Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=295)
-   -   19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=13875)

nurhanza 03-10-2008 11:25 PM

Ynt: YA HADİ YETER İSTANBUL BULUŞMASI OLSUN:)

ya siz niye darıca hayvanat bahçesine gelmiyonuzzz
yarın burdan 3 magirüs olduk, darıca hayvanat bahçesine gidip dünya hayvanları koruma günü yapcaz. gerçi acaip yağmur başladı, ve ben börek bile yapmıştımmm, umarım sabaha kadar durar, ve biz gideriz, gidemesek bile baya bir hareket oldu, belde belediyelerde bile 3 gündür anonslar geçiyor, 4 ekim hayvanları koruma günü için gidiş geliş giriş herşey dahil 10 ytl, darıca hayvanat bahçesine geliiin diyeee, konuyta dikkat çektik.... kısmet sabah ola hayrola. ama fırsatı olan yarın darıcaya gitsin. giriş yarı yarıya indirildi, haberiniz olsun. ve şayet forumcak gidersek 20 kişilik gruplarada indirim var, inşallah bu seferki istanbul buluşması darıca hayvanat bahçesinde olur, inanın ilgiye çok ihtiyacı var bu kurumun.... tatilsmiley super

ametist 04-10-2008 12:04 AM

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
e hadi organizasyon yapalım... kısmen... yer belli mi? mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak bakırköydeki kafemize gidelim mi? sürpriz olsun mu? metin06 arkadaşımıza???

nasıl olur?

çok duygulandım mümin valla düşünce diye buna denir cat3500. evet ya buluşalım buluşalım .yermiş mekanmış hiç farketmez arkadaşım ,yeter ki görüşelim toplaşalım ,maksat bi kuantum alanı oluşturmak zaten girlhaha.mümin hatta bence sen lider ruhunla,tecrübenle organizasyona bi el at clapping, ben uyarım bana bi-iki gün öncesinden haberim olsun yeter,gelirim ben kiss3.
sevgilerimle smiliyface

ECEM18 04-10-2008 03:43 PM

bende gelebilirim kiss3

MuminOKAN 05-10-2008 12:02 AM

yeri bulduk. en büyük sorun halloldu. şimdi geriye iki minik problem kaldı...
1.) kimler gelecek??
2.) tarih??

ametist 05-10-2008 12:51 AM

beeeeeeeeeennn
zaman farketmezzz(en yakın zmn olmak kaydıyla girlhaha)

ikizruh 05-10-2008 02:21 PM

gelecek pazar yapalım işte arkadaşlar gelen yok muuu gulensmiley

MuminOKAN 06-10-2008 01:48 PM

18 yada 19 ekim de yapsak nasıl olur? bu hafta sonu memlekete gideceğim.

ametist 06-10-2008 01:51 PM

bana uyar

ikizruh 07-10-2008 09:09 PM

olur bana da uyar bana her türlü uyar evdeyim nasılsa gulensmiley

awayy 07-10-2008 10:37 PM

Bu İstanbul buluşması nasıl oluyo?? Buluşup napılıyo?? Yeni üyeler de gelebiliyo mu? ark5
Gerçi siz birbirinizi tanıyosunuz galiba, şimdi kimseyi de tanımıyorum ki ben utananadam
Merak ettim de?? Bi de hayvanat bahçelerine (daha doğrusu hayvanlara) bayılırım da ben tender45

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 AM.