![]() |
Meliha hanım , güzel sözleriniz için saolun ,sevgili arkadasımız sanemce güzel bir emekle paylaşıyor kartları y789 sevgilerimle kahvesmiley ttli3 |
Proaktif olmanın en açık göstergesi kendinize ve başkalarına verdiğiniz sözleri tutmaktır. |
Kusura bakmayın benım amacım kimseye kırmak değildi. Sanemce hanım kartlarınız, emeğiniz,güzelliğiniz, anlayışınız için çok çok teşekkür ederim. Ben farkında olmadan yapmışım. şimdi anladı ben verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim. Sevgiyle kalın.... |
Meliha'cım kırılan kimse yok gülüm ttli3 Rahatsızlıkta vermedin ayrıca.. Paylaşımlarımız hepimiz için, yürekten paylaşıyoruz ismin ne önemi varki ark5 teşekkürünü Pamuk adına yapmış olsan da ben sevgiyle kabul etmiştim zaten gülüm kiss3 Ben teşekkür ederim güzel yüreğin için http://img27.imageshack.us/img27/7274/thumbnaili.jpg |
İnisiyatifi ele almak itici, tiksindirici ya da kırıcı olmak değildir; başkalarının fırsatlar yakalayabildiği ve problemlerini çözebildikleri güvenli bir ortam yaratmak anlamına gelir. |
Proaktif insanlar, etki alanlarına odaklanır ve yapabilecekleri şeyler üzerine çalışırlar. |
Güne, hedefinize ulaşmak için bilinmesi gereken şartları ve değer yargılarını değerlendirerek başlayın. Böylelikle her gün, hedefinize bir adım daha yaklaşmış olursunuz. |
Hayatınızın farklı alanlarında oynadığınız özel rolleri belirleyin. Uzun dönemde bu rollerden ne elde etmeyi planladığınızı düşünün. Roller ve hedefler kişisel misyonunuza şekil verir ve onu yönlendirir. |
gerçekten etkili ve güzel sözler elinize gönlünüze sağlık |
Cevap: Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Kartları İçinde kişisel, olumlu ve şimdiki zamanda geçerli olan duygusal afirmasyonlar yaratın. Hergün bu afirmasyonların gerçekleştiğini imgeleyin. İçinde bulunduğunuz durumun ve tavırlarınızın daha iyiye gittiğini göreceksiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:54 AM. |