![]() |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI O zaman istediğim bir şarkı daha var ama ben paylaşmayı beceremiyorum. Onu da ekler misin elin değince sweeet ' Bülent Ortaçgil: Beni katagorize etme, benle oynamaooo67 |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Işık'cım o zaman ben paylaşırım tabi. İstediğin şarkının youtube linkini adres çubuğundan kopyalayarak alıp mesaj alanına yapıştırıyoruz öyle paylaşmış oluyoruz bilgine. :D Senin için ve hepimiz için bu harika şarkı gelsin o zaman. Bülent Ortaçgil - Beni Kategorize Etme - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Teşekkürler iyi ki varsın956ksuperxy |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ahmet enes - cennet - YouTube Ennnnn sevdiğim şarkılardandır. İnşallah paylaşmayı becerebilirim. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Bu şarkı bana hep çok huzur verir, inşallah siz de beğenirsiniz :) gökyüzünün perdeleri, açıl desem açılır mı? masalların ülkesine sonbaharda kar yağar mı? ak saçların vardı senin, güneş gibi bir gülüşün, senin için ağlamıştı ırmakları gökyüzünün... şimdi buradan çok uzakta, rüzgarların tahtındasın... belki masal diyarlarda, kaf dağının ardındasın... uyan, uyan uykulardan, sonsuz sırlar arasından gökyüzünün kapısından bana yıldız toplar mısın? ALMORA - 1945 - 09 - Kaf Daginin Ardinda - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Seher yeli çık dağlara Güneş topla benim için Haber ilet dört diyara canıom Güneş topla benim için Umutların arasından Kirpiklerin karasından Döste bıçak yarasından caım Güneş Topla benim için Seher yeli Yar gözündn Havadaki kuş izinden Geceleyin Gökyüzünden canım Güneş Topla Benim için.. Zulfu livaneli - güneş topla benim için - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ezgiler dolsun yüreğimize.ezgiye varalım ezgi olalım hepimiz. paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim. geceleyin gökyüzünden, seher vakti kafdağlarından yıldızlardan güneşten sevgi ışığı süzülsün her zerremize. yüreğinde sevgi ışığı barındıran tüm yüreklerin SEVGİ-Lİ-LER günü kutlu olsun.. işyerimde ne şarkı sözü ne klip sitelerine giremiyorum..güç bela bir url armağan ediyorum :) hep duvar ve dokunma beni dinledim yıllardım aynı şarkıcıdan ama vazgeçiyorum sevdiklerimiz refakatçimiz olsunlar.. sevdiklerimize refakatçi olalım.. Refakatçi (Zeynep Casalini) - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI İlk kez dinledim. Çok güzeldi teşekkür ederim. Çokkkkk beğendim.girlhaha |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Annie'cim muhteşemmiş bu kaf dağı şarkısı Almora çok özel bir grup benim için ses rengi falan çok hoşuma gidiyor besteleri de öyle. Bu güzelliği paylaştığın için ekstra teşekkürler. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Masalların içindeymiş gibi huzurlu hissediyo insan di mi? :) Rica ederim ne demek, hepimizin şarkısı olsun :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:43 AM. |