Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=295)
-   -   19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=13875)

Novos 20-10-2008 01:07 AM

Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması

toplantı dolu dolu geçmiş maaşallah, keşke biz de orada olabilsek dedik ama orda olmuş gibi olduk, sevgiler

ECEM18 20-10-2008 09:22 AM

dünkü toplantı çok güzeldi öncelikle keops'a ve shamanicime bizlerle paylaştıkları bilgiler için çok teşekkür ederim.ayrıca redflowersım canım benim o ayrı bir güzellikti.sanemce,duru79,çiçek,spy game,atakan bey,kısmen iyiki sizleri tanımışım.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.ismini sayamadığım diğer arkadaşlarımızada teşekkür ederim.ayrıca metin06'nın yeride çok güzel.herkese tavsiye ederim.

MuminOKAN 20-10-2008 09:42 AM

bende herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar. çok saolun. dün öğleden sonra biraz uykumun gelmesinin sebebini buldum... mantının ve yoğurdun beni direk hipnoza sokmasından kaynaklanıyor.

[b][i]işte bir foto :) [i][b]

önemli bir not: katılımcı arkadaşlar bana ulaşabilirler mi?

----
toplantımızda bizle beraber olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyoruz...

ZEYNEPAYY 20-10-2008 12:06 PM

Demek öle hıııı dlckrn bensiz bu ikinci buluşma oluyor hıh hih33 lem kıskandım lemmm:(
heee ne dicektim bende bugün çiçek madaratörümle 06metine hayırlı olsuna gidicem ama böle sessiz sedasız wave:))
Acaba dükanda bulaşıkları metinmi yıkıyor dusun merak ettim:))

hayatdolu 20-10-2008 03:39 PM

Merhaba, toplantı yorumumu dün Cafe bölümüne yazmıştım ama sanırım doğru yer burası olacak :)

Merhaba , bu benim 3. Toplantıya katılışım ve bugünkü toplantı ile ilgili yorumlarımı ben de yazmak istedim. Saat 13:30 da toplantı yerine gittim. Tarif o kadar iyi yapılmıştı ki elimle koymuş gibi buldum art56art56 Bu arada diğer arkadaşların gelmelerini beklerken bir şeyler yeme imkanı bulduk. Mekan sahibi arkadaşımıza da bize güzel bir ortam sunduğu için teşekkür ederim. Yemeklerde çok lezzetliydi 25889

Toplantı tam olarak saat 15:00 da başladı. Öncelikle Atakan Bey siteyi nasıl kurduğunu, ilk telkinler ile nasıl karşılaştığını ve telkinler hakkında bilgi verdi.

Daha sonra keops nikli arkadaşımız telkinler , Eft ve Deep Peat hakkında bilgi verdi. Ve hayatımıza nasıl uygulayabileceğimizi anlattı.

İlk başta olumlu telkinler vererek zihinde olumlu hayaller kurmanın , vücut dilinin insan davranışlarını ve psikoljisini etkilediğini, irade gücünün daha kısa fakat hayal gücünün daha uzun süreli ve etkili olduğunu anlattı.

Eft ile ilgili olarak da bizi rahatsız eden duygunun önce şiddetini belirleyerek 1 ile 10 arasında. Sorunu kabullenmemizi ve vucutta ki belirli noktalara belirli bir ritmle vurmamız gerektiğini söyledi. Bu noktaları yanlış aktarmamak adına yazmıyorum.

Olumsuz bir olayla karşılaştığımız zaman neden benim başıma geliyor demek yerine, bu problemi nasıl tersine çevirebilirim? Bu yaşadığım olaydan ne öğrenebilirim? Bana neler kazandırdı? Şeklinde bakış açımızı değiştirmemiz gerektiğini anlattı.

Shamanic nickli arkadaşımız. Bolluk ve bereketi kendimize nasıl çekebiliriz. Ve şükretmenin bunda ki etkisini anlattı.

Ve ‘’ İnanmanın Gücü ‘’ adlı bir kitabı okumamızı tavsiye etti.

Reiki ve şakralardan bahsetti.

Ve evrene ‘’ Bolluk ve bereket içinde yaşamayı seçiyorum’’ diye mesajlar gönderebileceğimizi belirtti.
Paylaşmanın ve paylaştıkça bereketin artacağından bahsetti.

Ve dahası……….

Ortam çok güzeldi. Pozitif bir enerji hakimdi. İyi ki katılmışım. Yeni arkadaşlar ve yeni bilgiler edinmiş oldum.

Öğrendiklerimizi ertelemeden ve inanarak hayatımıza uygulamanın zamanı

Herkese kucak dolusu sevgiler kiss3

Sevgi.

Pamukk 20-10-2008 07:04 PM

ben de bu seferki buluşmamıza katılamadım ama selam gönderen arkadaşların selamlarını aldım saolsunlar ttli3
çiçekciğim elçiliğin için teşekkür ederim kiss3
inşallah bir sonraki toplantıya çok guzel haberlerle birlikte olmak dileğimle herkese sevgilerimle kiss3

kadriye 20-10-2008 11:23 PM

merhaba,ben bu toplantıya katıldım.toplantı gerçekten cok güzel geçti ve cok da faydalı olacak bilgiler öğrendim.bu organizasyonu yapan ve değerli bilgilerini bize aktaran arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.bu tür toplantılar daha fazla yapılsa cok daha faydalı olur diye düşünüyorum.herkese sevgiler..sevgi ısığı smiliyfacenız olsun

metin06 21-10-2008 03:11 AM

bende gelen herkeze ev sahıbısı olarak teşekkür ediyorum :) 30 dan fazlaydık sanıyorum güzel bir toplantı oldu yalnız aynı anda kalabalıkla ilgilenmek takdir edersinizki biraz zor olabiliyor umarım bi kusur olmamıştır olmuşsa affola..aa yabancımısınız canım :)) zaten bidahakine yok ole oturmak halklan ilişkiler mudurum duru,mudurum redflowers,yardımcım sanemce ve kızı yane diğer yardımıcım zeynepide alcam yanıma öle yok öle..

pisimbat 21-10-2008 01:39 PM

Alıntı:

metin06 Nickli Üyeden Alıntı
bende gelen herkeze ev sahıbısı olarak teşekkür ediyorum :) 30 dan fazlaydık sanıyorum güzel bir toplantı oldu yalnız aynı anda kalabalıkla ilgilenmek takdir edersinizki biraz zor olabiliyor umarım bi kusur olmamıştır olmuşsa affola..aa yabancımısınız canım :)) zaten bidahakine yok ole oturmak halklan ilişkiler mudurum duru,mudurum redflowers,yardımcım sanemce ve kızı yane diğer yardımıcım zeynepide alcam yanıma öle yok öle..

blook şövalye dedim bağırma bastım ya bu garip cat56 neci metin efendi şaşkın 44 khkh56

ametist 21-10-2008 03:54 PM

müthiş bi atmosferdi.söyleyebileceklerim söyleyemediklerim yanında sıfır kalacağı için paylaşım yapmakta zorlanıyorum.başta paylaşımlarından ve varklıklarından dolayı keops samanic ve hayatımdeğiştiye çok çok teşekkürler(enerjileri harikaydı blissy).keops ve redflowers yanımızda olmak için onca yolu teptiler,süper ne denir ki bilemiyorum.kalabalıktık, her arkadaşla dialog kuramadım.samemce'm,mümin'cim,redflowers'ım aylardır forum dışından da konuştuğum arkadaşlarımdı,onlarla tanışmak ,enerjilerini hissetmek ayrı bi keyifti,benim için çok özeldi,iyi ki varsınız canlarım tender45.duru,peacemaker,çiçek,serpil abla ve onun tatlı kızı ceren18 ,metin06,bi de üye adını hatırlayamadığım terli345 (toplantıda keosun yanında oturan )dünyalar güzeli esmer arkadaşla muhabbettimiz oldu .enerjileri müthişti cidden,onları daha önceden tanıyomuşum gibi hissettim ark5.bi de muhabbet edemediklerim vardı maalesef ,onlardaki ışığı enerjiyi de hissettim.kısacası ortamdaki enerji şiddeti 10 üzerinden 10'du bence gulensmiley.organizasyona ev sahipliği yapan metin06'nın yerinden de bahsetmemek olmaz;çok güzel bi mekan cidden ,metin bizi memnun etmek için koşturdu burdu sağolsun.ilerde seni cafe ve restorantlar zinciri sahibi olarak görürüz inşallah.mekanın hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olsun smiliyface
aa bu arada cahilliğime verin ben eft'nin zor ve gereksiz bi yöntem olduğunu düşünürdüm girlhaha.ama seminerden sonra tam tersini düşünmeye başladım.keopstan öğrendiklerimi hemen arkadaşlarıma ve anneme aktardım blissy.yakın zamanda eft öğrenmeye zaman ayırıcam .
son olarak şunu söylemek istiyorum ; biz gerçekten GÜZEL Bİ AİLEYİZ blissy.
bi daha ki buluşmada görüşmek üzere sevgilerimle kiss3 smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:02 PM.