![]() |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI O zaman istediğim bir şarkı daha var ama ben paylaşmayı beceremiyorum. Onu da ekler misin elin değince sweeet ' Bülent Ortaçgil: Beni katagorize etme, benle oynamaooo67 |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Işık'cım o zaman ben paylaşırım tabi. İstediğin şarkının youtube linkini adres çubuğundan kopyalayarak alıp mesaj alanına yapıştırıyoruz öyle paylaşmış oluyoruz bilgine. :D Senin için ve hepimiz için bu harika şarkı gelsin o zaman. Bülent Ortaçgil - Beni Kategorize Etme - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Teşekkürler iyi ki varsın956ksuperxy |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ahmet enes - cennet - YouTube Ennnnn sevdiğim şarkılardandır. İnşallah paylaşmayı becerebilirim. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Bu şarkı bana hep çok huzur verir, inşallah siz de beğenirsiniz :) gökyüzünün perdeleri, açıl desem açılır mı? masalların ülkesine sonbaharda kar yağar mı? ak saçların vardı senin, güneş gibi bir gülüşün, senin için ağlamıştı ırmakları gökyüzünün... şimdi buradan çok uzakta, rüzgarların tahtındasın... belki masal diyarlarda, kaf dağının ardındasın... uyan, uyan uykulardan, sonsuz sırlar arasından gökyüzünün kapısından bana yıldız toplar mısın? ALMORA - 1945 - 09 - Kaf Daginin Ardinda - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Seher yeli çık dağlara Güneş topla benim için Haber ilet dört diyara canıom Güneş topla benim için Umutların arasından Kirpiklerin karasından Döste bıçak yarasından caım Güneş Topla benim için Seher yeli Yar gözündn Havadaki kuş izinden Geceleyin Gökyüzünden canım Güneş Topla Benim için.. Zulfu livaneli - güneş topla benim için - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ezgiler dolsun yüreğimize.ezgiye varalım ezgi olalım hepimiz. paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim. geceleyin gökyüzünden, seher vakti kafdağlarından yıldızlardan güneşten sevgi ışığı süzülsün her zerremize. yüreğinde sevgi ışığı barındıran tüm yüreklerin SEVGİ-Lİ-LER günü kutlu olsun.. işyerimde ne şarkı sözü ne klip sitelerine giremiyorum..güç bela bir url armağan ediyorum :) hep duvar ve dokunma beni dinledim yıllardım aynı şarkıcıdan ama vazgeçiyorum sevdiklerimiz refakatçimiz olsunlar.. sevdiklerimize refakatçi olalım.. Refakatçi (Zeynep Casalini) - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI İlk kez dinledim. Çok güzeldi teşekkür ederim. Çokkkkk beğendim.girlhaha |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Annie'cim muhteşemmiş bu kaf dağı şarkısı Almora çok özel bir grup benim için ses rengi falan çok hoşuma gidiyor besteleri de öyle. Bu güzelliği paylaştığın için ekstra teşekkürler. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Masalların içindeymiş gibi huzurlu hissediyo insan di mi? :) Rica ederim ne demek, hepimizin şarkısı olsun :) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI HAKAN YEŞİLYURT ~ AŞK KAZANIR - YouTube sevgililer gününe özel. Tüm sevenlere gelsin sevgiyi yitirmeyenlere, bitirmeyenlere gelsin. Yüreğinizde ki en özel kişiye gelsin. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Ama ben videoyu paylaşamıyorum. Sadece adı çıkıyo neden paylaşamıyorum ki beeeennnnnnooo67 |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Alıntı:
|
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Gülşen - Yapamazsan Yok - YouTube Aynada baktım gözlerinin içine Haftalar geçmiş gülmemişim kendime Düşüne düşüne kocaman olmuşum Boy aynalarında cevaplar bulmuşum Yapamazsan yok Kitabımda yok yapamazsan yook Ne varsa attım yıkılan geçmişte Yeniden buldum ateşi içimde Listede olan hep sona kalan Ne varsa yaptım Yıkınca anladım Yapamazsan yok |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Yine başaramadım videoyu paylaşmayı tühhy789 |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Mercan Dede & Ceza - Sekizyüz - YouTube aşk geldi, damarlardaki kanım gibi oldu varlık boşalıp, her tarafım dost eliyle doldu zapteyledi bütün ecza-i vücudumu. kaldı kâvi bir namı bana, baki hep şu koskoca alemde yalnız bir kulum aşk olmasa hiçbir işe gelmezdi gün ışığı aşk geldi, damarlardaki kanım gibi oldu varlık boşalıp, her tarafım dost eliyle doldu zapteyledi bütün ecza-i vücudumu. kaldı kâvi bir namı bana, baki hep ya sana varmak ya bana varman ya bana gitmeden yanıma kalman yasını tutmasam, yaşına varsam karanlık doğmadan, ışığa kalsam hayal hiç ölçülmez, ne boyu ne de eni kaya kömürü gönül, yakar hep, koru benim hayata seninle dayanırım her nefes diken diken ne derttir gülüm, canın sağ olsun da senin aşkın yok nispeti, bir anda bağlanır kısmetin her düğüm çözülür, çek hasreti havadaki kasvet birazcık benden karadaki ben değil, havadaki bazen uçan bir kuş, bazen kaybolan bir kumum koskoca alemde yalnız bir kulum kolkola gezmek her can ile suç mu tamam o zaman, benim bu alemde en suçlu baktım göğe masmavi, bastığım yer hâki gördüğüm diyar çok, görmediğimse gani gani nefes alıp veren bu can da çaresiz kalınca özlemim büyük, yolum uzun, ben de bir karınca yanan gönül akan suda, o yolun en sonunda dostum bende solur, eğer dostum benle kalırsa dostun senle yaşar, dostun eğer senle ölürse bir çiçek olup açar belki tekrardan doğunca her açan senin gülün, hergünse benim günüm gözyaşı insan külüyse, her yakan insan sözü kıvılcım sözün özüyse, ayrılık yakar gözü tek gören gönül gözüyse, kelamım gönül sözüm yalnızlıktan galip çıkmaktır irfan hiç olmadan irfan çıktığın her seferden dönmek hasret ekmeden ektiysen de ders almaktır hasret filizlenmeden ekmediysen gönül almaktır seferin bitmeden |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI korkmuyorum seni sevmekten duet super siir duygusal taha bora ikbal gurpınar - YouTube korkmuyorum seni sevmekten |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Badem & Vega - Uyan - YouTube Uyan sevgilim uyan artık uyan O bensiz rüyandan Al ellerimi anlatsınlar nedenini Gözyaşlarımı ve yanlışlarımdan Sensiz kurtulamadığımı Uyan sevgilim uyan artık uyan O bensiz rüyandan |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Badem - Bir Ben Gibi Sev - YouTube Zaman beklemez kimseyi durma Kalbini acıtana yol aldırma Kanayıp dursa da sakın ağlama Kaderi yenmek için hep güç topla Hayat saklar hayalleri yakma Erteler bazen sebepsiz sanma Vazgeçerek yarını cezalandırma Yorgunluğu üstünden atıp son defa Bir avuç ömrün kalmış gibi gül Dağlara düşmüş karlar gibi kal Boyunu aşmış nehirler kadar çağla Geriye dön bak bir ben gibi sev Bir avuç ömrün kalmış gibi gül Dağlara düşmüş karlar gibi kal Boyunu aşmış nehirler kadar çağla Geriye dön bak bir ben gibi sev Gün olur solar gider bu gölgeler Bahar dolar sonra gözlerine Yine aşk olur akar sonsuzluğuna Yalnızlığı boynundan atıp son defa Bir avuç ömrün kalmış gibi gül Dağlara düşmüş karlar gibi kal Boyunu aşmış nehirler kadar çağla Geriye dön bak bir ben gibi sev Boyunu aşmış nehirler kadar çağla Geriye dön bak bir ben gibi sev Bir avuç ömrün kalmış gibi gül Dağlara düşmüş karlar gibi kal Boyunu aşmışnehirler kadar çağla Geriye dön bak bir ben gibi sev Geriye dön bak bir ben gibi sev Geriye dön bak ve benim gibi sev |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Yasmin levy - Naci En Alamo - YouTube En, en, en çok sevdiğim şarkılardandır. İçimden bir şeylerin koptuğunu hissederim. Ağlamaklı olurum. İçimi acıtan bir şarkıdır. Fakat müthiş güzel bir yorum. Alamo'da Dünyaya Gözlerimi Açmışım.(Alamo'da Doğdum) Köyüm yok Memleketim yok Bir ana vatanım yok. Donmuş parmaklarımla bir ateş yakıyorum Ve kalbimle şarkı söylüyorum sana Gönül tellerim ağlıyor (Yüreğimin teli sızlıyor) Alamo'da dünyaya gözlerimi açmışım. Alamo'da dünyaya gözlerimi açmışım. Köyüm yok Memleketim yok Bir ana vatanım yok. Alamo'da dünyaya gözlerimi açmışım. Alamo'da dünyaya gözlerimi açmışım. Ah (bizim kadınlarımız) şarkı söylediğinde Seni ızdıraplarınla Karıştırıp derde kedere bular. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Harika bir şarkı yarimistanbul. İlk kez dinliyorum, çok çok beğendim teşekkürler. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Sagopa Kajmer - Istakoz 2012 - YouTube Vardı yanıma dedi 'yaşam, ölüm kadar soğuktu 'Medet' dedim ya hak.96kl İçim dedi 'kalk kalk kalk Geceyi yırt ve ileri bak. Güneşin orada bak! |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Can Gox - Dal Goncayı Bir Sabah - YouTube Dal goncayı bir sabah açılmış buldu, Gül melteme bir masal deyip savruldu Dünyada vefasızlığa bak; on günde Bir gül yetişip, açıp, solup kayboldu. Sen acırken bana, hiç bir günahımdan korkmam Benle oldukça; yokuş, engebe, yoldan korkmam Beni ak yüzle diriltirsin a Tanrım, bilirim; Defterim dolsa da suçlarla, siyahtan korkmam. Ömer Hayyam |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Mabel Matiz - Zor Değil - YouTube Kül Hece (Mabel Matiz) - YouTube Sagopa Kajmer - Bu Böyledir - YouTube Mabel Matiz - Aşk Yok Olmaktır (Yaşım Çocuk) - YouTube Her ayrıntım sayıklıyor Sükunetim deliliğimden Aşk yok olmak diyor biri Yar ben yokum yok zaten Mabel Matiz - Zaman '' 2012 '' - YouTube Beni içine al artık Seni mutsuz kılan o duyguyu Kırmak istiyorum Mabel Matiz - Alaimisema - YouTube http://youtu.be/Yrsn9sARsmg Tam da kendimi görmekten yorulmuşken Sırları döküldü bir bir Öfkesi bal aynaların Ruhumun çöplüğünden sen diye çıkardıklarım Şimdi yırtık bir kefen Soy beni diye bağırıyorlar Filler Ve Çimen (Mabel Matiz) - YouTube Barışırsa Ruhum (Mabel Matiz) - YouTube Kim Bilir (Ceza) - YouTube Not:karşılıksızdır... yarim |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ..karşılık? kaybederek çoğalırsın (Filler ve Çimen ) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI karşılık? beklentisizlik+ karşılıksız sevgi |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI beklentisi olan SEVGİ değil EGO dur |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Müslüm Gürses - Affet - YouTube Çünkü sen çölüme yağmur oldun Sen geceme gündüz oldun Sen canima yoldaş oldun Sen kışıma yorgan oldun 18 müslüm gürses şevval sam taht kurmuşsun kalbime 31.05.2012 - YouTube BIRAKAMAM SENI BEN YANIMDAN GIDEMEZSIN SEVIYORSAN BENIMLE OTURUP IÇECEKSIN UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN IÇIMDESIN TAHT KURMUSSUN KALBIME EN GÜZEL YERINDESIN HER AN SENI CANIMDA RUHUMDA DUYUYORUM ASKINLA SARHOSUM BEN ÇILGINCA SEVIYORUM ARTIK ANMAM ISTEMEM AYRILIGIN ADINI SENINLE ALABILDIM MUTLULUGUN TADINI UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN IÇIMDESIN TAHT KURMUSSUN KALBİME EN GÜZEL YERINDESIN AYRILIGIN YÜKÜNÜ KALDIRIP TASIYAMAM DÜNYALARI VERSELER BEN SENSİZ YASAYAMAM |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Pencerenin perdesini havalandıran rüzgar Denizleri köpük köpük dalgalandıran rüzgar Gir içeri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara nerelerden geliyorsun Otur dinlen baş ucuma belliki çok yorulmuşsun Bana esmeyi anlat bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat esip geçmeyi anlat Anlat ki çözülsün dilim Ben rüzgarım demeliyim Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim Bana esmeyi anlat bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat esip geçmeyi anlat Bana esmeyi anlat - YouTube ben rüzgarım demeliyim.. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ZUHAL OLCAY - Başucu Şarkıları- Yağmur - YouTube Bugün yağmur Bir kadın saçıdır Yeryüzüne Dökülen Upuzun ince ince karanlık kokulu Sen ki aşkla aldatıldın Yüreğin taş parçası Dinle yağmuru dinle Teselli bul türküsünden Her şey olur Her şey büyür Her şey geçer Hayat kalır |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Zuhal Olcay - Tepedeki Çimenlik - YouTube Tepedeki çimenlikte Yalınayak dolaşarak Yemyeşille masmavinin Ortasında uzanarak Hayaller kurarak Rüzgara savurarak Vazgeçmek birdenbire Herşeyden vazgeçmek Tepedeki çimenlikten Seyreylemek şu alemi Küçülmüş ufacık olmuş İnsanların alemi Bir buluta tutunup Bir kuşun kanadına takılmak Vazgeçmek birdenbire Herşeyden vazgeçmek Sadece gökyüzü Sadece deniz Sadece sen ve ben Sadece sevgi Hepsi bu |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Sardunya - Levent Yüksel - YouTube Öğrenmem lazım lütfen bana sırrını ver Yoksa nasıl taşınabilir bunca keder Desinler ki vakitsiz ölürsem eğer Sebebi acının altın vuruşu Çiçek yüzlüm ne çok benzer yeni doğmuş bebek Kimseden öğrenmeden saldırışı memeye Güven sıcak bir temasdır kalp atışı annen Ne zaman değişir herşey değişir sen hala sardunyayken Ara Dinkjian.- The Long Goodbye (Sezen Aksu - Hoşgeldin) - YouTube HOŞGELDİN |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Ogün Şanlısoy-Kendin Oldun - YouTube Hayat denen bu sahneden bir rol seçip ilerle Beğenmezsen bi yerde darılmak yok devam et Kader benim diyorsan değiştir istiyorsan Oturmuş bekliyorsan acınmak yok gocunmak yok Alınmak yok devam et Kendin oldun zengin oldun Sen kim oldun bu oyunda Bencil oldun anladın durumu Yalnızlık sonunda Ogün Sanlısoy - Yukarıya Bak ( Akustik 2012 ) - YouTube çok zamandır kırgın bize dünya ne hayaller kaldı ne de rüya umutsuzken bir yol ararsan ay bi yanda sen bi yanda güneş bi yanda ben bi yanda izle yukarıya bak ağlarken buraya kadar geldik bu oyuna karar verdik bilmeli sevmeli yukarıya bak ağlarken kime ne zarar verdik kahredeni affettik gülmeli geçmeli yukarıya bak son bahardır belki bu ömrümüzde çıkartalım keyfini gönlümüzce ] huzursuzken bir dost ararsan hak bi yanda her bi yanda ister anla ister inanma izle yukarıya bak ağlarken buraya kadar geldik bu oyuna karar verdik bilmeli sevmeli yukarıya bak ağlarken kime ne zarar verdik kahredeni affettik gülmeli geçmeli yukarıya bak yukarıya bak ağlarken buraya kadar geldik bu oyuna karar verdik bitmeli bitmeli Ogün sanlısoy - Konuştuğun sensin - YouTube Gözün dalar gökyüzüne Gerçek olur düşler düşün üstüne Özün sorar "isteğin ne" Er geç olur iste senin elinde Geceleri yalnız kalınca konuştuğun sensin Geleceği gelmez sanınca sonunu görmezsin Geceleri yalnız kalınca konuştuğun sensin ecelini gelmez sanınca, sorununu çözersin Değişme - Ogün Sanlısoy - YouTube Hayat zaten çok kolay (Çelmiyorlar mı kafanı) Hayat bazen çok kolay (Kolay da zorlarlar) Ogün Sanlısoy - Ben (2011 Yeni Albüm) - YouTube Ogün Sanlısoy - Bu Ne Biçim Aşk (2011 Yeni Albüm) - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Gripin - Bugün Yalnızlığımın Doğum Günü 2012 Yepyeni Parça - YouTube Sessizliğimizi duymak için Ne kadar bittiğimizi görmek için Biraz daha geç kalmalıydık birbirimize Belki o zaman ?biz? olurduk senle ben Ama şimdi zamanı degil hiç Çünkü Bugün yalnızlığımın doğumgünü Başbaşa kutladık kendimle Şerefimize kaldırdık En kötü günümüz böyle olsun diye Bugün yalnızlığımın doğumgünü Başbaşa kutladık kendimle Kandırdık kendimizi baştan, en başından alırız diye Aynaları temizledik, tekrar tanışalım diye En kötü günümüz bile böyle olsun diye |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ajda pekkan-hür doğdum hür yaşarım - YouTube Son bir aydır dilime takılı bu şarkı, hay Allah:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 PM. |