![]() |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Alıntı:
Nikah Masası (Ümit Besen) - YouTube |
ağla2 oyyyyy, nikahına beniiii çağır sevgilim. Gençliğimizin şarkısı, ay ne ağlardık be dinleyip dinleyip. Malum habire aşık olur habire ayrılırdın birilerindeny789 |
saygılarr 956k |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Bizim zamanımızda aşık olmayanı ayıplıyorlardıwave44terli345 Bir de Kız Meslek Lisesinde okuduğum düşünülürse y789 |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI kulağa gelen müzik tekse de, onu oluşturan notalar farklıdır der halil cibran... |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI eğer ışığa inanıyorsan, bu karanlıktan dolayıdır. eğer mutluluğa inanıyorsan, bu mutsuzluktan dolayıdır Dönme Dolap - Modern Folk Üçlüsü - Aysegül Aldinç & Nostalji Kahvesi - YouTube Yaşamak oyun değil arkadaş Dünyaya gelmenin bir bedeli var. Dost bildiklerin tükenmez arkadaş Sevgi insanların hamurunda var. Yaşamak dönme dolap gibidir Onun da iniş ve çıkışları var. Talihlidir hep çıkanlar arkadaş Gerçek dost inenlerin yanında var. Nefes almak değildir yaşamak Düşünmek ve hissetmektir yaşamak. Sen gülmeden geçen günlere acı Dönme dolap iner çıkar arkadaş. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Müzik Allahın insanlara en güzel armağanlarından biri. Tabiatla ne kadar da uyumlu , o coşkuyu taaa yüreğinde hissedebiliyor insan. Teşekkürler cansuyu:) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI http://youtu.be/D-Lp2QnYADk biz sevdiğimiz için severiz sevildiğimiz için severiz İlhan İrem-Sır - YouTube Aylin Urgal - Şimdi Sen Varsın - YouTube mutluyum ben http://youtu.be/icQQL04qbDw http://youtu.be/B1iuxCmSXmc Zerrin Özer - Herşey Seninle Güzel (1980) - YouTube Beklenmedik bir anda ayrılık gelip çatsa Seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana Her şey seninle güzel duyduğum bu ses bile Yalnız içtiğim su değil aldığım nefes bile Her şey seninle güzel bu yağmur bu kar bile Yüzümdeki gözyaşının izleri onlar bile İlhan İrem - Sevgi Yetmez (1979) - YouTube Ben se diyorum ki Bahçende güller baktıkça güzelleşsin Ben se diyorum ki Aşk engelleri aştıkça değerlenir Erkin Koray - Gün Ola Harman Ola - YouTube http://youtu.be/GxfV15anRSs |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Bugün benim şarkım bu. İki arkadaş da enstrümanlarını ruhuyla kullanmış öyle güzel çalınmış öyle güzel söylenmiş ki. Çok çok çok beğendim. Yeliz Dubaz & Çağatay Azat - La Llorona - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Bu şarkı bu siteye çok yakışır :) Dünyaya geldik bir kere! Kavgayı bırak, her gün bu şarkımı söyle Sevdikçe güler her çehre Amaçlar hep bir olsun, Kalpler birlikte! Şenay - SEV KARDEŞİM - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Moğollar - Umut Yolunu Bulur - YouTube gücün saklı içimde... Moğollar - Yolum Seninle (5 Centimeters per Second) - YouTube Cici Kızlar - Sev Sev Sev - YouTube Ajda Pekkan - Sevgide Seni Seçtim (Karşılıksız Sevenlere ) --- Yüksek Kalite Ses - YouTube Aylin Urgal "Paran Pulun Senin Olsun" 1975 - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI yarimistanbul, forumun dj i olarak seni seçiyorum. Favorim sensin956k |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Gülşen - Acısı Bile Bal (Beni Durdursan Mı) - YouTube Bayıldımmmm :) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Gülşen - Ne Düşünürsen O Olur (2013) Yeni Albüm - YouTube Hep bu güne baktım ben katmadım dünü Tek kalbime inandım temizdi çünkü Neler gördüm ne savaşlar bilsen kaç kez öldüm Oysa büyük bir ödülmüş bu hayattan Yoksa ben nasıl büyürdüm Her şeyde bir hayır var dedim sustum Bazen de kocaman bir hayır vardı yine sustum İnandığın ne varsa vazgeçme ve sakın isyan etme Karanlık bi gün döner güneşe o günü bekle Ah da yerini bulur er ya da geç hak da yerini bulur Sen iyi şeyler düşün içinden ne düşünürsen o olur Ah da yerini bulur er ya da geç hak da yerini bulur Sen iyi şeyler düşün içinden ne düşünürsen o olur Her şeyde bir hayır var dedim sustum Bazen de kocaman bir hayır vardı yine sustum İnandığın ne varsa vazgeçme ve sakın isyan etme Karanlık bi gün döner güneşe o günü bekle Ah da yerini bulur er ya da geç hak da yerini bulur Sen iyi şeyler düşün içinden ne düşünürsen o olur Ah da yerini bulur er ya da geç hak da yerini bulur Sen iyi şeyler düşün içinden ne düşünürsen o olur Ah da yerini bulur er ya da geç hak da yerini bulur Sen iyi şeyler düşün içinden ne düşünürsen o olur Söz – Müzik: Gülşen |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Gripin - Karışmasın Kimseler - YouTube ennnnn sevdiklerimden |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Aşk İçinde (Mor ve Ötesi) - YouTube Üç Nokta Bir- DEDİLER Kİ - YouTube dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler dediler ki umut sürer insanları seversen eğer iyiler kazanır kötülükler kazınır dediler mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler ÜçNoktaBir - Hırsız - YouTube Mor ve Ötesi - Gül Kendine - YouTube KARGO Renklerin İçinde - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Buika - No habrá nadie en el mundo türkçe altyazılı - YouTube bayıldımmm Buika - No habrá nadie en el mundo türkçe altyazılı - YouTube Teşekkürler yarimistanbul |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Zaz - je veux - (Türkçe altyazı) - YouTube Hülyamın şarkısı. Sevgili Hülya, yüreğinden öpüyorum. Özlem ve sevgi ile |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI huzur Mumbai Theme Tune - A.R. Rahman [Cafe del Mar] - YouTube Deep Forest - Marta's Song (HD) - YouTube Electribe 101 - Talking With Myself (Deep Dream Mix) 1988 - YouTube Sevillanas A Dos Guitarras (Paco de Lucía & Manolo Sanlúcar) - YouTube Sevillanas flamencas (Saura), Merche Esmeralda, Manolo Sanlúcar - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Adam Olacak Çocuk [ Bal Böceği ] - YouTube956ks456smil5625889 Barış Manço - Bal Böceğim - YouTube Barış Manço - Olmaya Devlet Cihanda - YouTube http://youtu.be/rhE0vbGbIAU956kactionsmileblissy Barış Manço - Little Darlin' (We'll Be Kissing) 1976 HQ (Turkish Rock Music) - YouTube barış manço,baris manco-anlıyorsun değil mi - YouTube Barış için Kendinizle barışın Keşke Olmasaydı: "Barış Manço" Adına Yapılmış En İyi Belgesel! "Kanal 24 - 2009" - YouTube Barış Manço - Gibi Gibi - YouTube en sevdiğim parçası Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası ( Yeni Kayıt, Kaliteli ) - YouTube Barış Manço-Ne Ola Yar Ola ( 1979 ) - YouTube Barış Manço - Ahmet beyin çeketi - YouTube Paylaşırsan sevaba girersin Barış Manço - Dıral Dedenin Düdüğü - YouTube birbirinden güzel parçaları var hepsi özden yazılmış, hangisini paylaşsam bilemedim, eşsiz insan mekanın cennet olsun, |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Dıral Dedenin Düdüğü ilk kez dinliyorum. Ne harika sözleri varmış. Çok teşekkür ederim paylaşımın için. Acaba dıral dedenin düdüğü ne demek ki diye araştırdım. dıral dede..> israfil kıyamet alametlerinden ; "sur" adli boruyu üfleyerek kıyametin kopmasını başlatacak olan meleğe verilen ad : yani israfil... aynı zamanda ortada kalıvermek anlamında da kullanılır, "herkes gidince dıral dedenin düdüğü gibi kalıverdim" gibi. Merak etmesem olmazdı zaten :) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz ? Bugün ömür yarım gün, serbest kalsın fikrim Senin tozlarını silemez tenimden ellerim Varlık ruhu terk eder; gözüm gözünden ayrılınca Bendeki Aşk Altın Misâli AĞIRLIĞINCA Sensiz benlik yokluk demek, kalbim sana emekçi Aşk denen illet; çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi Saniyeler dakikalarla yapar alışverişi Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi Bir tek bu hüznü sen boğarsın, ipek tenin derime batsın "Odamın Hayaletisin Sessizliğine Aşığım" Dengeme destek tut ki durayım Kafamı duvara yasladım, omuzların yanımda yok Sessizliğinle gelir hüznüm, yokluğunda gömülü ölüyüm.. Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller ... Sagopa Kajmer - Baytar - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Bilge adam dedi ki: "Bu yolda yürü Işığın şafağına doğru Rüzgar yüzüne esecek Geçip giden yıllar gibi" "Derinlerinden gelen bu sesi duy Kalbinin seslenişi bu Kapat gözlerini ve bulacaksın Karanlıktan çıkan geçişi" Buradayım Bana bir melek gönderecek misin? Buradayım Sabah yıldızının diyarında... Scorpions - Send Me An Angel - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI çok kaliteli bir parça, enfes teşekkür ederim annie hall... |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Ee scorpions abilerimiz sonucta :) Begenmene sevindim yarimistanbul. Bu arada baris manco sarkilarini paylasman super olmus. Arkadasim essek'te benim icin cok ozel bi sarkidir. Acaba bi tek ben mi o sarkida hungur hungur agliyorum? :D Barış Manço - Arkadaşım Eşşek - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI evet sağlam bir grup, pink floyd da iyi bir grup severim, güzelmiş hep hüzünlü parçalarda ağlanır diye bir şey yoksmil56 normal bir durumt678 |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Kal (Atiye) - YouTube Daha çok küçücüksün Yeni bir hayat var önünde Birgün herşey değişir Anlamak zor gelir bazen Birgün herkes değişir Yenilmek zor gelir zaten Benim hayallerim var Benim bitmeyen umutlarım Ama bazen yanlızım Sessiz, solgun sokaklarda Bazen sıkılırsın Bazen bunalırsın hayattan Biliyorum ben böyleyim Yeter ki iste sakın korkma hayattan Farkındayım seninleyim Kal kal kal Hep yanımda kal Kal kal kal Hep hayatta kal Tut elimi Duy sesimi Belki zor olacak İçini yakacak düşsen bile Kalk yeniden bana sarılarak göster sevdiğini Kal Ne kadar zor gelsede bazen Ağlamak gelsede içinden En karanlık günde bile Sakın korkma güneş doğsun içinde Kal Kendini bilirsen Yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek Yeni açm?? bir çiçek gibi Bir ömür var önümde Ya?arım istediğim gibi Bazen sıkılırsın Bazen bunalırsın hayattan Biliyorum ben böyleyim Yeter ki iste sakın korkma hayattan Farkındayım seninleyim Kal kal kal Hep yanımda kal Kal kal kal Hep hayatta kal Tut elimi Duy sesimi Belki zor olacak İçini yakacak düşsen bile Kalk yeniden bana sarılarak göster sevdiğini Kal |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Don Bak Dunyaya Pinhani - YouTube Yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya Herkes gitmişse , sakince arkana dön bir bak Dostun kalmış mı , aşkın solmuş mu Dön bak dünyaya , dön bak dünyaya Yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya Bir sonbahar kadar yalnız , bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan , yolun başındaysan Asla vazgeçme , kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyayaguitar |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Taşkın diz dize 2011 - YouTube ennnnn sevdiklerimden |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 AM. |