![]()  |  

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları  mrb kaafinur actionsmile  hoşgeldin öncelikle.... ttli3 ukalalık olur mu hiç teşkkr ederiz önerin için... ark5 hatta biraz daha bilgilendirsen nasıl kurulur falan fena olmaz hani smil56  |  

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları  Alıntı:  
 gelelim radyo yayınına flatcast güzel bir radyo programı bana kalırsa hem sohbet hem müzik imkanı sunan bir site yayın nasıl yapılacağına gelince bu konuda atakan beye iş düşüyor buraya sitenin adresini vereyim (http://www.flatcast.com/de/streams.aspx) orada gerekli bilgileri bulabilir. admin olarak radyoyu kurup linkini buraya eklemesi yeterli ayrıca bu adreste alttaki radyo isimlerinden birine tıklarsa nasıl bir yayın olduğunu az çok anlayabilir ben daha önce bu radyolardan birinde djlik yapmıştım. djlik yapması çok kolay kurulumu bilmiyorum ama isterseniz msnden görüşelim benzer radyo açan arkadaşlarım var benim ingilizcem olmadığı için yardımcı olamıyorum bu konuda 88a  |  

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları  Merhaba Kaafinur  Önerinizi için teşekkür ediyorum... Flatcast ücretsiz bir sistem.Bu şekilde yayın yapıldığı zaman forum içinde yayın yapılamıyor.Forumdan link veriliyor ve sadece o linkte tıklayanlar ayrı bir sitede radyoyu dinleyebiliyorlar sohbet edebiliyorlar. Bizim kullandıımız Shoutcast sisteminde ise server kiraliyorsunuz ve forum içinde radyo yayını yapabiliyorsunuz.Ziyaretciler forumdan ayrilmadan radyo dinleyebiliyorlar. Forumumuz da telif nedeni ile istek parçaları çalınmıyor.Ayrıca sohbet bölümünü de üyelerimizin büyük bir bölümü tarafından istenmiyor.Şu an için shoutcast forumumuz için daha uygun gözüküyor.  |  

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları  yaaa bugece radyoyu açamadım hayırdır neler oluyor, bağlanamıyorum, atakan bey kardeşim , bir sorunmu var, nefis şiirler hazırlamıştım, hemde taaa nerelerden duygu dolu bir babanın satırlarını okuyacaktım ve bu baba şu an online ve şansına radyoyu açamadım, bir el atarmısınız   |  
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 PM. |