![]() |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Yasmin levy - Naci En Alamo - YouTube En, en, en çok sevdiğim şarkılardandır. İçimden bir şeylerin koptuğunu hissederim. Ağlamaklı olurum. İçimi acıtan bir şarkıdır. Fakat müthiş güzel bir yorum. Alamo'da Dünyaya Gözlerimi Açmışım.(Alamo'da Doğdum) Köyüm yok Memleketim yok Bir ana vatanım yok. Donmuş parmaklarımla bir ateş yakıyorum Ve kalbimle şarkı söylüyorum sana Gönül tellerim ağlıyor (Yüreğimin teli sızlıyor) Alamo'da dünyaya gözlerimi açmışım. Alamo'da dünyaya gözlerimi açmışım. Köyüm yok Memleketim yok Bir ana vatanım yok. Alamo'da dünyaya gözlerimi açmışım. Alamo'da dünyaya gözlerimi açmışım. Ah (bizim kadınlarımız) şarkı söylediğinde Seni ızdıraplarınla Karıştırıp derde kedere bular. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Harika bir şarkı yarimistanbul. İlk kez dinliyorum, çok çok beğendim teşekkürler. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Sagopa Kajmer - Istakoz 2012 - YouTube Vardı yanıma dedi 'yaşam, ölüm kadar soğuktu 'Medet' dedim ya hak.96kl İçim dedi 'kalk kalk kalk Geceyi yırt ve ileri bak. Güneşin orada bak! |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Can Gox - Dal Goncayı Bir Sabah - YouTube Dal goncayı bir sabah açılmış buldu, Gül melteme bir masal deyip savruldu Dünyada vefasızlığa bak; on günde Bir gül yetişip, açıp, solup kayboldu. Sen acırken bana, hiç bir günahımdan korkmam Benle oldukça; yokuş, engebe, yoldan korkmam Beni ak yüzle diriltirsin a Tanrım, bilirim; Defterim dolsa da suçlarla, siyahtan korkmam. Ömer Hayyam |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Mabel Matiz - Zor Değil - YouTube Kül Hece (Mabel Matiz) - YouTube Sagopa Kajmer - Bu Böyledir - YouTube Mabel Matiz - Aşk Yok Olmaktır (Yaşım Çocuk) - YouTube Her ayrıntım sayıklıyor Sükunetim deliliğimden Aşk yok olmak diyor biri Yar ben yokum yok zaten Mabel Matiz - Zaman '' 2012 '' - YouTube Beni içine al artık Seni mutsuz kılan o duyguyu Kırmak istiyorum Mabel Matiz - Alaimisema - YouTube http://youtu.be/Yrsn9sARsmg Tam da kendimi görmekten yorulmuşken Sırları döküldü bir bir Öfkesi bal aynaların Ruhumun çöplüğünden sen diye çıkardıklarım Şimdi yırtık bir kefen Soy beni diye bağırıyorlar Filler Ve Çimen (Mabel Matiz) - YouTube Barışırsa Ruhum (Mabel Matiz) - YouTube Kim Bilir (Ceza) - YouTube Not:karşılıksızdır... yarim |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ..karşılık? kaybederek çoğalırsın (Filler ve Çimen ) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI karşılık? beklentisizlik+ karşılıksız sevgi |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI beklentisi olan SEVGİ değil EGO dur |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Müslüm Gürses - Affet - YouTube Çünkü sen çölüme yağmur oldun Sen geceme gündüz oldun Sen canima yoldaş oldun Sen kışıma yorgan oldun 18 müslüm gürses şevval sam taht kurmuşsun kalbime 31.05.2012 - YouTube BIRAKAMAM SENI BEN YANIMDAN GIDEMEZSIN SEVIYORSAN BENIMLE OTURUP IÇECEKSIN UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN IÇIMDESIN TAHT KURMUSSUN KALBIME EN GÜZEL YERINDESIN HER AN SENI CANIMDA RUHUMDA DUYUYORUM ASKINLA SARHOSUM BEN ÇILGINCA SEVIYORUM ARTIK ANMAM ISTEMEM AYRILIGIN ADINI SENINLE ALABILDIM MUTLULUGUN TADINI UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN IÇIMDESIN TAHT KURMUSSUN KALBİME EN GÜZEL YERINDESIN AYRILIGIN YÜKÜNÜ KALDIRIP TASIYAMAM DÜNYALARI VERSELER BEN SENSİZ YASAYAMAM |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Pencerenin perdesini havalandıran rüzgar Denizleri köpük köpük dalgalandıran rüzgar Gir içeri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara nerelerden geliyorsun Otur dinlen baş ucuma belliki çok yorulmuşsun Bana esmeyi anlat bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat esip geçmeyi anlat Anlat ki çözülsün dilim Ben rüzgarım demeliyim Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim Bana esmeyi anlat bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat esip geçmeyi anlat Bana esmeyi anlat - YouTube ben rüzgarım demeliyim.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:54 PM. |