![]() |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Süpriz (Gülben Ergen) - YouTube Sürrrpriiiiiizzzzzzzzguitar:zpzp:uy897 |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI sibel can senin icin 2012 - YouTube İzlemedim filmi ama müthiş örtüşmüş şarkıyla, harika bir klip olmuş. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Bayılırım Yavuz Çetin'e :) Sahil sakin ve sessiz Motel ışıkları durgun deniz... Yavuz Çetin-Sahil - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Çok hoşmuş. Ben duymamıştım, ay ya ben sanırım kimseyi bilmiyorum 4897 |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Sibel Can - Benim Adim Ask - YouTube Aşkı bulamayanlara ve bulup bulup kaybedenlere gelsin. En önce bana tabi ki O0 |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Ben pop müzik pek dinlemiyorum. Yeni bi şarkı çıkıyo; sokaklarda, mağazalarda, dolmuşlarda bıktırana kadar dinlettiriyolar insana bad45 Ç Müzik olmasaydı napardım bilemiyorum. Resim yaparken, yolda yürürken, hatta ders çalışırken bile devamlı kulağımda birinin müziği vardır. guitarkrzm67smileydance Bu foruma uygun düşenleri de aklıma geldikçe paylaşıyorum. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Kesinlikle aynen öyle :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:29 PM. |