![]() |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları ayy neyse uykum var ben biraz uyuyayım sonra denerim 44 görüşrüz by |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Emellll ne yaptın kurdun mu |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları yok ya format lazım cdlerim yok hafta sonuda yokum burada gelecek haftaya kaldı artık rt67 başımda kavak yelleri acıyı sardı yarin alevleri dili yansada da gönül aldırmıyor...ama çakmak çakmak gözleri tam 12den vurdu kalbimi f678h |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları ayy emel ne çakmak çakmak bu yaa her bölümde sibel Can i görüyorum smil56 |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Alıntı:
|
Radyo Yayınlarında Sn'de 45kbps limiti Radyo yayını yapan arkadaşlar en fazla 45kbps limitimiz var.Eğer ayarlarda bu limitin üzerinde bir seçeneği seçerseniz radyo yayınları askıya alınıyor.Bu konuyu belirtmey unutmuşum. terli345 |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları ben winapımı kaldrıdım fakat masaitünde kaldı nasıl yüklücem winrar radyo kitap şeklinde duruyo yardımederseniz sevinirim lütfennn yardımcı olunn |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Alıntı:
|
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları atakan bey herşeyi halletim kurudm proğramları port nonuzu ve şifrenizi bekliyorum benden memnun kalıcaksınız. saolunnn |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları merhaba ben sitenize henüz üye olmuş birisiyim belki ukalalık olarak görebilirsiniz fakat flatcast üzerinden yayın yapmayı öneriyorum böylelikle hem sohbet ve fikir paylaşımı hem de müzik dinleyebiliriz ayrıca burada isteklerinizi her seferinde konu cevaplayarak yazarken orada online olarak konuşma esnasında bile istekte bulunabilirsiniz daha önce flatcas djliği yapmış biri olarak diyorum ki bence denemeye değer happy6 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:16 AM. |