![]() |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Adımız miskindir bizim Düşmanımız kindir bizim Biz kimseye kin tutmayız Kamu alem birdir bize Biz dünyadan gider olduk Kalanlara selam olsun Bilmeyen ne bilsin bizi Bilenlere selam olsun Adımız miskindir bizim Düşmanımız kindir bizim Biz kimseye kin tutmayız Kamu alem birdir bize teşekkür ederim yarim istanbul şarkıyı dinlerken, açılan sayfada dikkatim bir şarkıya yöneldi, o şarkıyı farketmeme neden olduğunuz için de teşekkür ederim.. Bazı sabahlar uyandım, kayıp haldeyim Sanırsın gölgeyim, ayaktayken yerdeyim Ne bileyim, ne bileyim Herkes işinde, binbir dilek peşinde Ben mi tövbeliyim, tövbe tövbeliyim Ne bileyim, ne bileyim Nefes aldım, nefes verdim Burdayım, pes etmem yok Ben buraya çıplak geldim Heyhat! utanmam yok, utanmam yok Bazen ne yapsam 1-1 berabereyim Sorsalar ben neyim, ne mağlup ne galibim Ne bileyim, ne bileyim Hep aynı soru hem zor hem de doğru Geçerken günlerim nerde cesaretim Ne bileyim, ne bileyim Nefes aldım, nefes verdim Burdayım, pes etmem yok Ben buraya çıplak geldim Heyhat! utanmam yok, utanmam yok Yok, yok, yok pes etmem yok Yok utanmam yok Nil Karaibrahimgil - Ben Buraya Çıplak Geldim - YouTube bu şarkı eğlenceli için olsun :)) Bazı sabahlar uyandım, kayıp haldeyim Sanırsın gölgeyim, ayaktayken yerdeyim Ne bileyim, ne bileyim Herkes işinde, binbir dilek peşinde Ben mi tövbeliyim, tövbe tövbeliyim Ne bileyim, ne bileyim Nefes aldım, nefes verdim Burdayım, pes etmem yok |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Zor Sevdiğimden (Sıla) - YouTube Niye susuyorum anlıyor musun? |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI İlkay AKKAYA - Güneşin olsun - YouTube Güneşin olsun gönlünde Kar bile yağsa Ya da fırtına olsa Gök bulutlarla Dünya kavgayla dolsa Güneşin olsun gönlünde O zaman gelsin ne gelirse Doldurur ışıklarla En karanlık gününü Bir şarkın olsun gönlünde Sevinçli ezgilerle Seni günlük tasalar boğsa bile Bir şarkın olsun dudaklarında O zaman gelsin ne gelirse Yardım eder atlatmaya En yalnız gününü Başkaları için de bir diyeceğin olsun Tasada ve bunalımda Ve seni mutlu edecek herşeyi Söyle onlara da Bir şarkın olsun dudaklarında Yitirme sakın cesaretini Güneşin olsun gönlünde Ve herşey iyi olacak.. Son günlerde hep dilimde, çok severek dinliyorum :) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Ne muhteşem bir şarkıymış bu, teşekkürler iyi ki varsın. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Ben teşekkür ederim, önemsediğiniz için. :) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Sor Bana Pişmanmıyım (Duman) - YouTube kimseyi beklemedim kimseden istemedim hiç kimseye soramazdım o beni bağlar ben yine durmam sor bana pişman mıyım anlamadan geçilmesin başka yöne çekilmesin yanlışım yok sanılmasın o beni bağlar ben yine durmam sor bana pişman mıyım doğruyu söyler hiç bana gülmez sor bana pişman mıyım herkesin günahı boynuna öyle bir adım atarsın yenilmeden gelirsin oyuna anlarsın |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ] kimseyi beklemedim kimseden istemedim İnsanın içinde ne kadar çok şey varsa, başkalarından o kadar az şey ister. Arthur Schopenhauer |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20 AM. |