![]() |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI bu şarkıyıda çok severim ama hiç dinlemem bana ölümü çagrıştırıyo r etmeden önce dinliyomuşum gibi his veri yo nedense Demet sağıroğlu Bir vurgun bu sevda Ağır roman müziği - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Korkularıyla yüzleşiyor insan er ya da geç Bir telaş sarıyor önce yüreği Gerçeklerle yüzleşiyor insan er ya da geç, Bak mesela benim gibi Ne karanlık odalardan Ne masallardaki cadılardan korktum Sensizlikten korktuğum kadar Ne çıkmaz sokaklar gördüm, Ne diyarlar gezdim durdum Kaybolmadım sendeki kadar İnan ki kaybolmadım sendeki kadar, Azar, azar gözlerini kapat Usul, usul ellerini uzat Ben tutarım yine ben duyarım seni Azar, azar gözlerini kapat Usul, usul ellerini uzat Ben tutarım yine ben duyarım seni Ben bilirim aşkının kıymetini Eflatun feat. Burcu Güneş -Çıkmaz Sokaklar / Lyrics HD - YouTube Korkularıyla yüzleşiyor insan er ya da geç Bir telaş sarıyor önce yüreği Gerçeklerle yüzleşiyor insan er ya da geç, |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI şarkı söylemeye devam et.. uzun bir hikaye . dileyen nette bulur okur nasılsa. özetle..üç yaşındaki Michael anne karnındaki kardeşine hergün şarkılar söyler.Ancak bişeyler ters gider ve zor bir doğumdan sonra yoğun bakım ünitesine alınan bebek için dr lar ümit vermez. bebek odası için yapılan hazırlıklar yerini cenaze hazırlıklarına bırakmıştır. Michael in kardeşimi görmek ona şarkı söylemek istiyorum ısrarına ailesi dayanamaz, hastane yasağına rağmen kardeşinin odasına sokarlar. Michael şarkısını söylemeye başlar. Sonrasını aynen alıntılıyorum. “You are my sunshine,my only sunshine,you make me happy when skies are grey…”(Sen benim gün ışığımsın, tek gün ışığım, gökyüzü griyken beni mutlu edersin.) Aniden küçük kız tepki verdi. Kalp atışları sakinleşti ve düzenli olmaya başladı. “Şarkıya devam et” dedi Karen gözleri yaş dolu. “You never know, dear how much I love you. Please don’t take my sunshine away!” (Seni ne çok sevdigimi asla bilmiyorsun, sevgili. Lütfen gün ışığını benden alma.) Micheal, sarkıyı sürdürdükçe, bebeğin sorunlu, kesik kesik olan solunumu küçük bir kediciğin nefes alış verişi gibi düzenli bir hale girmeye başladı. “Şarkı söylemeye devam et bebeğim.” “The other night, dear, as I lay sleeping, I dreamed I held you in my arms.” (Geçen gece uyurken, rüyamda seni kollarımda tuttuğumu gördüm sevgili.) Michael’in küçük kardeşi sakinleşmeye devam etti. Ama bu bir iyileşme de gösteren bir sakinleşmeydi. “Devam et Michael” Şimdi o diktatör tavırlı baş hemşirenin bile yüzü yaşlarla ıslanmıştı. Karen de coşkuyla şarkıya katıldı. “You are my sunshine, my only sunshine. Please don’t take my sunshine away.” Ertesi gün, hemen ertesi gün küçük kız eve gidebilecek kadar iyileşmişti ___________________________ bu bir mucize hikayesi.sevginin gücü . doğru mudur diye düşünmedim hiç. olası mı diye de. okuduğumda bambaşka duygular sardı içimi. şarkı söyleyebiliyorken..sen benim günışığımsın diyebileceklerime hemen şarkımı söylemek istedim.şarkımı söyleyebileceklerimin olmasını istedim ve olanlar için şükrettim. herkesin bir şarkısı olmalı demiştim daha önce. herlkesin şarkısını söylemeye devam edeceği birileri olmalı sanırım .. ve bana şarkı söylemeye devam et demek istedim. ve herkese şarkı söylemeye devam eden birileri. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Anlamını bilmediğim ama dinleyince mutlu olduğum bir şarkı. 956k |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI çağrışım okuduğum kitaptan elbette.. Arka Kapak Sabah uyandığımızda, o gün bir yenilik beklemeden, sırf aynı günlerden birisini daha yaşayacağımız için mutlu olsaydık… Tanımadığımız kalabalıklara hayatımızı adamaktan vazgeçip, sadece küçük ailemizle, çocukluk veya asker arkadaşlarımızla yetinseydik… Kavgamızın en tatlı yerinde, "Haydi, örgütlü mücadeleye" diye tıslayan adamı taşla kovalayıp, Allah'ın yaramaz çocukları olarak yaşasaydık… Kimi seversek sevelim, bekaretin bir parçasını mutlaka saklamak yerine, onu tamamen tek kişiye hediye edip, kadere razı olabilseydik… Başka bir cennet daha yaratılır mıydı? "Yarım Bekaret", 70'li yıllardan günümüze ilerleyen bir hikaye. Karakterler büyüyor, yaşlanıyor. Karakterlerin geçirdiği değişim bir ülkenin değişimine ayna tutuyor. Dört kişilik bir ailenin ilginç öyküsü ülke gerçekliğini irdeliyor. Fethetmek için değil, fethedilmek için yaşanan kıyasıya mücadeleyle yeni dünya kendini gösteriyor. Yeni dünyadaki yeni ülkede hayali bir gerilla, bir fatih, halk uğruna o son parça bekareti saklayan kadınlar veya erkekler, hayatı haram ediyor. Romanda ayrıca, tedricen değil, ani bir sıçramayla değişen çağın yarattığı gürültülü boşluk anlatılıyor. Küreselleşme ve elektronik cinlerin ele geçirdiği insanlar, sınırsız iletişim imkanlarına rağmen teker teker hayalet oluyor. Topluca kahkaha atarken, şarkı söylerken, kavga ederken, sadece kendi seslerini duyabildiklerinden habersizler. Melankolik bir mizahla yazılmış "Yarım Bekaret" bu külliyen kayboluşta, yitip gidenler kadar, varolmayı bilenlerin de romanı. Yazar:Dilek Başer Söylemezdin tüm o sözleri Görseydin en gerçek halimi Artık önemi yok Her yanlışta doğar bir doğru Belkide böyle olmalıydı bu Boşver ziyanın yok Başka birine kendimi anlatmak Başka birine duvarlarımı yıkmak Başka tenlerde aşkı aramak İnan istemem artık Zor duramam ayakta hergün kırılıpta Zor aşk yaşanmıyor hergün her an yanılıpta Her giden bir parça çalıyor benden Yarım kalanlara rağmen Yok bağırma sakın hiç şimdi alınıpta Yok üstüme gelme hiç eskiye sarılıpta Her acı bir günah siliyor benden Yarım kalanlara rağmen Şimdi yaramı sarmam gerek Aşkla aramı yapmam gerek Kime inanmalı Başka birine kendimi anlatmak Başka birine duvarlarımı yıkmak Başka tenlerde aşkı aramak İnan istemem artık Zeynep Sağdaş yarım kalanlara rağmen - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Sessiz sinema… Aşk ile prova Sor anlat bana Bilemediğim her film için Bir öpücük omzuna boynuna yar Sana rüzgar biriktiriyorum Aşkla güneşlenen geceler Bana ben olalı sana seninim Tenini duyalı deli bedenim Sevile sevile seni sevmişim Mutlu sonla biten bir aşk filmi bu Tek söz… Bana ben olalı sana seninim Tenini duyalı deli bedenim Sevile sevile seni sevmişim Mutlu sonla biten bir aşk filmi bu Tek söz… BANA BEN OLALI SANA SENİNİM.. bu kadar güzel mi anlatılır BEN olmayan BİZ olabilir mi? BEN olamayan SEN olabilir mi? KENDİ olmadan başkasına ayna olunur mu? Sessiz Sinema - Funda ARAR 2012 / Orijinal klip / bül@ - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Benim hala umudum var İsyan etsemde istediğim kadar İnat etsem bile Bırakmazlar sahibim var... Benim hala umudum var Seviyorlar bazen soruyorlar Hayran hayran seyret İster katıl, ister vazgeç... Güzel günler, bizi bekler Eyvallah dersin olur biter Güzel günler, bizi bekler Eyvallah dersin geçer gider... Boyun bükük önünde Ağlasam sessizce Şu garip gönlüm af olur mu... Bu fırtına durulur mu Benden adam olur mu Korkarım aşka zararım dokunur mu.. Mazhar Alanson-Benim Hala Umudum Var - YouTube umut dolu günler diliyorum.. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI teoman uçurtmalar benim şarkım sadece en sevdiğim kelime özgürlük ve birebir beni anlatıyor... son yaşadığım ve aşamadığım kendimi affedemediğim olayı da kapsıyo.. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Yağmurdan değil derdim Ben eskiden böyle derdim Nedir benim bu derdim Nedir benim bu derdim Gece gündüz takmazdım Eskiden böyle bakmazdım Nedir benim bu derdim Nedir benim bu derdim Yaşam haklıdır diyor derviş Gün döner zaman dönmezmiş Bülbül hep güle ötermiş Yüzyıllardır usanmadan Göklere salmış sırını Ateş eritmiş derdini Sular götürmüş külünü Topraktan utanmadan Kalmaktan değil derdim Ben eskiden hep giderdim Nedir benim bu derdim Nedir benim bu derdim Göklere saldım almaz Toprağa sundum sığmaz Nedir benim bu derdim Nedir benim bu derdim çok etkilendim şarkıdan yarimistanbul. paylaştığınız için çok teşekkür ederim. aslında tüm paylaşımlarımda kendilerinden katan herkese çok teşekkür etmek istiyorum. bu bir nevi yüreğini paylaşmak. yüreğinden geçeni kendine ait olanı paylaşmak zaten yeterince zorken; daha kolaydır belki kendi alanında yüreğini açmak, kendi duygu düşünce beğenilerini paylaşmak. oysa belirsiz alana girmek gibi başkasının paylaşımında bunu yapmak, misafir yürek gibi :) oysa paylaşımımda yüreğinizden bir damlayı akıttığınızda ben artık sizin yüreğinizde misafire dönüşüyorum.. hepinize çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI bilenler bilir :) illa ki birbiriyle paralel seyreder paylaşımlarım ayrı konu başlıkları altında olsa da.. bugünün şarkısı yorumsuz :)) Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar - Orjinal TRT Versiyon - Ses - Alkışlarla Yaşıyorum |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Okulda defterime Sırama ağaçlara Yazarım adını Okunmuş yapraklara Bembeyaz sayfalara Yazarım adını Yaldızlı imgelere Toplara tüfeklere Kralların tacına En güzel gecelere Günün ak ekmeğine Yazarım adını Tarlalara ve ufka Kuşların kanadına Gölgede değirmene yazarım Uyanmış patikaya Serilip giden yola Hınca hınç meydanlara adını Ey özgürlük! Kapımın eşiğine Kabıma kacağıma İçimdeki aleve Camların oyununa Uyanık dudaklara Yazarım adını Yıkılmış evlerime Sönmüş fenerlerime Derdimin duvarına Arzu duymaz yokluğa Çırçıplak yalnızlığa Yazarım adını Geri gelen sağlığa Geçen her tehlikeye Yazarım ben adını, yazarım Bir sözün coşkusuyla Dönüyorum hayata Senin için doğmuşum haykırmaya Ey özgürlük! ey özgürlük!! zülfü livaneli - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi diye yıllarca Canımdan bezdim ağzını her açtığında Bakınca maziye hak ettim bunu galiba Gözün aydın bende delirdim bak en sonunda Kapıma dayanma sakın Yakarım inan yakarım Rezil olur ele güne, aldırmadan hiç kimseye Yaka paça seni atarım girlhaha Söz: Mete Özgencil Müzik: Gökhan Kırdar |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI sezen aksu diyoki her şartta ker koşulda babalar gibi dayanmayı sezen aksu - güngörmemişler - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar Aldırma deli gönlüm Giden gitsin Sen şarkılar söyle içinden boş ver Yalanlarla yasaklarla Yazılır hesabına günah günler Bitmez bu son pişmanlıklar ah Soluyor birer birer içimizdeki güller Aldırma Deli Gönlüm (Sertab Erener) - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Adımız miskindir bizim Düşmanımız kindir bizim Biz kimseye kin tutmayız Kamu alem birdir bize Biz dünyadan gider olduk Kalanlara selam olsun Bilmeyen ne bilsin bizi Bilenlere selam olsun Adımız miskindir bizim Düşmanımız kindir bizim Biz kimseye kin tutmayız Kamu alem birdir bize teşekkür ederim yarim istanbul şarkıyı dinlerken, açılan sayfada dikkatim bir şarkıya yöneldi, o şarkıyı farketmeme neden olduğunuz için de teşekkür ederim.. Bazı sabahlar uyandım, kayıp haldeyim Sanırsın gölgeyim, ayaktayken yerdeyim Ne bileyim, ne bileyim Herkes işinde, binbir dilek peşinde Ben mi tövbeliyim, tövbe tövbeliyim Ne bileyim, ne bileyim Nefes aldım, nefes verdim Burdayım, pes etmem yok Ben buraya çıplak geldim Heyhat! utanmam yok, utanmam yok Bazen ne yapsam 1-1 berabereyim Sorsalar ben neyim, ne mağlup ne galibim Ne bileyim, ne bileyim Hep aynı soru hem zor hem de doğru Geçerken günlerim nerde cesaretim Ne bileyim, ne bileyim Nefes aldım, nefes verdim Burdayım, pes etmem yok Ben buraya çıplak geldim Heyhat! utanmam yok, utanmam yok Yok, yok, yok pes etmem yok Yok utanmam yok Nil Karaibrahimgil - Ben Buraya Çıplak Geldim - YouTube bu şarkı eğlenceli için olsun :)) Bazı sabahlar uyandım, kayıp haldeyim Sanırsın gölgeyim, ayaktayken yerdeyim Ne bileyim, ne bileyim Herkes işinde, binbir dilek peşinde Ben mi tövbeliyim, tövbe tövbeliyim Ne bileyim, ne bileyim Nefes aldım, nefes verdim Burdayım, pes etmem yok |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Zor Sevdiğimden (Sıla) - YouTube Niye susuyorum anlıyor musun? |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI İlkay AKKAYA - Güneşin olsun - YouTube Güneşin olsun gönlünde Kar bile yağsa Ya da fırtına olsa Gök bulutlarla Dünya kavgayla dolsa Güneşin olsun gönlünde O zaman gelsin ne gelirse Doldurur ışıklarla En karanlık gününü Bir şarkın olsun gönlünde Sevinçli ezgilerle Seni günlük tasalar boğsa bile Bir şarkın olsun dudaklarında O zaman gelsin ne gelirse Yardım eder atlatmaya En yalnız gününü Başkaları için de bir diyeceğin olsun Tasada ve bunalımda Ve seni mutlu edecek herşeyi Söyle onlara da Bir şarkın olsun dudaklarında Yitirme sakın cesaretini Güneşin olsun gönlünde Ve herşey iyi olacak.. Son günlerde hep dilimde, çok severek dinliyorum :) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Ne muhteşem bir şarkıymış bu, teşekkürler iyi ki varsın. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Ben teşekkür ederim, önemsediğiniz için. :) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Sor Bana Pişmanmıyım (Duman) - YouTube kimseyi beklemedim kimseden istemedim hiç kimseye soramazdım o beni bağlar ben yine durmam sor bana pişman mıyım anlamadan geçilmesin başka yöne çekilmesin yanlışım yok sanılmasın o beni bağlar ben yine durmam sor bana pişman mıyım doğruyu söyler hiç bana gülmez sor bana pişman mıyım herkesin günahı boynuna öyle bir adım atarsın yenilmeden gelirsin oyuna anlarsın |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ] kimseyi beklemedim kimseden istemedim İnsanın içinde ne kadar çok şey varsa, başkalarından o kadar az şey ister. Arthur Schopenhauer |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Sanırsın,dağlarda yol olmaz Usanırsın,kalbinde güç kalmaz Uzanırsın,oooof yarın olmaz Zor günlerin,ardında huzur olmaz ki Her zaman,umutlar yön bulmaz Yarın olsa da,beklenen gün olmaz Sözlerim gerçektir Yüreğim kardeştir,her zaman Umudum sonsuzdur Uğraşım bitmez hiçbir zaman Geliyor geçiyor hayat Dönüyor durmuyor dünya Geliyor geçiyor zaman Dönüyor durmuyor dünya Sanırsın,yalnızlık tek dostun Aldanırsın kaçmakla bitmiyor Hiçbir zaman,oooof yalnızlığın Sözlerim gerçektir Yüreğim kardeştir,her zaman Umudum sonsuzdur Uğraşım bitmez hiçbir zaman Geliyor geçiyor hayat Dönüyor durmuyor dünya Geliyor geçiyor zaman Dönüyor durmuyor dünya teşekkürler Yarim |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Her sefer bir ilk İşte mucize dedikleri Aramak sormak ve nihayet Kabullenmek evsizliği Aydınlıkken yol alsam Çıkarken her şeyi unutsam Savunmam, kendimi tanıtmam Barışsam, derdime karışsam İçinden son bir dilek tutan Yıldız olsam, derine dalsam Anla artık arayan içim Evin yol, evin yok, evin yalan Düşünemiyorum, baş edemiyorum Bir tek ayna var, o da seninki Hafızam beyaz, misafir olsam Sonu masal kadar yumuşak olsa BİR TEK AYNA VAR.. O DA SENİNKİ.... |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Murat Boz - Ucurum - Yuksek Kalite w Lyrics - YouTube Yangın var içimde imdat! (imdat! imdat!) Durdurma yüreğini Kandırmadık içini anlat (anlat anlat) Birine bile güveneme diğerine Denedi denedi hiç kimse inemedi en derine Şu dilime kolay ama yüreğime zor bir durum Kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim Zaten bu kafada değil seni Evi bile zor bulurum Şu dilime kolay ama yüreğime zor bir durum Kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim Zaten bu kafada değil seni Evi bile zor bulurum Yangın var içimde imdat! (imdat! imdat!) Durdurma yüreğini Kandırmadık içini anlat (anlat anlat) Birine bile güveneme diğerine Denedi denedi hiç kimse inemedi en derine Şu dilime kolay ama yüreğime zor bir durum Kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim Zaten bu kafada değil seni Evi bile zor bulurum Şu dilime kolay ama yüreğime zor bir durum Kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim Zaten bu kafada değil seni Evi bile zor bulurum BUGÜNÜ DÜNÜME YARINIMA DEĞİŞİR GİDERİM |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI güzel film di, 25889, aziz'i izlerken seni anımsattı cansuyu, sanamı benziyor biraz kitaplarlada baya haşir neşir :):))))actionsmile Prensesin Uykusu - Redd (Filmdeki Sahnesi) - YouTube Bir masalın yokmuşuyum Ben hiç ben olmuş muyum Hala aynı duygusuyum prensesin uykusuyum |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Bülent Ortaçgil - Olmali Mi Olmamali Mi (1974) - YouTube Olmalı mı olmamalı mı Yoksa hiç değişmemeli mi Ama ben değişmezsem, Ben olamam ki Görmeli mi görmemeli mi Yoksa hiç bakınmamalı mı Ama ben bakınmazsam, Hiç göremem ki Sevmeli mi sevmemeli mi Yoksa hiç beğenmemeli mi Ama ben beğenmezsem, Hiç konuşmam ki Bilmeli mi bilmemeli mi Yoksa hiç öğrenmemeli mi Ama ben öğrenmezsem, Hiç olamam ki |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ..ve eklemek istedim Yarim... yolu unutulmaktan geçmeyen bir anımsanma.. yolu aynılıktan geçmeyen bir farklılık.. yolu hiçlikten geçmeyen bir varoluş var mıdır ki? |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Bilsen neler dönüyor şu garip dünyada Arkadaşlık düşmanlıkla yanyana Bazen sebep bir aşksa çoğu zaman da para Değiştirir insanları hep bir anda Hiç bunları kendine dert etmeye değer mi Şu kısacık ömürler yeter mi Hoşgör sen affet gitsin aldırma Büyüklük sende kalsın sonunda Sen sarıl o sana sarılmazsa Sen unut unutmazsa Hangimiz uğramadık sanki haksızlıklara Dinle beni sakın uyma şeytana Pişman oluyor herkes sonra yaptıklarına Esir olma boş yere gururuna Hiç bunları kendine dert etmeye değer mi Şu kısacık ömürler yeter mi Hoşgör sen affet gitsin aldırma Büyüklük sende kalsın sonunda Sen sarıl ona sana sarılmazsa Sen unut unutmazsa |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ..ne hoş bir sürpriz bu. bir süredir bu şarkıyı paylaşmak niyetiyle listemde tutuyor ve foruma giriyorum ki konu, akış, mod değişmiş ve başka bir şarkının gölgesine düşürmek istemiyorum hiç bir ezgiyi. ve yüreğimden geçen dilime düşmeden avcuma konuyor :) evrenin bazen de ben hiç çabalamadan :) yaşamıma hoş sürprizler kattığını deneyimlemeyi seçiyorum ve teşekkür ediyorum ışıklı yol.. sizin duymak istediğiniz ezginin de sizin için yola çıkmış olmasını diliyorum |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI O halde hepimize gelsin aklımıza gelmişken ve elim değmişken. Ajda Pekkan- Hoşgör Sen (1975) - Dailymotion video |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Der ki Hz Şems " bütün kainat görünmez bağlarla birbirine bağlıdır" Senin yüreğinden geçen benim yüreğime uğradı demek ki :) Ve ortaya böylesine güzel bir tevafuk çıktı. Yaratana şükürler olsun. :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 PM. |