Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=295)
-   -   19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=13875)

sanemce 23-10-2008 09:17 PM

Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması

Bana pek anlatacak birşey kalmamış y789 öyle güzel anlatılmış ki coffe2
teşekkürlerin en büyüğü Atakan Bey'e.. siteyi kurarak bizlerin bir araya gelmemize vesile olduğu için..
espiriyle harmanlanmış sunumunuz için de teşekkürler Atakan Bey..

Keops kısa sürede olsa verdiğin seminerden ziyade, daha fazla bilgilendirme isteğin gerçekten takdire değer.. yürekten anlatımın için ayrıca çok teşekkürler..kendini dinletme ve izlettirme konusunda çok başarılısın ve geleceğin kişisel gelişim uzmanı olduğun konusuna sonuna kadar katılıyorum super

Şamanım bitanem her eve, her gönüle mutlaka senden bi tane lazım. öyle içten, öyle sevgi dolusun ki.. senin de seminerlerini bekliyoruz efenim. anlatımın çok keyifliydi ttli3 ben doyamadım açıkçası..

Kısmen'cim bir an gelemeyeceksin sandım ama öyle bi ışıl ışıl geldin ki, seni tanıdığıma çok mutlu oldum..Ne kadar pozitif ve cıvıl cıvılsın ark5
Redflowers yine yaramaz çocuklar gibiydin aa34 bu enerjiyi nerden buluyosun anlamıyorum dusun
Spy.Game, Duru79, Çiçek,Serpil'im Ecem'cim,çiçeği burnunda öğretmenimiz Çiçek ve diğer katılan arkadaşlar pozitif bir ortamı paylaştığımız için hepinize tekrar teşekkürler..

en büyük asker bizim asker wave Peacemaker seninle daha önce tanışma fırsatımız olmamıştı. yüreğinin temizliği yüzüne yansıyanlardansın. seni tanıdığıma çok mutlu oldum ttli3

Metin06 gözleme ve mantı harikaydı. ablalara teşekkür et bizim adımıza. maaşlarını zamanında ver ki kaçırma elinden aa34 ev sahipliğin çok keyifliydi. kendi mekanımızda gibi hissettim ama misafir gibi oturdum o ayrı girlhaha

en kısa zamanda tekrarlanmasını diliyorum. hakikaten çok güzel bir gündü..bir sonrakinde pisimbatımda olsun ama onayi

sevgiler kiss3

selero 23-10-2008 10:00 PM

ooffff offfff ne güzel vakit geçirmişsiniz,çok yakınımda olmanıza rağmen katılamadım.bir sınava hazırlanıyorum da . . .
bundan sonraki toplantıda görüşmek dileklerimle kiss3

selero 24-10-2008 04:30 PM

shamaniccim bolluk bereket ve doğal taşların kullanımı ile ilgili toplantıda anlatıkklarını burada biz katılamayanlarla da paylaşırmısın 96
teşekkürler,sevgiler

isobel 24-10-2008 09:42 PM

Evet ya,biz de isteruk:))

ZEYNEPAYY 27-10-2008 12:37 PM

Alıntı:

metin06 Nickli Üyeden Alıntı
bende gelen herkeze ev sahıbısı olarak teşekkür ediyorum :) 30 dan fazlaydık sanıyorum güzel bir toplantı oldu yalnız aynı anda kalabalıkla ilgilenmek takdir edersinizki biraz zor olabiliyor umarım bi kusur olmamıştır olmuşsa affola..aa yabancımısınız canım :)) zaten bidahakine yok ole oturmak halklan ilişkiler mudurum duru,mudurum redflowers,yardımcım sanemce ve kızı yane diğer yardımıcım zeynepide alcam yanıma öle yok öle..

Oyy cınım metinim benim sana nasıl yardım etmem kıyamam sana ben:))
Ha bu arada mekanın çok şirin çoook beğendim inşallah beklentilerinin üstünde işlerin güzel hayırlı olur canım arkadaşım..:)
ha pisim sen dükanın asi hırçın kedisisin bee:))
Ordaki ablaya dikat et ayağının altında dolaşma çok fena görünüyo bana benden demesi:)))
tabiki latifeee sevincli o güzel ellerine sağlık mis gibi mantı yedim sayesinde inşallah en yakın zamanda gidecem mantı yemeğe:)
hattaaaaa doğum günümü orda yapmayı planlıyorum tabiki aksilik olmazsa utananadam :)

shamanic 27-10-2008 10:07 PM

[size=16pt][font=Monotype Corsiva][color=teal][i][b]sona kalan üşürmüş... girlhaha

hepinize merhabalar ... actionsmile

işlerimin yoğunluğu nedeniyle sizlerden uzak kalmama rağmen daima gönlümdeydiniz.. ark5
http://img233.imageshack.us/img233/6981/11gp0.gif
sevgili arkadaşlarımın güzel anlatımından sonra ekleyeceğim fazla birş ey kalmamış..
gerçekten çok keyifli ve verimli bir buluşma oldu.. tender45

eski dostlarımızı yeniden görmenin keyfinin yanı sıra bu güzel sevgi dolu aileye yeni dostlarımızı eklemekte ayrı bir mutluluktu.. super

sevgili metin06 nın yeri çok şirin.. mantı ve gözlemeler ise çok lezzetli.. ağzının tadını bilenler mutlaka uğrasın..

http://s9.rimg.info/c28654abaa0a55ed...333fe940f0.gif
http://www.bruninha17.blogger.com.br/coracao47.gif
uzakları yakın eden tüm dostlara ve forumumuzun temel taşlarına bu toplantı için emeği geçen katılım gösteren tüm arakadaşlara yürekten sevgiler..
teşekkürler.. kiss3

bu çiçekler hepimize.. http://site.mynet.com/sila_ozlemi/my..._pem_klape.gif
http://img209.imageshack.us/img209/8308/ee6tf0.gif

[size=16pt][font=Monotype Corsiva][color=teal][i][b]

pisimbat 27-10-2008 10:42 PM

Alıntı:

ZEYNEPAYY Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

metin06 Nickli Üyeden Alıntı
bende gelen herkeze ev sahıbısı olarak teşekkür ediyorum :) 30 dan fazlaydık sanıyorum güzel bir toplantı oldu yalnız aynı anda kalabalıkla ilgilenmek takdir edersinizki biraz zor olabiliyor umarım bi kusur olmamıştır olmuşsa affola..aa yabancımısınız canım :)) zaten bidahakine yok ole oturmak halklan ilişkiler mudurum duru,mudurum redflowers,yardımcım sanemce ve kızı yane diğer yardımıcım zeynepide alcam yanıma öle yok öle..

Oyy cınım metinim benim sana nasıl yardım etmem kıyamam sana ben:))
Ha bu arada mekanın çok şirin çoook beğendim inşallah beklentilerinin üstünde işlerin güzel hayırlı olur canım arkadaşım..:)
ha pisim sen dükanın asi hırçın kedisisin bee:))
Ordaki ablaya dikat et ayağının altında dolaşma çok fena görünüyo bana benden demesi:)))
tabiki latifeee sevincli o güzel ellerine sağlık mis gibi mantı yedim sayesinde inşallah en yakın zamanda gidecem mantı yemeğe:)
hattaaaaa doğum günümü orda yapmayı planlıyorum tabiki aksilik olmazsa utananadam :)

zeynep bi ara ben geleyim sen ben şaman atakan gidelim metinime şövalyeme :)

metin06 28-10-2008 04:41 PM

mmm güzel 4lü... smil56 gelmemeniz hata zaten pisiiiiiiiiii özledim senide zaynepcim saol valla ayağına sağlık iyiki geldin bu arada kuaför yaramış böle bi janjanlı böle bi kımıl kımıl olmuşun iyi gördüm seni :)

ZEYNEPAYY 30-10-2008 12:03 AM

Bi ara dediğin pazartesine denk gelsin pisim o gün izinliyim sapkal89 hem madaratörümüz çiçeğimizde olsun onsuz olmaz dimi:))
sıpraaaayt sevincli diye kim sipariş vericek:))
06Metin sorma öle bi yaradıki kuaför b456 iyi göründüğüme sevindim demekkki iyim dusun :))
yahu bu iş bütün hayatımı altüst etti sosyal hayat bitti sevincli yeni işler peşindeyim bulduğum anda vınlıcam sevincli :))
Şimaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikim dünya gücelim özledim seni beee b456
en yakın pazartesi buluşalım oke kiss3 size hayırlı günler diliyorum... tender45

pisimbat 30-10-2008 02:08 AM

[quote=metin06 ]
mmm güzel 4lü... smil56 gelmemeniz hata zaten pisiiiiiiiiii özledim senide zaynepcim saol valla ayağına sağlık iyiki geldin bu arada kuaför yaramış böle bi janjanlı böle bi kımıl kımıl olmuşun iyi gördüm seni :)
[/quote

mahşerin 4 atlısın biz blook kare ası biz blook

Alıntı:

ZEYNEPAYY Nickli Üyeden Alıntı
Bi ara dediğin pazartesine denk gelsin pisim o gün izinliyim sapkal89 hem madaratörümüz çiçeğimizde olsun onsuz olmaz dimi:))
sıpraaaayt sevincli diye kim sipariş vericek:))
06Metin sorma öle bi yaradıki kuaför b456 iyi göründüğüme sevindim demekkki iyim dusun :))
yahu bu iş bütün hayatımı altüst etti sosyal hayat bitti sevincli yeni işler peşindeyim bulduğum anda vınlıcam sevincli :))
Şimaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikim dünya gücelim özledim seni beee b456
en yakın pazartesi buluşalım oke kiss3 size hayırlı günler diliyorum... tender45

vallaaa hele ben bi gelimde günü bilmiom ama haftasonu olur büyük olasılık zeynepcim şaşkın üzgünüm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:05 AM.