![]()  |  

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları  Sevindim valla ne yalan söyleyeyim.Bir ben değilmişim radyosu olmayan   |  

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları  Explorer ın iki sürümü yüklü bende ikisinde de denedim yine de açılmadı umarım yakında bizde duyabiliriz    |  

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları  canım lerzanım niye saldırayım, çince ve japoncanın birleştirilmiş hali gibi geliyor açıklamalar bana, doğruya doğru annamıyoooom..çaresiz oğlumu çağırdım...oğlum oğlum bitane oğlum ...hayatımın en akıllı işlerinden birisi onu dünyaya getirmek derim başka bişicikler demem   |  

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları  lerzan abla walla gerek yok doom günümü sesli olarak kutlamaya.da yinede o saatte yayın yapacak olan arkadaş bilir.5 ağustos pazar gününü doom günüm diye yazmıyom ama ne bilim işte öyle smil56 .neyse ben dinleyemedim ama inanıom artık.sabah 07:00da kalkmak üzere 00:30 da yatmayı planlyorum.herkese iigeceler khkh56 t678   |  

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları  yayındayım arkadaşlar ohhh hemencecik başardım blissy şimdilik parça çalabilirim kusura bakmayın konuşamam frci heyecan yaptım kendime nedense en kısa zamanda konuşacağım biraz karıştırmam gerek ama bazı şeyleri idare edin şimdilik  uy897   |  

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları   alk78 alk78 buldum radyoyu portal sayfasından foruma geçince oluyor   |  

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları  Tamam kimse görmeden müdahele ettim silmedim özellkle hatırlaman açısından ama okuyan okudu bunu da bil. Başta yazı karakterlerini düzeltmek istedim ama inan düzeltmek çözüm olmayacaktı silmekde sana ders olmazdı. Olur arada böyle benim için sorun değil  super   |  

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları  Ben de dinleyebildim az da olsa radyoyu explorer ın ilk sürümünden giriyorum forumdan çıkıp tekrar girince açıldı, o esnada bir arkadaş konuşuyordu iyigeceler diyordu sabah iş var diyordu birden gitti ses bir daha da açılmadı sanırım yayın bitti neyse yine deneyeceğim bu kadarını da duydum ya super   |  

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları   gulensmiley nem kuramadımmm   |  

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları  Alıntı:  
  |  
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 PM. |