![]() |
Ynt: Dj lik Başvuruları merhaba buğün bu siteye üye oldum bütün gün boş vaktim oluyo gecede .alışabilirm sırf djlik başvuruları için üye oldum siteye bir an önce haber verirseniz sevinirim . hpm1 |
Ynt: Dj lik Başvuruları merhabalr yazdım ama gelmedi sanırım djlik başvuruları için üye oldum boş vaktim çok gece de uyabilir şuan çalışmıyorum bana bir an önce ulaşırsanız sevinirim derty |
Ynt: Dj lik Başvuruları Merhaba Program kurulumlarını nasıl yapacağınız bu adreste tarif edilmektedir.Ben özel mesaj ile şifre ve port numarasını göndereceğim.Ondan sonra yayına başlayabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-t2130.0.html Alıntı:
|
Ynt: Dj lik Başvuruları merhaba, sitenizi yeni keşfettim.gerçekten güzel bir site hazırlamışsınız.ben uzun dönem yaptığım tiyatro oyunculuğuna ve radyo dj'liğine ara verdim.ama radyonuzda 70 ve 80 lerin o güzelim nostalji çalışmalarıyla katılmak isterim.ilgilenirseniz sevinirim.hoşçakalın... |
Ynt: Dj lik Başvuruları bende radyoda yayın yapmak istiyorum. mümkünmüdür. istanbulda olduğpum zaman genelde ofiste oluyorum ve media player yerine winamp kullanabilirim. fakat programı indiremedim. |
Ynt: Dj lik Başvuruları sanırım durum negatif... ok. önemli değil... |
Ynt: Dj lik Başvuruları Programları yüklediğim link silinmiş.Onu tekrar yükleyeceğim.Tabii ki cok memnun oluruz radyomuza katkıda bulunmak istemenizden.. |
Ynt: Dj lik Başvuruları alakanıza teşekür ederim atakan bey dediğim müzikler uygundur değilmi? |
Ynt: Dj lik Başvuruları Alıntı:
|
Ynt: Dj lik Başvuruları teşekkür ederim. sizden şifre bekliyorum. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 AM. |