![]() |
Ynt: YA HADİ YETER İSTANBUL BULUŞMASI OLSUN:) ya siz niye darıca hayvanat bahçesine gelmiyonuzzz yarın burdan 3 magirüs olduk, darıca hayvanat bahçesine gidip dünya hayvanları koruma günü yapcaz. gerçi acaip yağmur başladı, ve ben börek bile yapmıştımmm, umarım sabaha kadar durar, ve biz gideriz, gidemesek bile baya bir hareket oldu, belde belediyelerde bile 3 gündür anonslar geçiyor, 4 ekim hayvanları koruma günü için gidiş geliş giriş herşey dahil 10 ytl, darıca hayvanat bahçesine geliiin diyeee, konuyta dikkat çektik.... kısmet sabah ola hayrola. ama fırsatı olan yarın darıcaya gitsin. giriş yarı yarıya indirildi, haberiniz olsun. ve şayet forumcak gidersek 20 kişilik gruplarada indirim var, inşallah bu seferki istanbul buluşması darıca hayvanat bahçesinde olur, inanın ilgiye çok ihtiyacı var bu kurumun.... tatilsmiley super |
Ynt: YA HADİ YETER İSTANBUL BULUŞMASI OLSUN:) Alıntı:
sevgilerimle smiliyface |
Ynt: YA HADİ YETER İSTANBUL BULUŞMASI OLSUN:) bende gelebilirim kiss3 |
Ynt: YA HADİ YETER İSTANBUL BULUŞMASI OLSUN:) yeri bulduk. en büyük sorun halloldu. şimdi geriye iki minik problem kaldı... 1.) kimler gelecek?? 2.) tarih?? |
Ynt: YA HADİ YETER İSTANBUL BULUŞMASI OLSUN:) beeeeeeeeeennn zaman farketmezzz(en yakın zmn olmak kaydıyla girlhaha) |
Ynt: YA HADİ YETER İSTANBUL BULUŞMASI OLSUN:) gelecek pazar yapalım işte arkadaşlar gelen yok muuu gulensmiley |
Ynt: YA HADİ YETER İSTANBUL BULUŞMASI OLSUN:) 18 yada 19 ekim de yapsak nasıl olur? bu hafta sonu memlekete gideceğim. |
Ynt: YA HADİ YETER İSTANBUL BULUŞMASI OLSUN:) bana uyar |
Ynt: YA HADİ YETER İSTANBUL BULUŞMASI OLSUN:) olur bana da uyar bana her türlü uyar evdeyim nasılsa gulensmiley |
Ynt: YA HADİ YETER İSTANBUL BULUŞMASI OLSUN:) Bu İstanbul buluşması nasıl oluyo?? Buluşup napılıyo?? Yeni üyeler de gelebiliyo mu? ark5 Gerçi siz birbirinizi tanıyosunuz galiba, şimdi kimseyi de tanımıyorum ki ben utananadam Merak ettim de?? Bi de hayvanat bahçelerine (daha doğrusu hayvanlara) bayılırım da ben tender45 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 AM. |