![]() |
Ynt: Dj lik Başvuruları kurulumu tamamladım atakan bey gerekli bilgileri gönderebilirsiniz.. |
Ynt: Dj lik Başvuruları Selam Bende djlik yapmak istiyorum.Geceleri sitedeyim.eger uygun görürseniz bende aranıza katılmak istiyorum.Teşekür ederim iyi yayınlar dilerim. |
Ynt: Dj lik Başvuruları Alıntı:
|
Ynt: Dj lik Başvuruları atakan beyyyyy selamlar dj arıyorsunuz mu ben emekli olunca sevdiğim müzikleri çalarım size şimdilik dinliyorum ama sabah erken saatlerde bana görev verin hem bu vesile ile erken kalkarım güne güzel başlatacak müzikler benden olsun 2 saat kadar erken saatlerde size uyarsa ben gönüllüyüm smiliyface derty kiss3 mlk34 |
|
Ynt: Dj lik Başvuruları e kurdum herşey yolunda gözüküyor adımı oraya nasıl yazıcam ve yayında biri varken ben girmem dimiii |
|
Ynt: Dj lik Başvuruları yellow page nerde ola ki bulamadım |
Ynt: Dj lik Başvuruları buldum e hadi hayırlı olsun |
Ynt: Dj lik Başvuruları Merhabalar..Bu renkli ve gelişime odaklı internet sitenizi yeni keşfettim..(iyi ki keşfetmişim)şu saatlere kadar ayrılamadım başından:)) Eski radyo program sunucularından biri olarak DJ başvuruları bölümünüz ilgimi çekti.Evimizden yayın yapma imkanımız konusunda detaylı bir şekilde beni bilgilendirirseniz çok memnun olacağım..Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğim..Hoşçakalın |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 AM. |