Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=295)
-   -   19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=13875)

ametist 07-10-2008 11:01 PM

Ynt: YA HADİ YETER İSTANBUL BULUŞMASI OLSUN:)

herkes birbirini tanımıyo daha önceki buluşmalara katılanlar tanıyo birbirlerini daha doğrusu aslında sadece fiziken tanımıyoruz desek daha doğru olur çünkü herkes burda içteklikle paylaşıyo hikayesini ,dışarda tanıdığımız kişilerden kaçına anlatıyoruz ki burda paylaştıklarımızı.yeni üyeler de gelebilir mi ne demek 44
öyle bi ayrım yok burda .müsait olursan mutlaka gel,ben daha önceki buluşmaları kaçıran biri olarak pişman oldum emb23 .sen de pişman olma die söylüyorum wave smiliyface

awayy 07-10-2008 11:24 PM

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
herkes birbirini tanımıyo daha önceki buluşmalara katılanlar tanıyo birbirlerini daha doğrusu aslında sadece fiziken tanımıyoruz desek daha doğru olur çünkü herkes burda içteklikle paylaşıyo hikayesini ,dışarda tanıdığımız kişilerden kaçına anlatıyoruz ki burda paylaştıklarımızı.yeni üyeler de gelebilir mi ne demek 44
öyle bi ayrım yok burda .müsait olursan mutlaka gel,ben daha önceki buluşmaları kaçıran biri olarak pişman oldum emb23 .sen de pişman olma die söylüyorum wave smiliyface

Teşekkürler. 956k
Gelmeye çalışcam o zaman hismiley
Yeni tanıştığım insanlarla çekingen oluyorum da biraz utananadam ... öyle işte..

MuminOKAN 08-10-2008 01:16 PM

istanbullular uyuyormu ne?
4897 dusun

ikizruh 08-10-2008 06:45 PM

evet arkadaşlar 4 kişiyle istanbul buluşması yapıyoruz y789

sanemce 08-10-2008 07:05 PM

benim açımdan da bir sorun yok. ben de gelirim

Belgin ∞ 08-10-2008 07:52 PM

Ben de geldim burdayım.Zaman uyarsa bende geliyorum. blissy

cicek1973 08-10-2008 09:01 PM

Selam

Bende gelirim. kiss3

MuminOKAN 09-10-2008 11:06 AM

Arkadaşlar Buluşmamıza Keops' u Çağırsak ve Keops Bize Seminer Verse?
Böyle Bişey Yapsak Nasıl Olur?

awayy 09-10-2008 11:06 AM

İstanbul buluşması yapıyomuyuz arkadaşlar ?? Ben gününü tam anlayamadım.
Bu haftasonu mu öbür haftasonu mu?? Hayır ona göre biz de plan yapcaz di mi hayret bişey dlckrn
Ayyy baksanıza yılladır evde oturan ben artık plan falan da yapmaya başlıyorum y789
Bu arada iş saatlerinde bu kadar çok bu siteye girmeye devam edersem sonum pek hayırlı olmayacak gibi terli345

hayatimdegisti 09-10-2008 05:01 PM

Bugün Bakirköy de Metin06'nın Hasır Mantı ve Gözleme Evi'ne uğradım.Gayet ferah güzel bir mekan...İstanbul buluşmamız için uygun.

Tarih olarak da 19 ekim olabilir diye düşünüyorum...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 AM.