![]() |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Süpriz (Gülben Ergen) - YouTube Sürrrpriiiiiizzzzzzzzguitar:zpzp:uy897 |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI sibel can senin icin 2012 - YouTube İzlemedim filmi ama müthiş örtüşmüş şarkıyla, harika bir klip olmuş. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Bayılırım Yavuz Çetin'e :) Sahil sakin ve sessiz Motel ışıkları durgun deniz... Yavuz Çetin-Sahil - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Çok hoşmuş. Ben duymamıştım, ay ya ben sanırım kimseyi bilmiyorum 4897 |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Sibel Can - Benim Adim Ask - YouTube Aşkı bulamayanlara ve bulup bulup kaybedenlere gelsin. En önce bana tabi ki O0 |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Ben pop müzik pek dinlemiyorum. Yeni bi şarkı çıkıyo; sokaklarda, mağazalarda, dolmuşlarda bıktırana kadar dinlettiriyolar insana bad45 Ç Müzik olmasaydı napardım bilemiyorum. Resim yaparken, yolda yürürken, hatta ders çalışırken bile devamlı kulağımda birinin müziği vardır. guitarkrzm67smileydance Bu foruma uygun düşenleri de aklıma geldikçe paylaşıyorum. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Kesinlikle aynen öyle :) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI barış manço dağlar dağlar - YouTube Minicik bir çocukken hep söylediğim bir şarkıydı. İnsanları sıra sıra oturtur onlara şarkı söylerdim. Ve en çok söyledğim şarkı.. "Çiçeğimi kopardın sen elime verdin"derdim ben. manidar |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Barış Manço - Bal Böceğim - YouTube Küçük oğlumun en sevdiği şarkı oldu bu :) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI HAKAN YEŞİLYURT ~ AŞK KAZANIR - YouTube Bana hediye bir şarkı bu. Kaybolmasın diye umutlarım. Bir hayat yetmez bazen sevmeye, onlarca hayat lazım. Bazen, iki bedende bir ruh yaşar. Bir bütünün iki yarısı. Selam olsun, aşkı sonsuz yaşayan herkese.actionsmile |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI We're alive and the future never dies! Hayattayız Ve gelecek asla ölmez Scorpions - The future never dies - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Sen, ben, o herkes aynı hikayede Başı ve sonu aynı, gerisi farklı... Bir yerden tutunduysak hayata Boşa geçirmemeli, bırakmamalı. Derdimiz, yaramız, acılarımız farklı olabilir; Gözyaşlamızın tadı aynı! Gözyaşlarımızın Tadı Aynı - Şebnem Ferah - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI eyvallah, güzelmiş... |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI gulsen....ne dusunursen oolur.. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI olsaydı bir kaç defa beğene basacaktım. Harika teşekkürler956k |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Aşk-I Hürrem (Can Atilla) - YouTube bunu çok çok çok beğendimmm |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI şarkılar güzel, pekiş senin gönderdiğin videolar neden sayfayı kasıyor, enerjini fazlalığımı acaba |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI güzel parça |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI http://youtu.be/k8zrU8KgnYcguitarhpm2 Şimdiden yük kalktı omuzumdan Tam da gün aldım otuzumdan Gitmeden döndüm ben yarıyoldan Yer yerinden oynasa ben buradayım Kar kıyamet kopsa da aynı konumdayım Dünya altüst olsa da sabit durumdayım Herşey tersine dönse Bana bişey olmaz Bana Bişey Olmaz (Özlem Tekin) - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 AM. |