![]() |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI orhan gencebay-sevme gönlüm.wmv - YouTube burdan oluyormu acaba? |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Alıntı:
|
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Bob Marley - Is this Love - YouTube BU AŞK MI? bilmeliydim tek başına gitmene izin vermek böyle zamanlar tek başıma yapamadım boş günler,ve uykusuz geceler seni görmek için bekleyemedim zamanımı harcıyorum aramanı bekleyerek sana bunu nasıl anlatacağım bebeğim arkama yaslandım yine yanımda olmana ihtiyacım var doğru olduğumu söylemen için çünkü gerçekten kendimi tutuyorum hislerimi durduramıyorum daha öncede böyleydi ama seninleyken anahtarımı bulmuştum her kapıyı açan sana olan aşkımı hissediyorum daha da büyüyen günden güne seni görmek için bekleyemıyorum seni kollarımdan bırakmak istemiyorum bu hissettiğim aşk mı aradığım aşk bu mu bu aşk mı yada ben rüyada mıyım bu aşk olmalı çünkü gerçekten beni bırakmıyor bu hissettiğim aşk mı aradığım aşk bu mu bu aşk mı yada ben ruyada mıyım aradığım aşk bu mu |
|
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI emre altuğ - sev diyemem ( yeni 2011 ) - YouTube Sevmedin beni ne yapayım Zorla sev diyemem ya Ben sana çok aşıktım Sen de ol diyemem ya Herkesin bir dengi var Ben seninki değilmişim Baksın gözlerin bana Parlasın diyemem ya Ben böyle geldim böyle gideceğim Aynı şeyleri söyleyeceğim Binip yalnızlar vapuruna Gidip bir daha dönmeyeceğim Seni bir daha görmeyeceğim Ben böyle sevdim böyle seveceğim Aynı hislerle öleceğim Binip yalnızlar vapuruna Gidip bir daha dönmeyeceğim Seni bir daha görmeyeceğim Ne yaptıysam olmadı Gurursuz olamam ya Bir gün seversin sandım O gün gelmedi asla Kalbimde duracağına yanımda olsaydın ya Hayaline alışırım gerçeğin üzüyorsa Ben böyle geldim böyle gideceğim Aynı şeyleri söyleyeceğim Binip yalnızlar vapuruna Gidip bir daha dönmeyeceğim Seni bir daha görmeyeceğim Ben böyle sevdim böyle seveceğim Aynı hislerle öleceğim Binip yalnızlar vapuruna Gidip bir daha dönmeyeceğim Seni bir daha görmeyeceğim |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki Bertaraf Et (Hayko Cepkin) - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Sıkı Tutun (Hayko Cepkin) - YouTube Önce topraktım şimdi ağaç oldum Derya denizler gibi dalgalandım şimdi duruldum Kendimi buz gibi çok sert zannederdim Meğer ne kolaymışım hemen eriyiverdim Her şey dün gibi inan gelir geçer Bilemezsek kıymeti hayat bizi içer Bu benim gurur gecem görsün cümle alem Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem İşte uzattığım sana yeminli elim Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim Her şey dün gibi inan gelir geçer Bilemezsek kıymeti, hayat bizi içer |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Hüsnü Şenlendirici - Ah İstanbul (Klarnet) - YouTube güne böyle başlanır be:) Herkese benden kocaman bir günaydınnnnnnn |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Brka Stunter - Adrenalin (Music & Video Production by Djomla KS) - YouTube bu gün adrenalin doluyum sebebini bende bilmiyorum çılgınca seyler yapmak istiyorum. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Her hüzünde durma bak yüzüme, Kimse yok mu dokunsun özüne, Teoman - Bak Hayatına - YouTube teoman istasyon insanları - YouTube Teoman - Aşk nedensız sevmekmış - YouTube TEOMAN NE EKMEK NE DE SU - YouTube Umut Kaya - Yanıma Yataydı (Video) - YouTube Umut Kaya - Mevsimler Gecerken - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Sezen Aksu - Hoşgeldin - YouTube sonsuzum ol sevgili... |
|
severiiiimmm::) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI beğenmenize sevindim arkadaşlar :)) seçimlerim iyidir :)) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI sezen aksu şu saniye (su saniye) - YouTube Yok senden başka bir dünya Yok senden başka bir alem Cenneti verseler almam Ben senden asla ayrılmam Belki bu gelir geçer Şu saniye esastır gel Geçse de beni unutma Hiçbir aşkını unutma Zira budur elimizde kalan Aşktan başka her şey yalan Ne yaptıysan yaptın kalk gel Affeder elbette hak gel Düşünmek istemem şimdi Büyü bozulsun istemem Hafiflettim her şiddeti Geçirip aşkın içinden |
Mabel Matiz - Pişman Olduğun Zaman - YouTube Sezen aksu'yu tercih ederim yine de ::) |
|
|
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI BU DA BENİMM OLSUN O ZAMAN :))) BELKİ SEVGİLİN OLACAK YALANDA :p http://www.youtube.com/watch?v=aZ7ONxuGqZo |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 AM. |