| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız Bigci'mizin Doğum Günü Partisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı Çok şaşıracağına eminim bu konuyu açanın ben olduğum için.Sana bir mesaj atmayı düşünüyordum ama buraya yazmak bana göre en doğrusu.Senin özünde iyi bir insan olduğunu biliyorum.Ama inan ablalarda yanlış yapabilir,kalp kırabilir.Kalbini kırdığım için senden özür ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız telkin cd indir izle İstanbul Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız nerededir kimdir Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hipnoz Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #5 (permalink) | |||||
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
ben Hiç kimse hatırlamıycak derken en tahmin etmedigim kişi sen ilk kutladı gerçekden cok tesekkur ederim duygulandırdın ve aglattın beni . ben sana herzaman dedim her zamanki diyorum SEN BENİM ABLAMSINNNN bi insan sevgilisinimi sever yada kankasınımı yada ne bileyim hani bazı tipler vardır bazı sanatcılara tapar tarkan felan filan bagırırlar konserlerinde felan ama bi insan anası babası özzz ve öz aynı anadan babadan kardeşlerini nasıl sever ? yani bi insan ailesini ne kadar sever işte ben de seni ve hayatımdegişdi ailesini kendim ailem gibi seviyorum burayı bi aile kabul ediyorum diyip sıradan bi laf soylemiyorum o zaman ayrı bi aileye giriyo burası benim ailemin bi ferdi gibi ve o listede ilk 5 de sen varsın ve hep oldun olacaksında hatta ilk 4 desin. hayatım boyunca hiç gülmedim ama sizin sayenizde bundan sonraki hayatımda gülecem inş Alıntı:
sen hiç annene ablana bagırmadınmı ![]() ![]() Alıntı:
teşekkur ederim mutlu bi yıldı gerçekden gerçi son bi kaç ay mutluydu ama o son bi kaç ayı yani bu siteye üye oldugum günden itibaren geçen seneyi bi ömre degişebilirim Alıntı:
![]() Alıntı:
[b] sagol annecim hani bi insan anne şevkatini baska bi insanda nasıl görür derdim sende görüyorum benim ablam 34 yasında 2 tane cocugu var ben annemle konusmadıklarımı ona acıyorum o hem bi abla hem anne şevkatiyle yaklasıyo bana benim 2. annem öz ablam ve sen sin sen benim öz annem öz ablam her seyimsin kısacaı ablacım annecim guzin abla diyebilirim sen o kadar iyimser potansiyel birisinki bunu sana anlatamam ablacıgım iyiki varsın bu dunyada . bu gun gerçekden şok oldum çeyrek asır oldum su an ama hayatımın en guzel dogum günüydü bu
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! | |||||
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız Bigci'mizin Doğum Günü Partisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı Çok şaşıracağına eminim bu konuyu açanın ben olduğum için.Sana bir mesaj atmayı düşünüyordum ama buraya yazmak bana göre en doğrusu.Senin özünde iyi bir insan olduğunu biliyorum.Ama inan ablalarda yanlış yapabilir,kalp kırabilir.Kalbini kırdığım için senden özür ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız telkin cd indir izle İstanbul Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız nerededir kimdir Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hipnoz Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız kuantum düşünce kitap haberi