![]() |
Dj lik Başvuruları Gündüz saatlerinde ve akşam saatlerinde olabilir radyo yayini yapmak isteyen arkadaşlarımız varsa bildirsinler değerlendirelim... hismiley |
Ynt: Dj lik Başvuruları Ben gönüllüyüm sadece 2 hafta zamana ihtiyacım var.Akşam programı yapabilirim. |
Ynt: Dj lik Başvuruları Alıntı:
:) |
Ynt: Dj lik Başvuruları Radyo yayini yapmak isteyenler hazirliklarini yapsinlar... Radyodan yayın yapmak oldukça kolay...Bu konu başlığında nasıl olacağını anlatacağım... 1-Önce eğer bilgisayarında kurulu winamp programı varsa onu kaldırmanız gerekiyor... Başlat/Denetim Masası/Program Ekle kaldır bölümünde winamp programını bulup kaldırın. 2-Radyo için iki program kuracağız.Bu programlar winamp(farkli versiyonu) ve shoutcast bunları yüklemek için... http://www.ritmotrans.com/radyo.zip linkine tiklayin ve masaüstüne kaydedin...Zipli dosya olduğu için masa üstüne çıkartın ve her iki programıda kurun... 3-Winamp'i çaın ve üzerinde sağa tiklayip Visualization bolumunden select plug in'i seçin... 4-Dsp/Effect bolumunden Nullsoft Shoutcast Source Dsp 'yi seçin... 5-Açılan Shoutcast Source penceresinden output sekmesini açın. 6-Adress kısmına 64.72.122.37 yazın.. 7-Port kısmına .... yazın... Dj lere verilir port no... 8-Şifre kısmına şifre giriniz(Bu şifre sadece radyo yayını yapacak üyelerde olacak bu nedenle buraya yazmiyorum) 9-Connect Tuşuna bastığınızda Sent xxx byte yaziyorsa yayina hazirsiniz demektir... Not:Connect At Strat Up'i işaretlemeyin.Bunu işaretlerseniz her winampda çaldiğiniz radyoda yayinlanir.Yayina geçmek için connect tuşuna basmanız yeterli... Bu şekilde winampda çaldiğiniz her parça radyoda yayinlanir... mikrofon ile yayın yapmak için Shoutcast'da inputa tiklayip input device yazan yerde winamp recomended yerine soundcard inputu tercih ediniz... Teknik konular ile ilgil sorularınız bu bolumden sorabilirsiniz... Not:Yayin yaparken 48kbs gecmeyiniz.Input bolumunde encoder settings yazar orada en fazla 48kbps secebilirsiniz.Fazlası secildiginde radyo yayinlari askiya alinir. |
Ynt: Dj lik Başvuruları ben dünde yazmıştımda silinmiş.. hala gerekliyse ben yapabilirim eğer isterseniz dj lik(başka bi sitede yapıyorum fırsat buldukça) ama.. gece yayın yapılabilirmi?ben gündüz çalışıyorum çünkü... yayında sadece telkinler mi çalınacak yoksa hertür müzik olabilirmi? |
Siz kurulumu yaptiysaniz ben sifreyi gondereyim.Radyo teknik konular bölümünde kurulum bilgisi bulunmaktadir. |
Ynt: Dj lik Başvuruları kurulumu yapmaya çalışayım :) |
Ynt: Dj lik Başvuruları ben hazırım ;) |
Ynt: Dj lik Başvuruları radyo yayınında boş vakit varsa ben de yardımcı olabilirim.hangi saatlerde yayın yapma seçeneğim var.. |
|
Ynt: Dj lik Başvuruları kurulumu tamamladım atakan bey gerekli bilgileri gönderebilirsiniz.. |
Ynt: Dj lik Başvuruları Selam Bende djlik yapmak istiyorum.Geceleri sitedeyim.eger uygun görürseniz bende aranıza katılmak istiyorum.Teşekür ederim iyi yayınlar dilerim. |
|
Ynt: Dj lik Başvuruları atakan beyyyyy selamlar dj arıyorsunuz mu ben emekli olunca sevdiğim müzikleri çalarım size şimdilik dinliyorum ama sabah erken saatlerde bana görev verin hem bu vesile ile erken kalkarım güne güzel başlatacak müzikler benden olsun 2 saat kadar erken saatlerde size uyarsa ben gönüllüyüm smiliyface derty kiss3 mlk34 |
|
Ynt: Dj lik Başvuruları e kurdum herşey yolunda gözüküyor adımı oraya nasıl yazıcam ve yayında biri varken ben girmem dimiii |
|
Ynt: Dj lik Başvuruları yellow page nerde ola ki bulamadım |
Ynt: Dj lik Başvuruları buldum e hadi hayırlı olsun |
Ynt: Dj lik Başvuruları Merhabalar..Bu renkli ve gelişime odaklı internet sitenizi yeni keşfettim..(iyi ki keşfetmişim)şu saatlere kadar ayrılamadım başından:)) Eski radyo program sunucularından biri olarak DJ başvuruları bölümünüz ilgimi çekti.Evimizden yayın yapma imkanımız konusunda detaylı bir şekilde beni bilgilendirirseniz çok memnun olacağım..Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğim..Hoşçakalın |
Ynt: Dj lik Başvuruları merhaba buğün bu siteye üye oldum bütün gün boş vaktim oluyo gecede .alışabilirm sırf djlik başvuruları için üye oldum siteye bir an önce haber verirseniz sevinirim . hpm1 |
Ynt: Dj lik Başvuruları merhabalr yazdım ama gelmedi sanırım djlik başvuruları için üye oldum boş vaktim çok gece de uyabilir şuan çalışmıyorum bana bir an önce ulaşırsanız sevinirim derty |
Ynt: Dj lik Başvuruları Merhaba Program kurulumlarını nasıl yapacağınız bu adreste tarif edilmektedir.Ben özel mesaj ile şifre ve port numarasını göndereceğim.Ondan sonra yayına başlayabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-t2130.0.html Alıntı:
|
Ynt: Dj lik Başvuruları merhaba, sitenizi yeni keşfettim.gerçekten güzel bir site hazırlamışsınız.ben uzun dönem yaptığım tiyatro oyunculuğuna ve radyo dj'liğine ara verdim.ama radyonuzda 70 ve 80 lerin o güzelim nostalji çalışmalarıyla katılmak isterim.ilgilenirseniz sevinirim.hoşçakalın... |
Ynt: Dj lik Başvuruları bende radyoda yayın yapmak istiyorum. mümkünmüdür. istanbulda olduğpum zaman genelde ofiste oluyorum ve media player yerine winamp kullanabilirim. fakat programı indiremedim. |
Ynt: Dj lik Başvuruları sanırım durum negatif... ok. önemli değil... |
Ynt: Dj lik Başvuruları Programları yüklediğim link silinmiş.Onu tekrar yükleyeceğim.Tabii ki cok memnun oluruz radyomuza katkıda bulunmak istemenizden.. |
Ynt: Dj lik Başvuruları alakanıza teşekür ederim atakan bey dediğim müzikler uygundur değilmi? |
|
Ynt: Dj lik Başvuruları teşekkür ederim. sizden şifre bekliyorum. |
Ynt: Dj lik Başvuruları daha bu gün üye oldum sanmam beni degerlendirceginizi ama genede yazıyım .) aksam saatlerinde ve geceleri uyumadıgım için musayitim ozellikle geceleri yayın yapmak isterim dj lik sanal dj lık yayın yapabilme guzel bi şey genelde hep irc radyolarında takıldım bi kaç senedir yapıyorum sames veya shoutcast kullanarak bi aralar kendidme mix yapıyodum ama 1 hafta oldu format yiyeli :D mp3 arsivim 250 bin civarı idi :( 1 haftada 10 bin kadarını felan anca topladım geri beni degerledrcenizi sanmam ama genede soyleyim adayım bende geceleri yayın yapmak isterimn yada aksam saatlerinde |
Ynt: Dj lik Başvuruları bigci merhabalar elbette senide değerlendiririz.. yayın yaparken dikkat etmemiz gereken bir iki püf nokta var.. birincisi kişisel gelişimimize ve forumumuza uygun parçaları tercih etmek .. ikincisi telif haklarından dolayı genelde enstrümantel parçaları tercih etmek.. konuyla ilgili olarak atakan bey in şifre göndermesi gerekli lakin bu ara kendisi biraz yoğun.. hemen cevap veremeyebilir bir hafta içerisinde mutlaka geri dönüşü olacaktır size.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Dj lik Başvuruları teşekkur ederim telif hakları konusunda bende titizim emege saygı diyorum her zaman |
Ynt: Dj lik Başvuruları hala bi cevap almadım :'( beklirrum heves ettim o kdar yaw:D |
Ynt: Dj lik Başvuruları atakan bey ,ben de radyo yayını yapabilirim. |
Ynt: Dj lik Başvuruları selamlar siteniz çok güzel sanal ortamda böyle bir yer bulacağıım sanmıyordum... İnsanların işine yarar... Dostluklar var herşey var ben de kaydolayım bi de görevim olsun dedim yardımcı olayım... Bilgisayarımda 2000'e yakın new age enstrumental parça var Ayrıca 30000 e yakın da etnik müzik var. Genelde major tonlu parçalar. yani iç karartıcı değiller... Öğleden sonraları ben de yayın yapabilirim.. Yardımım dokunursa sevirinim... iyi günler... |
Ynt: Dj lik Başvuruları Ben de aranıza yeni katıldım özellikle New Age veJazz pop caz arşivim oldukça kabarık bende yayın yapmak isterim |
Ynt: Dj lik Başvuruları slm ben de dj lik yapmayı çk isterim.geceleri 10-11 gibi daha uygun olur.tam anlamadım ama sesli olarak dj lik yapabılıyor muyuz cvbınızı bekliyorum |
Ynt: Dj lik Başvuruları slm ben de dj lik yapmayı çk isterim.geceleri 10-11 gibi daha uygun olur.tam anlamadım ama sesli olarak dj lik yapabılıyor muyuz cvbınızı bekliyorum |
Ynt: Dj lik Başvuruları Bnde Dj Olmak İstiyorum Deneyimim Var Arabesk Rap Rock Karadeniz Halk Müziği Her Telden Şarkı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 PM. |