![]() |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Burcu duyuyormuş sesimi...Sizde neden olmuyor anlamadım? |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları media player güncelleştirme yapmyorum ben xp'de otomatik yüklenen sürüm belki ondan olabilir |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Radyomuz forumun en tepesinde ona tiklaman yeterli...Media player ile bir ilgisi yoktur... sadanim |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları çıkıp tekrar giriş yaptım ama komple kayboldu radyo filan yok bende |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları agl34 bendemi problem var.Herkesin radyosu varda bir benimmi yok 88a |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Bende de açılmıyor problem nedir çözemedim 4897 |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Alıntı:
Radyo forumun en üstünde eğer kapali ise açmak için üstte ki bolume tiklayin... Yine açilmiyorsa explorer sürümünden olabilir...Bununla ilgili hangi versiyon açiyor bakacağım... |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Alıntı:
Burcu'da birazdan program yapabilir... blissy |
Ynt: radyodan naklen Alıntı:
Evettt dogru valla inandim Lerzan dinlediğine sevindim... f678h |
Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları Bende radyo yok görünmüyor dusun Forumdan çıkıp tekrar girmek gerektiğini söylemişsiniz Atakan bey ama bir sorun var...ben şifremi şu an hatırlamıyorum..deneme yanılma yöntemiyle bulmaya çalışırım ama... çıkıp ta tekrar giremezsem napıcam 4897 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:49 AM. |