Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=295)
-   -   23 Nisan 2008 kedili ortaköy buluşması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5437)

pisimbat 03-04-2008 12:15 AM

Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması

yok yok iiyi valla tek sorun çoçuklar benim keltoş kafamdan korkupm ağlarlarsa diom ozaman şaman bakar o baksın biz lak lak yapalım eheheh wave 44

defduru 03-04-2008 12:23 AM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
yok yok iiyi valla tek sorun çoçuklar benim keltoş kafamdan korkupm ağlarlarsa diom ozaman şaman bakar o baksın biz lak lak yapalım eheheh wave 44

Bana sanki mazeret uyduruyorsun gibi geldi. Gözün korktu demi benim cadılardan. khkh56

hayalayaz 03-04-2008 02:03 AM

cat56 pisimin geldiği belli oldu..valla kızlar haziran derseniz kesin yanınızdayım..haziranda beni bu izmirde bağlasalar durmam..yanınıza gelirim..amaaaaaaaaaaaaaa gelcem deyipte o, toplantıya gelmeyenler elimden çok çekerler haberiniz olsun..hepinizi bir arada istiyorum..ona göre..

pisimbat 03-04-2008 11:57 AM

Alıntı:

defduru Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bana sanki mazeret uyduruyorsun gibi geldi. Gözün korktu demi benim cadılardan. khkh56

yok yahu ben ciddiyim çoçuklar korkar belki dedim yoksa ben oynarım çoçuklarla 44 2 de cat56 bulurum ordan ohhh gel keyfim gel 8977

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
cat56 pisimin geldiği belli oldu..valla kızlar haziran derseniz kesin yanınızdayım..haziranda beni bu izmirde bağlasalar durmam..yanınıza gelirim..amaaaaaaaaaaaaaa gelcem deyipte o, toplantıya gelmeyenler elimden çok çekerler haberiniz olsun..hepinizi bir arada istiyorum..ona göre..

hayalcim haziran için bne söz veremem ama yinede tarihe göre değişir durum belki uyarsa gelirim oda senin hatrın için ark5

ZEYNEPAYY 03-04-2008 12:34 PM

Bende geliyoruuuuuuuum:))

blue jaloon 03-04-2008 02:57 PM

canlar haziran 20 benim icinde uygundur bu böyle biline wave

hayalayaz 03-04-2008 04:33 PM

Alıntı:

hayalcim haziran için bne söz veremem ama yinede tarihe göre değişir durum belki uyarsa gelirim oda senin hatrın için ark5

oralara kadar gelmişken, ben sanada gelirim cat56 m, ama her şey nasip kısmetle..ben sizleri tanımayı çok istiyorum..ama bazen istemek yetmiyor, hazirana daha çok var, inşallah kısmettir ve görüşürüz..

meraley 03-04-2008 04:59 PM

bende gelmek istiyorum ama haziran 20 de

pisimbat 03-04-2008 07:51 PM

Alıntı:

meraley Nickli Üyeden Alıntı
bende gelmek istiyorum ama haziran 20 de

ehh olsun sende o vakit gelirsin sevincli

ZEYNEPAYY 04-04-2008 01:31 PM

Şimdi biz Nisan 20 demi yoksa 23 demi buluşuyoruz? dusun