![]() |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Benim hala umudum var İsyan etsemde istediğim kadar İnat etsem bile Bırakmazlar sahibim var... Benim hala umudum var Seviyorlar bazen soruyorlar Hayran hayran seyret İster katıl, ister vazgeç... Güzel günler, bizi bekler Eyvallah dersin olur biter Güzel günler, bizi bekler Eyvallah dersin geçer gider... Boyun bükük önünde Ağlasam sessizce Şu garip gönlüm af olur mu... Bu fırtına durulur mu Benden adam olur mu Korkarım aşka zararım dokunur mu.. Mazhar Alanson-Benim Hala Umudum Var - YouTube umut dolu günler diliyorum.. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI teoman uçurtmalar benim şarkım sadece en sevdiğim kelime özgürlük ve birebir beni anlatıyor... son yaşadığım ve aşamadığım kendimi affedemediğim olayı da kapsıyo.. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Yağmurdan değil derdim Ben eskiden böyle derdim Nedir benim bu derdim Nedir benim bu derdim Gece gündüz takmazdım Eskiden böyle bakmazdım Nedir benim bu derdim Nedir benim bu derdim Yaşam haklıdır diyor derviş Gün döner zaman dönmezmiş Bülbül hep güle ötermiş Yüzyıllardır usanmadan Göklere salmış sırını Ateş eritmiş derdini Sular götürmüş külünü Topraktan utanmadan Kalmaktan değil derdim Ben eskiden hep giderdim Nedir benim bu derdim Nedir benim bu derdim Göklere saldım almaz Toprağa sundum sığmaz Nedir benim bu derdim Nedir benim bu derdim çok etkilendim şarkıdan yarimistanbul. paylaştığınız için çok teşekkür ederim. aslında tüm paylaşımlarımda kendilerinden katan herkese çok teşekkür etmek istiyorum. bu bir nevi yüreğini paylaşmak. yüreğinden geçeni kendine ait olanı paylaşmak zaten yeterince zorken; daha kolaydır belki kendi alanında yüreğini açmak, kendi duygu düşünce beğenilerini paylaşmak. oysa belirsiz alana girmek gibi başkasının paylaşımında bunu yapmak, misafir yürek gibi :) oysa paylaşımımda yüreğinizden bir damlayı akıttığınızda ben artık sizin yüreğinizde misafire dönüşüyorum.. hepinize çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI bilenler bilir :) illa ki birbiriyle paralel seyreder paylaşımlarım ayrı konu başlıkları altında olsa da.. bugünün şarkısı yorumsuz :)) Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar - Orjinal TRT Versiyon - Ses - Alkışlarla Yaşıyorum |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Okulda defterime Sırama ağaçlara Yazarım adını Okunmuş yapraklara Bembeyaz sayfalara Yazarım adını Yaldızlı imgelere Toplara tüfeklere Kralların tacına En güzel gecelere Günün ak ekmeğine Yazarım adını Tarlalara ve ufka Kuşların kanadına Gölgede değirmene yazarım Uyanmış patikaya Serilip giden yola Hınca hınç meydanlara adını Ey özgürlük! Kapımın eşiğine Kabıma kacağıma İçimdeki aleve Camların oyununa Uyanık dudaklara Yazarım adını Yıkılmış evlerime Sönmüş fenerlerime Derdimin duvarına Arzu duymaz yokluğa Çırçıplak yalnızlığa Yazarım adını Geri gelen sağlığa Geçen her tehlikeye Yazarım ben adını, yazarım Bir sözün coşkusuyla Dönüyorum hayata Senin için doğmuşum haykırmaya Ey özgürlük! ey özgürlük!! zülfü livaneli - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi diye yıllarca Canımdan bezdim ağzını her açtığında Bakınca maziye hak ettim bunu galiba Gözün aydın bende delirdim bak en sonunda Kapıma dayanma sakın Yakarım inan yakarım Rezil olur ele güne, aldırmadan hiç kimseye Yaka paça seni atarım girlhaha Söz: Mete Özgencil Müzik: Gökhan Kırdar |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI sezen aksu diyoki her şartta ker koşulda babalar gibi dayanmayı sezen aksu - güngörmemişler - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar Aldırma deli gönlüm Giden gitsin Sen şarkılar söyle içinden boş ver Yalanlarla yasaklarla Yazılır hesabına günah günler Bitmez bu son pişmanlıklar ah Soluyor birer birer içimizdeki güller Aldırma Deli Gönlüm (Sertab Erener) - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:29 AM. |