![]() |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Beylikdüzü'nden Ortaköy'e ne kadar sürede gidilir bir fikrim yok ama, http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=guzergah&st=2 buradan hangi otobüslerin gittiğine bakabilirsin. bende İstanbul'da halen yeni sayıldığım için biryere giderken önce nasıl gidebileceğime bakıp öyle yola çıkıyorum |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması beylikdüzünden metro varsa beşiktaşa kadar gelebilir ordanda minibüs otobüs var ortaköye çok yakın zaten yada beylikdüzü taksim yapar ordan otobüsle iett ile gelirsin |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması hala tam nokta vermemişsiniz, tam açık adres lazım bende taaaaa nerelerden geleceğim tekirdağdan çıktım yola, ver elini aydın bursa dönüşte ortakööööyy de neresi bildiğim kadarıyla büyükçe bir muhit oralar di mi? |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması tamnokta istiyorsanız eğer ortaköy deki kumpircilerden aşağıya in deniz kenarına orda çay bahçeleri var ahanda ordayız |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması çay bahçesinin adı var mıı? bahçeleri demişsin hangisi oluyor acaba? ne çok soru sordum yaaa heralde oraya kadar gelebilirsek bulacağızdır dimi |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması ortoköy camii nin önünde desek daha belirli bir nokta olur ne dersiniz.. dusun |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması tamam ortaköy cami önü çaybahçelerine bakan yüzü kel bir cat56 yani beni gören bulur bizi tek kel ben olacağım için sevincli |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması atakan bey gelenlerin bizleri daha rahat bulması için iletişim numarasını verecektir sevincli (foruma hafta sonu itibariyle giremeyecek olanlar bir önceki buluşma sayfasından iletişim bilgilerine bakabilirler.. ) b456 |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Alıntı:
Pisim boyumun olcüsünü sen zamet etme ben sana sölim girlhaha:))) |
Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması smil56 sen gel ben alırım ölçü blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 AM. |