var sürprizler olabilir yani ekstra bir program bile çıkacak gibi meselaaaaaaaaaaaaa.................. |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması ben de geçen sefer ilk kez bir araya gelmiştim dostlarla.. elin adamı bana bakıyodu bende ona baktım .. baktım kötü kötü bakıyo dedim bu bizim forumdan olamaz .. girlhaha sonra pisimbatı aradım sağolsun cat56 beni tanıdı görmüş elimde telefon avarel yürüdüğümü gel gel buraya dedi gittim yanına.. y789 onun cat56 hisleri kuvvetli olduğu için toplar bizi yine yanına.. sevincli atakan beyde erkenden buluşma yerinde olur.. bir kedi ile yan yana olan gruba doğru hamle yaparız... ttli3 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması tam olarak buluşma noktasını verin ben güllü dallı elbisemle karşılıyım siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dansa gidelim hatta orda dans edelim |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması vallaaaa beni kesin tanırsınız zaten ben erken giderim oturacak bi yer ayarlarım ayyy atakannnnnnnnnnnn sen de erken gel beni kazıklarlar 10 kişi oluruz sanırsam beni tanırsınız saçlarım yok tek kel ben olacağıma göre kel bir cat56 gören yanıma gelsin sevincli şaman atakan erken gelin heeeee yer ayarlayalım beni tek bırakmayın orda kizgin1 tırmalarım yoksa blook |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Ablacım sen beni beklemeden gidiceksin yoksa.Baksana pisimbat erken gel diyo.Valla ben kaybolurum o kalabalık içinde.Beylikdüzü'nden nasıl gelinir ortaköy'e?Kaç saat sürer?Kaçta çıkmam lazım?Yardımmmm... |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması valla 100 puanlık uzmanlık sorusu sormuşsun kuzum.. burası istanbul buranın trafiğine havasına güven olmaz sen kuşluk vakti çık yola.. wave ben öyle yapacağım.. bende dağdan şehre ineceğim çünkü.. girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 AM. |