![]() |
Ynt: Hedefleriniz Neler Alıntı:
tamamen hata bende cevap yazmadan önce diğerlerinide okumam lazımdı belkide... benim anlatmak istediğim tamamen farklı bir şeydi ... benim le birlikte 10 yıldır çalışan bir arkadaşımın aşırı olumsuzluklarıydı.... umarım üzerine alınmamışsındır.... sadanim |
Ynt: Hedefleriniz Neler art56art56 |
ve dahada üzüldüm fundacığım lütfen anlatmaktan çekinme her zaman elimizden geleni yaparız canım...burada her kes birbirini dinliyor vede sıkılmadan dinliyor canım....ayrıca aklına takılanı sorduğun içinde ayrıca teşakkür ediyorum... telkinleri aralıksız dinle ve bizlerle mutlaka konuş canım eminim çok iyi paylaşımlarda bulunucağız....sevgiler (bu arada benim bahsettiğim arkadaşım gibi kimse inaççı olamaz kıramadım kadının direncini yahuuuu.... girlhaha |
Ynt: Hedefleriniz Neler merhabalar artık toplum önünde ve ortamlarda rahat hareket edebiliyorum işimde ve çalışma ortamımda daha başarılıyım çünkü kendime güveniyorum yüzümün ve kulaklarımın kızaracağı korkusu ile silik durmuyorum çünkü biliyorum ki ben bu sorunu aştım |
Ben de işimde çok başarılı oluyorum. Mesleğimde bilgi açısından eksiğim çok fazla agl34 Offfff.. İnşallah eksiklerimi tamamlıyorum, mutlu oluyorum... -Acaba oluşması zor olan hedeflerimiz için benim yazdığım şekilde yarı umutlu yarı umutsuz bir duygu hedefin gerçekleşmesinde etkili midir, merak ediyorum- dusun |
benim gördüğüm hangi adınları atacağımım farkındasın ve pozitifsin. bu en önemli gelişme ve adım diye düşünüyorum. zor olan hedef diye nitelendirdiğin hedeflerin için sana kendimce iki tavsiyede bulunmak istiyorum. ilki; hedefini parçalara bölerek ilerle..her acıdan o parçaları mukemmel kılmaya çalış..ve bir sonraki parçalarda öncekilere arada donerek ilerle. ikincisi hedefe ne kadar hazırsın bunu sorgula gerçekten istiyormusun? yada istiyorsan o hedefin olması durumundaki çekingelerin varmı?mesela zengin olmaya kendimi açıyorum dersin.fakat zengin olmaya ait korkularında vardır.değişip bencil olabilirim korkun vardır.vefasız olmak endişen vardır.yada para yüzünden insanlarla aranin açılması endişen vardır yada nazar değer diye bir inancın vardır.vs. vs. gibi. bu düşünce sistemlerini çözmek bunlardan kurtulmak bunları bırakmak yerine olumlularını koymak hedefe ulaşmana yardımcı olacaktır. sevgilerimle |
Ynt: Hedefleriniz Neler Bende hedeflerimi geçirdimde kafamda hemen paylaşıyorum. (Sevgili asisler kulakların çınnnn çınnnnnn çınlasın emi) 35 yaşında zengin oluyorum 100.000.000 YTL servetim var. cilgin897 35 yaşında oğlumla beraber dünya turuna çıkıyorum 80 tur dönüyorum dönmeye doyamıyorum cilgin897 Antonio Banderas ile çok büyük bir aşk yaşıyorum . Hatta o kadar büyükki dünya 7.3 şiddetinde sarsılıyor ark5 cilgin897 Bu arada Brad Pitt' pit pit sen git diyorum yüz falan vermiyorum. Tabi dünya güzellik yarışmasını 35 yaşında kazanan ilk bayan olarak Guinness Rekorlar Kitabına giriyor birdahada çıkmıyorum.. Mütevazi kişiliğimdense aslaaa aslaaaa taviz vermiyor yoluma devam ediyorumm smil56 (telkinlerin dozunu azaltsam iyi olacak. y789 ) |
Ynt: Hedefleriniz Neler benim ilerye dönük biçok düşnce geçio aklımdan ama asıl önmlisi onlrı uygulamaya dökmek ewet bnu bliorum inş.da dökecem..şuan ünv.deim 2.snfım derslerim çok zor 3 e uzamasndan korkuorum elmden geleni yapıorum ama bikç hoca gıcıklık yapıo işte.inş.bşarcm..sonra okul btincede kursları düşnüorum microsoft un.ha bu arada bölümüm pc prg.lığı o ysden dşnüom kurslrı ama prg.cılık üzerine değil anladımki bna göre değil..grafikerlik üzerine gtmek istiyorum..ya üffffffffffffff yaa napcem bennnnnn tuh788 |
Ynt: Hedefleriniz Neler aslında beklentilerimizi sıraya sokmamız sandığımızdan daha da önemlidir.. hedeflerinizi karışıkta olsun yazın.. sonra temize geçerken gruplara ayırın.. a b c .. diyerek sonra a grubunu sıraya sokun önemli ve acil olanlara göre a1 a2 a3 daha sonra diğer gruplar için aynı işlemi yapın bititğinde grupların başında ki a1 b 1 ... önemli ve acil olan ihtiyaçlarımız olarak karşımızda listelenecek böylelikle yolumuz daha belirgin olacak ve enerjimizi hedeflerimize daha rahat yönlendirmiş olacağız... belirsizlik hedeflerin ertelenmesine ve yanlış yönlerde olmamıza sebep olur.. sevgiler.. |
daha doğrusu şöyle demeliyim galiba: kendime güveniyorum, kendimi her halimle seviyorum. smiliyface yaşasın s456 s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20 AM. |