![]() |
Ynt: Dj lik Başvuruları daha bu gün üye oldum sanmam beni degerlendirceginizi ama genede yazıyım .) aksam saatlerinde ve geceleri uyumadıgım için musayitim ozellikle geceleri yayın yapmak isterim dj lik sanal dj lık yayın yapabilme guzel bi şey genelde hep irc radyolarında takıldım bi kaç senedir yapıyorum sames veya shoutcast kullanarak bi aralar kendidme mix yapıyodum ama 1 hafta oldu format yiyeli :D mp3 arsivim 250 bin civarı idi :( 1 haftada 10 bin kadarını felan anca topladım geri beni degerledrcenizi sanmam ama genede soyleyim adayım bende geceleri yayın yapmak isterimn yada aksam saatlerinde |
Ynt: Dj lik Başvuruları bigci merhabalar elbette senide değerlendiririz.. yayın yaparken dikkat etmemiz gereken bir iki püf nokta var.. birincisi kişisel gelişimimize ve forumumuza uygun parçaları tercih etmek .. ikincisi telif haklarından dolayı genelde enstrümantel parçaları tercih etmek.. konuyla ilgili olarak atakan bey in şifre göndermesi gerekli lakin bu ara kendisi biraz yoğun.. hemen cevap veremeyebilir bir hafta içerisinde mutlaka geri dönüşü olacaktır size.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Dj lik Başvuruları teşekkur ederim telif hakları konusunda bende titizim emege saygı diyorum her zaman |
Ynt: Dj lik Başvuruları hala bi cevap almadım :'( beklirrum heves ettim o kdar yaw:D |
Ynt: Dj lik Başvuruları atakan bey ,ben de radyo yayını yapabilirim. |
Ynt: Dj lik Başvuruları selamlar siteniz çok güzel sanal ortamda böyle bir yer bulacağıım sanmıyordum... İnsanların işine yarar... Dostluklar var herşey var ben de kaydolayım bi de görevim olsun dedim yardımcı olayım... Bilgisayarımda 2000'e yakın new age enstrumental parça var Ayrıca 30000 e yakın da etnik müzik var. Genelde major tonlu parçalar. yani iç karartıcı değiller... Öğleden sonraları ben de yayın yapabilirim.. Yardımım dokunursa sevirinim... iyi günler... |
Ynt: Dj lik Başvuruları Ben de aranıza yeni katıldım özellikle New Age veJazz pop caz arşivim oldukça kabarık bende yayın yapmak isterim |
Ynt: Dj lik Başvuruları slm ben de dj lik yapmayı çk isterim.geceleri 10-11 gibi daha uygun olur.tam anlamadım ama sesli olarak dj lik yapabılıyor muyuz cvbınızı bekliyorum |
Ynt: Dj lik Başvuruları slm ben de dj lik yapmayı çk isterim.geceleri 10-11 gibi daha uygun olur.tam anlamadım ama sesli olarak dj lik yapabılıyor muyuz cvbınızı bekliyorum |
Ynt: Dj lik Başvuruları Bnde Dj Olmak İstiyorum Deneyimim Var Arabesk Rap Rock Karadeniz Halk Müziği Her Telden Şarkı |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 AM. |