![]() |
Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Radyodan yayın yapmak oldukça kolay...Bu konu başlığında nasıl olacağını anlatacağım... 1-Önce eğer bilgisayarında kurulu winamp programı varsa onu kaldırmanız gerekiyor... Başlat/Denetim Masası/Program Ekle kaldır bölümünde winamp programını bulup kaldırın. Öncelikle http://www.slmhosting.net/software/wa_sc.zip adresinden Winamp 5.0 ve Shoutcast Plugini içeren dosyayı indirip ikisini de bilgisayarınıza kurun. Winampı açın ve üzerinde sağ tuşa tıklayıp Select Plugin i seçin. DSP / Effect bölümünden Nullsoft SHOUTCAST Source DSP i seçin. Açılan SHOUTCAST Source penceresinde Output sekmesini açın. Address kısmına paket bilgilerinizdeki IP adresini, Port kısmına ise Port Numaranızı, Password kısmına ise DJ şifrenizi yazınız. Connect at Startup'ı işaretleyip Connect'i tıklayın Status kısmında Sent xxxx Bytes yazıyorsa, yayın yapmaya hazırsınız demektir. Winampta çaldığınız bütün dosyalar dinleyici adresinizden dinlenebilir. Not:Connect At Strat Up'i işaretlemeyin.Bunu işaretlerseniz her winampda çaldiğiniz radyoda yayinlanir.Yayina geçmek için connect tuşuna basmanız yeterli... Bu şekilde winampda çaldiğiniz her parça radyoda yayinlanir... Müzik yayını yapmaktan çok mikrofonla sesli anlatımlar yapılmasını tercih ediyoruz..Bu nedenle mikrofon ile yayın yapmak için Shoutcast'da inputa tiklayip input device yazan yerde winamp recomended yerine soundcard inputu tercih ediniz... Teknik konular ile ilgil sorularınız bu bolumden sorabilirsiniz... |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları blook atakan bne bu dediklerini tek başımamı yapıcam yoksa bir yardım alayaımı yahu bende nerde o söylediklerini yapa bilecek bilgi birtek winamp silebilirim gerisini beceremmki ben bende dinlemem olur biter yahu ne cahilim şu bilgisayer konusunda ben 789569 |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Alıntı:
Biraz karmaşık mı anlattım yoksa .:)) Takildiğiniz bir yer olursa sorarsiniz artik... |
|
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Hadi dinleyelim artık happy6 |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları coffe2 hımm siteye girince otomatikmi açılacak radyo guitar |
|
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Dinleyemedik en azından ben dinleyemedim.Tuşlar çalışmıyor.ne play ne diğerleri hiç birisi |
|
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları ben duymadım Atakan abi.duymadan inanmam ben :) ya deneme 1ki deyip kapattınız ya da olmadı çünkü 2 dakikada 1 yeniliyorum sayfayı |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Burcu duyuyormuş sesimi...Sizde neden olmuyor anlamadım? |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları media player güncelleştirme yapmyorum ben xp'de otomatik yüklenen sürüm belki ondan olabilir |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Radyomuz forumun en tepesinde ona tiklaman yeterli...Media player ile bir ilgisi yoktur... sadanim |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları çıkıp tekrar giriş yaptım ama komple kayboldu radyo filan yok bende |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları agl34 bendemi problem var.Herkesin radyosu varda bir benimmi yok 88a |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Bende de açılmıyor problem nedir çözemedim 4897 |
Radyo forumun en üstünde eğer kapali ise açmak için üstte ki bolume tiklayin... Yine açilmiyorsa explorer sürümünden olabilir...Bununla ilgili hangi versiyon açiyor bakacağım... |
Burcu'da birazdan program yapabilir... blissy |
Ynt: radyodan naklen Alıntı:
Evettt dogru valla inandim Lerzan dinlediğine sevindim... f678h |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Bende radyo yok görünmüyor dusun Forumdan çıkıp tekrar girmek gerektiğini söylemişsiniz Atakan bey ama bir sorun var...ben şifremi şu an hatırlamıyorum..deneme yanılma yöntemiyle bulmaya çalışırım ama... çıkıp ta tekrar giremezsem napıcam 4897 |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Sevindim valla ne yalan söyleyeyim.Bir ben değilmişim radyosu olmayan |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Explorer ın iki sürümü yüklü bende ikisinde de denedim yine de açılmadı umarım yakında bizde duyabiliriz |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları canım lerzanım niye saldırayım, çince ve japoncanın birleştirilmiş hali gibi geliyor açıklamalar bana, doğruya doğru annamıyoooom..çaresiz oğlumu çağırdım...oğlum oğlum bitane oğlum ...hayatımın en akıllı işlerinden birisi onu dünyaya getirmek derim başka bişicikler demem |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları lerzan abla walla gerek yok doom günümü sesli olarak kutlamaya.da yinede o saatte yayın yapacak olan arkadaş bilir.5 ağustos pazar gününü doom günüm diye yazmıyom ama ne bilim işte öyle smil56 .neyse ben dinleyemedim ama inanıom artık.sabah 07:00da kalkmak üzere 00:30 da yatmayı planlyorum.herkese iigeceler khkh56 t678 |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları yayındayım arkadaşlar ohhh hemencecik başardım blissy şimdilik parça çalabilirim kusura bakmayın konuşamam frci heyecan yaptım kendime nedense en kısa zamanda konuşacağım biraz karıştırmam gerek ama bazı şeyleri idare edin şimdilik uy897 |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları alk78 alk78 buldum radyoyu portal sayfasından foruma geçince oluyor |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Tamam kimse görmeden müdahele ettim silmedim özellkle hatırlaman açısından ama okuyan okudu bunu da bil. Başta yazı karakterlerini düzeltmek istedim ama inan düzeltmek çözüm olmayacaktı silmekde sana ders olmazdı. Olur arada böyle benim için sorun değil super |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Ben de dinleyebildim az da olsa radyoyu explorer ın ilk sürümünden giriyorum forumdan çıkıp tekrar girince açıldı, o esnada bir arkadaş konuşuyordu iyigeceler diyordu sabah iş var diyordu birden gitti ses bir daha da açılmadı sanırım yayın bitti neyse yine deneyeceğim bu kadarını da duydum ya super |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları gulensmiley nem kuramadımmm |
|
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları ayy neyse uykum var ben biraz uyuyayım sonra denerim 44 görüşrüz by |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Emellll ne yaptın kurdun mu |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları yok ya format lazım cdlerim yok hafta sonuda yokum burada gelecek haftaya kaldı artık rt67 başımda kavak yelleri acıyı sardı yarin alevleri dili yansada da gönül aldırmıyor...ama çakmak çakmak gözleri tam 12den vurdu kalbimi f678h |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları ayy emel ne çakmak çakmak bu yaa her bölümde sibel Can i görüyorum smil56 |
|
Radyo Yayınlarında Sn'de 45kbps limiti Radyo yayını yapan arkadaşlar en fazla 45kbps limitimiz var.Eğer ayarlarda bu limitin üzerinde bir seçeneği seçerseniz radyo yayınları askıya alınıyor.Bu konuyu belirtmey unutmuşum. terli345 |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları ben winapımı kaldrıdım fakat masaitünde kaldı nasıl yüklücem winrar radyo kitap şeklinde duruyo yardımederseniz sevinirim lütfennn yardımcı olunn |
|
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları atakan bey herşeyi halletim kurudm proğramları port nonuzu ve şifrenizi bekliyorum benden memnun kalıcaksınız. saolunnn |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları merhaba ben sitenize henüz üye olmuş birisiyim belki ukalalık olarak görebilirsiniz fakat flatcast üzerinden yayın yapmayı öneriyorum böylelikle hem sohbet ve fikir paylaşımı hem de müzik dinleyebiliriz ayrıca burada isteklerinizi her seferinde konu cevaplayarak yazarken orada online olarak konuşma esnasında bile istekte bulunabilirsiniz daha önce flatcas djliği yapmış biri olarak diyorum ki bence denemeye değer happy6 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:55 AM. |