Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=295)
-   -   19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=13875)

duru79 18-10-2008 12:29 AM

Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması

Hayal abla şaka mı yaptınız? sadanim Bende ne güzel inanıp sevinmiştim geleceğine aşk olsun.Belgin tatlı cadısı yola çıktı demek hayırlı yolculuklar dilerim buyursun gelsin cadı blissy blissy Ben sorarım ona pazar günü beni kandırmak nasılmış kahve yok ona nasıl ama? smiliyface
Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canlarım benim..

her şey doğru yerde, doğru zamanda gerçekleşiyor..biraz önce redflowers'i yanınıza gelmesi için yolcu ettim..ben gelemiyorum..ama redflowers hem benim için hemde kendisi için aranızda olacak..benmi? iki gündür seminer veriyorum...aranızda olmayı çok istedim..ama şu an ve pazartesi günü reiki öğrenmek isteyen öğrencilerimin istekleri..daha güçlüymüş. öğrencilerimi bekletmeye yüreğim elvermedi....yüreğim, sevgim sizlerle beraber..hepinize saygılı sevgiler, çok eğlenin, ve öğrenin emi.. kiss3 kiss3 kiss3

yeni bir hayat 18-10-2008 11:13 AM

Hayal ablacığım;
Yarın gelemiyorsun demek, inanmayacaksın ama kendi adıma sevindim.Çünkü ben de orada bulunamayacağım.. sad456
Önceden belirlenmiş bir etkinlik söz konusu.. Olsun,gönüller bir olsun..Zamanı değilmiş demek ki..
Öpüyorum seni, sevgiler... kiss3

isobel 18-10-2008 11:52 AM

Ben de sizleri görmek için gelmek istiyorum,ama Bakırköy'ün yabancısıyım iyice. İstanbuldayım şu an,Ataşehir de,burdan oraya nasıl gelirim bilen varsa bana yardım edebilirmi? Bir ihtimal geleceim çünkü.

hayatimdegisti 18-10-2008 12:19 PM

Alıntı:

nil Nickli Üyeden Alıntı
herkese merhabalar.arkadaslar ben gelemicem cunku belcikadayim ama 22 kasimda istanbulda olcam.fakat gelmeyi cok istiyordum :

Nil hn bu sene geldiğinizde kaç gün kalacağınızı da bildirirseniz o tarihlerde toplantı yapıp telafi ederiz.

filming 18-10-2008 02:34 PM

yarınki toplantıda bulunmaktan büyük keyif alacağım.beni de yazın...

sevoli 18-10-2008 02:57 PM

Merhaba,
Dilerim ben de yarın gelebilirim ancak toplantının yeri ile ilgili çok net bilgi alamadım.
Tam olarak yarın 19 ekim pazar gunu saat 14:00 da Bakırkoy de nerede yapılacak toplantı?
Bir de yer ismi ile beraber bir tarif alabilirsem çok sevinirim. Tesekkuler...

cicek1973 18-10-2008 03:03 PM

Toplantı Tarihi:19 Ekim Pazar Saat 14.00
İrtibat Telefonu:0539 559 64 22
Toplantı Yeri Tarifi

Bakırköy son durakta inilince orası özgürlük meydanıdır zaten.Ordan dümdüz aşagıya ineceksiniz.Sonra krokide gözüktüğü gibi sola döneceksiniz.Ayakkabı Dünyasının yanında içeri girince karşınıza çıkacaktır.

HASIR GÖZLEME VE MANTI EVİ
İstanbul Caddesi Niyazibey Sokak No:6 Bakırköy İstanbul

http://www.birey.com/birey/images/te.../001-kroki.jpg

Not:Ayakkabı Dünyası'nın ismi değişmiş mağazanın ismi sports olmuştur.

isobel 18-10-2008 06:33 PM

Ben maalesef gelemiyorum,yarın Kadıköy meydanında miting varmış,kapalıymış bu yüzden,bir dahaki buluşmayı Bodrum da yapsanız:))) Maalesef bir hafta içinde döneceğim Bodrum'a sanırım. Görüşemedik bu sefer:(

nurhanza 18-10-2008 09:50 PM

kızımı yolcu ettim. ve onla vakit geçirebilmek için işlerimin tümünü aksattım. veeee izinli değilim yarın geç saatlere kadar çalışacağım. hatta şu anda bile atölyedeyim mesaideyim.
üzgünüm sizle olmayı ne çok isterdim. başka sefere inşallah. aslında kızımı kalmaya ikna edemedim. gitmeseydi beraber gelecektik.

duvar sürüngeni 19-10-2008 12:09 AM

arkadaşlar, henüz hiçbirinizle tanışmıyorum ama müsait olursam ben de gelmeye çalışacağım. kalın sağlıcakla.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 PM.