![]() |
Hedefleriniz Neler Hedeflerini belirlemek önemlidir.Ancak şöyle bir insanlara baktığınızda bir çok kişinin hedeflerinin olmadığını görürsünüz. Öyle ise hedefleri belirleme aşamasında burada yazabilrsiniz. Hedeflerin önemi tartışılmaz.Hatta bir kağıda hedefleri yazıp her gün görebileceğiniz bir yere asmak oldukça faydalı olacaktır.O yazılanları okumasanız bile onları bilincalti ile gormek hedeflernize dogru yol almanizi saglayacaktir. |
Ynt: Hedefleriniz Neler art56art56 uzun vadede mesleki hedefim psikiyatrist ve yazar olmak tabii ki ardından akademi açmak:) kısa vadede hedeflerim ise andan kopmadan kendimi yetiştirmek,beğenmediğim yanlarımı kabul edip onları olumluya çevirmek. yazın ehliyet almak ingilizcemi geliştirmek diksiyon kursuna gitmek. yeri geldikçe yeteneklerimi geliştirmek:) |
Ynt: Hedefleriniz Neler Mali Müşavirlik sınavını kazanmak İngilizceyi iyi düzeyde öğrenmek Kişisel gelişimde ve mesleki kariyerde daha iyi yerlere gelmek Kişisel gelişim seminerleri vermek,çeşitli etkinliklere katılmak Kitap yazmak |
Hedefleriniz Neler Benim hedeflerim şunlar; - Erken kalkacağım her gün. İşime geç kalmayacağım bundan sonra. - İşimde sonsuz başarılar kazanacağım. Hem de hemen bugünden başlayarak. - Para sorunu yaşamayacağım. - İngilizceyi sular seller gibi öğreneceğim. - Erkek arkadaşımla kavga etmeyeceğim. Sorunlarımızı büyümeden halledeceğiz. Çok mutlu olacağız. - İşimde ve kazancımda sürekli bereket olacak. Sevgiler. |
Hedefleriniz Neler Hedefleri bir kağıda yazıp görebileceğimiz bir yere asmak oldukça faydalı olabilir. Unuttğumuzu sansakta.. Birde hedeflerin belirgin olmasında fayda vardır..Sonsuz başarı yerine daha belirgin ifadeler kullanilabilinir.. Şimdiki zamanı kullanmakta daha iyi olur diye düşünüyorum.. |
Hedefleriniz Neler Birde olumlu kelimeler kullanmak gerek diye düşünüyorum ben. Kavga etmeyeceğim yerine uyum içindeyim gibi. 26 Şimdiki zamanın kullanılması konusunda Atakana katılıyorum bu gerçekten önemli. blissy Hatta tersine bir duygu yada somut bir zıtlık yoksa olmuş gibi davranmak daha etkili bir tutum. sapkal89 saygılarr, sevgiler. |
Hedefleriniz Neler Bu bilgiler ve öneriler ışığında hedeflerimi güncelliyorum :) - Erken kalkıyorum her gün. İşime geç kalmıyorum. - İşimde beni tatmin edici başarılar kazanıyorum. - Para sorunu yaşamıyorum. - İngilizceyi sular seller gibi öğreniyorum. - Erkek arkadaşımla uyum içinde yaşıyorum. Sorunlarımızı büyümeden hallediyoruz. Çok mutluyuz. - İşimde ve kazancımda sürekli bereket var. Sevgiler. |
Hedefleriniz Neler öğrenimimde hiçbir aksaklık yok notlarım çok iyi arkadaşlarımla aram çok iyi arkadaşlarımı mutsuz eden kişiler bi şekilde okuldan uzaklaştırıldı |
Hedefleriniz Neler önümdeki ingilizce yazılı ve sözlü sınavını geçip seneye almanyada erasmus programı dahilinde eğitimime yeni bri pencere açıyorum motorsikletimle (yeni modeli daha iyi olur) ve fotograf makinamla (yeni modeli tercihimdir) türkiye turuna başlıyorum eğitimimi başarıyla tamamlıyorum türkiye cumhuriyetinin en genç maliye bakanıyım çevremdeki insanlara ayna olabilmek ve onların göremediklerini onlara gösteriyorum |
Hedefleriniz Neler Ne kadar ilginç hedefler bunlar. Devam arkadaşlar devam. |
Hedefleriniz Neler yeni, huzurlu, kariyer vadeden bi iş buluyorum... ingilizcemi ilerletiyorum... seneye okulumu bitirince ne pahasına olursa olsun boğaziçi bilgisayar mühendisliği bölümünü kazanıyorum... 789569 789569 789569 uy897 |
ilk hedefim Benim ilk hedefim ''hayatımdeğişti.com'' sitesinin bana sunduğu fırsatlardan sonuna kadar yararlanmak. smiliyface |
Hedefleriniz Neler insanın hedefinin olması çok güzel ama bence kendi kanaatimi söylüyorum insan bir şey hedefliyorsa bir işi yapmayı istiyorsa önce kendi kendine sormalıdır bu işi bu eylemi niçin gerçekleştirmek istiyorum diye bu sorunun cevabını bulmak ta yeterli değil nedenlerimizi gerekçelerimizi çoğaltmamız gerekiyor bunu yaptımız taktirde hedefimizi gerçekleştirmek babında müthiş harika muazzam bir arzu duyarız ve harekete geçmeye hazır bir füze gibi hissederiz |
Hedefleriniz Neler yukarıda daha önce yazmış oldugum hedeflerimden ilki yani erasmus programı dahilinde bi sömestr yurt dışında eğitim hakkını kazanmış bulunuyorum.Bu sevincimi burada sizlerle paylaşmak istedim.Hepinize kucak dolusu sevgiler.. Sırada diğer hedefler var.. ooo67 ooo67 |
Hedefleriniz Neler Tebrikler neşeli... 25889 O zaman bir partide size yapmak lazım... ::) Daha önce Alim sigarayı bıraktığı için parti düzenlemiştik forumda... Bu başlık altında sizin bu başarınızı kutlayalım super |
Hedefleriniz Neler Ooooooo tebrik ederim hayırlı olsun senin adına çok sevindim neşeli wave 25889 cilgin897 Hedefmi dayanır sana bu hızla bee kim tutabilir bizi blissy |
Hedefleriniz Neler music45 Partilerimizin klasiği haline gelmiş folklor videoları bulup hediye edelim... wave Tey tey Aydın Zeybeği ile uğurluyoruz sizi.. gulensmiley [youtube=425,350]HNJD2UmeWEw[/youtube] |
Hedefleriniz Neler Ben de bahsettiğim üzre yeni, kariyer vaadeden işime bu gün başlamış bulunmaktayım. blissy İlk günüm çok iyi geçti. Sonra eski işyerime gittim, yarım kalmış bi kaç işi bitirmek için. oradan da boş zamanlarımda ek iş teklifi aldım. Biraz düşüneyim iki iş sahibi olabilirim gulensmiley İngilizce kaldı şimdi sırada. Neşeli seni de kutlarım. İnşallah diğer hedeflerini de gerçekleştirirsin. wave |
Hedefleriniz Neler Alıntı:
Tebrikler Etterna... f678h clapping |
Hedefleriniz Neler Süper olur pazar burdayım söz... wave uy897 |
Hedefleriniz Neler mutluyum ve sağlıklıyım zaten bu ikisi olursa gerisi gelir diye düşünüyorum işimde başarılı olmak istiyorum gulensmiley thumbsanim clapping |
Hedefleriniz Neler Neşeli ve etterna, tebrikler arkadaşlar... 25889 Umarım diğer hedeflerinize de en kısa zamanda ulaşırsınız.. etterna yeni kariyerinde başarılar.... ayrıca hedef koyan tüm arkadaşlara çabalarında başarılar dilerim.... lerzan sanada hedeflerde başarılar...ilk hedefini aşıp akdenize ulaşmak nasip olsun. 956k 956k 956k 956k blissy Benimde ilk hedefim fethiyeeeeee......Yürüyeelimm arkadaşşlaarrr...la la la laa.. |
Hedefleriniz Neler merhabalar benim hedeflerim 1. On dakika uykuyla yetinebilmek 2. Hızlı okuma tekniği ile 1500 klm/dak ulaşmak 3. Fotoğrafik hafızamı geliştirmek 4. Yabancı dil öğrenme yeteneğimi geliştirmek |
Hedefleriniz Neler meraba..benim hedeflerim size komik hatta saçma bile gelebilir..bi kereee asla bedenimim ruhumun yokolmasını istemiyorum..ondan soora ölüm benim için sıradan ve çok kolay bi iş olmalı ve bilmeliyim onu önceden..hakim olmalıyım..hayata ve ölüme.. soooraa zamanın ve mekanın tüm gizemli anahtarları avucumun içinde olmalı.istediğimde zamanı genişletebilmeliyim...istediğim zaman istediğin zaman ve mekana gidebilmeliyim.. hiçbir maddi gerece ihtiyaç duymaksızın istediğim varlıkla iletişime geçebilmeliyim,ona sesimi duyurabilmeliyim veya... başkaa, bedenimi harika bişekilde kontrol edebilmeliyim...kutsamalıyım onu belki ruhumla birlikte .ve tabi ruhumu da düşüncelerimi de elimde misket gibi yuvarlayabilmeliyim... kısaca maddenin ardındaki boyutta gezebilmeliyim gönlümce..ve semanın katları arasında meleklerle görüşebilmeliyim.. istediğim herhangi bir zamanda istediğim bi şahsı tarihten mesela görmeye gidebilmeliyim..ya bugün canım malcom x in yanına gi,tmek sitedi bana müsaade arkadaşlar..gibi mesela.. soora evrenin başlangıcından beri her neredede ne olmuşsa bundan haberim olmalı,ve bizzat hissetmeliyim bunu... dusunuçuyorum galiba biri beni indirsiiiiiinnn.. smileydance |
Hedefleriniz Neler arkadaşlar hızlı okuma konusunda megahafızanın bir seti var,bu konuda bilgisi olan var mı? Ben almadım bu setide merak ediyorum acaba faydası olur mu? |
Hedefleriniz Neler Benim hedefim hayli büyük görünüyor arkadaşlar hedefim Türkiyenin en iyi rapçisi olmak. Kutlamayı da bu sitenin üyelerine konser vererek yaparım herhalde ama tabi ki konser salonu hayli geniş olmalı çünkü 2 seneye üye sayımız kat be kat katlanmış olacak değil mi?Ama en yakın hedefim her gün bir adım daha ileri gitmek tek rakibim kendimim yani çok güzel bir şey bu her gün geçecek birilerini buluyorsun İNSANI kıskançlık fesatlık duygularından soyutluyor bu rekabet ve inanıyorum bir gün etrafıma baktığımda en iyi ben olmuş olacam ama o gün hiç bir şey beni etkilemeyecek ben zaten bu büyüklüğü bilerek hayatımı geçirmiş olacam bu his girdabının içinde belli bir mecra istikametinde. konserde görüşürüz... |
Ynt: Hedefleriniz Neler Merhaba Su anda ıtalyada yasıyorum, burada cok zorluklarla 1 sene gecırdım, burada mutlu olabılecegımı kendıme gostermek, yenı tasındıgım evımde ve cevrede mutlu olmayı basarmak, kendı ısımı kurarak girisimciligimi gostermek, italyancayı ispanyolcam ve fransızcam kadar iyi konusabilmek ve kendı yeteneklerımı en ust sevıyede kullanabılmeyı en yakın zamanda ıstıyorum. Kendı kendıme motıvasyon ıle alakalı calısırken scriptlerden de faydalanma ımkanı ortaya cıkması gercekten muhtesem. Hedefıme ulasmamam ıcın hıc bır sebeb yok artık.. Icımdekı heyecanı uyandırdıgınız ıcın cok tesekkurler |
Ynt: Hedefleriniz Neler bol huzur,dingillik,sakinlik istiyorum.bunlar olunca istedigim herşey olmuş olur gibime geliyor super |
Ynt: Hedefleriniz Neler Dengeli ve dingin bir yaşam hedefliyorum.. |
Ynt: Hedefleriniz Neler İlk okuyan ben olmuşumdur ve ilk gönderen tüm okul arkadaşlarıma. Teşekkürler bu güzel dua için. Listeye senin adını yazmadım gönderirken bizimkiler biraz sayıca fazlalar hangisinin ne yazacağı belli olmaz yanıt olarak diye.. sevincli |
Ynt: size de oluyor mu bu? Alıntı:
Aklım yap diyo, bi rehavet ki sorma gitsin.Ama bana üzüntü vermemesi de yine telkinlerin marifeti olsa gerek.Ha bu gün biraz erken kalktım da biraz ev işi yaptım sayılır 128956 |
Ynt: Hedefleriniz Neler yahu lerzan korkular sana ne yapabilir ya?? inanırım zifiri karanlık senden korkup saklanmıştır güneşin ayın ardına...ama ben daha orada degilim sanırım gene kortugum bazı şeyler var...sadece beni ele geçiremiyorlar o kadar....korku sanal cehennem...alevleri yüzümü yalar bazen... ama işsizlikten kokmuyorum...yaşama tarzımdan belki..lüksleri mümkün oldugunca sokmuyorum içeri...bazen gelecek kaygısı şeytan atar üstüme..bi omuz silkerim ,herşey sahibine havale,derim..çalışırım düşünmem ayrıntıyı...ama bi ara oglumdan dolayı düşünüyodum biraz...sonra hikmetin en yüce miras oldugunu hatırladım yeniden...her kuşun maması bellidir... 2600 |
Ynt: Hedefleriniz Neler Alıntı:
Şu an bir çocuğum olmasını çok istiyorum ama istemek yeterli değil ona hem maddi hem manevi açıdan zengin bi gelecek sunmak isterim. Ha maddiyat olmadan mutlu olamaz mısın dersen hem de çok herşey lüks değil ama yalnız ben değil. Eğer eşin sana ve oğluna yeterli imkanları sunuyosa diyecek sözüm yok. Ama ben çalışmadan hiçbirşeyi allaha havale etmem. Şimdiki dualarım iyi, güzel, huzurlu bi iş üzerine ve aydınlık bi gelecek aileme ve bana. Tabiki Allah ne derse o olacak ama biz de bişeyler katmalıyız. Herşeyi kadere bırakmamalıyız. Sadece görüşüm bu. |
Ynt: Hedefleriniz Neler Kant deduces, "since the dictates of my will derive their force from my will itself and this is beyond the confines of space, the act by which I declare myself owner of a thing makes me the owner, even if I do not hold it physically" (Durkheim, p.133). "The strongest moral claim I can make on my property is that I created it" (Smedes, p.194 Kant’ın çıkarımı şöyle immiş arkadaşlar…çok net hissediyorum belki yılların getirdiği alışkanlılkla burada kantı..yani benim isteklerim irademin bana yüklediği durum verdiği emirler veya(nefsin istekleri diyelim) güçlerini ancak sadece gene benim istegiğim ta kendinden alırlar..yani en derinde gene benim isteklerim ona güç veren..ve bu boşlugu mekanı kaplayan her şeyin ötesinde..kendime ifade ettiğim veya beyan ettiğim her ne eylem varsa ortada ,her neyin sahibi olmuşsam,işte tam da o beni sahip yapan şey..hatta ben onu fiziksel olarak tutamasam da ta kendisi…bölye ifadeler çok kullnaır bu adamlar,ama kantı çok severim ,harika çıkarımları vardır..burda muglak bi ifade var gibi görünse de aslında bu sahiplik kategorisinin en kökenini kurmaya çalışan bi kurgu bu..kant öyle harikadır ki..hayatı boyunca küçük bir kasaba yaşamış ve ordan çıkmamasına ragmen fikirleri ,felsefesi tüm zamanları aşmıştır..lerzana teşekkürler bu tadı hisettirdi gene..sanırım büyük sosyolog durkhiem mi alıntı yapmış bu ifadeyi..kendine dayanak yaptı bi nevi..ikinci cümlede .. En güçlü etik yani ahlaksal olan iddia veya talep .sadece ve biricik benim kendim için ,yarattıgım demiycem,kurguladıgım mülkiyet..en ahlaksal olan bu benim için ..yani sen ne kadar gelip bana ahlakı dayasan işte şöyle böyle..bu benim kendi,me kurguladıgımki kadar güçlü olmayacak…kendi özgür mimal mülk ne varsa,soyut anlam dahi girer bunun içine mesela özgürlüğü katarım ben buna .işte tüm bunlar için kurguladıgım,tasarladıgım ,çaba sarfettiğim .sadece ben kendim yapabilirim bunu ..en güçlü erdemli veya ahlaki deger bütünü,..benim kendi mülkiyetim üzerinde ,sahip oldugum ne varsa,en derin ahlaki ifadesini benim kendi onun üzerinde kurguladıgım olabilir…tabi bunun birde ekonomik yönü var falan işte bunu görmezden gelemeyiz falan diyor devamında..isteyen olursa devam ederim.. |
kader inancı kedere sevketmez zaten...çalışmak ibadet ,ilim de farz.. sapkal89 |
Ynt: Hedefleriniz Neler Canım ya seni üzmemek için söylemedim ben de aynen onu diycektim. Ya ona bişey olursa diye hep korkarım ama onun adına korkarım kendi adıma değil. Her zaman bana derki ben ölürsem gözüm arkamda kalmaz sen öyle güçlüsün ki herşeyle başedebilirsin diye. Senin de bunun farkında olman beni çok mutlu etti inan. Senin mezun olduğun okuldan ben mezun olsam uuu yani :)) Ben mecburum çalışmaya; muhtaç olmak istemem kimseye, muhtaç olma duygusunu çok tattım ondan belki bu kadar hırsım |
|
Ynt: Hedefleriniz Neler krz56 BENİM ÖNCELİKLİ HEDEFİM ALLAH'IN HOŞNUTLUĞUNU VE SEVGİSİNİ KAZANMAK VE NEFES ALDIĞIM HER SANİYEYİ SINIRSIZ BİR YAŞAMA TAŞIMAK VE HAYATIMI BU HEDEFİN GEREKTİRDİĞİ HEDEFLER İÇİN YAŞAYARAK SINAVI KAZANMAK DİĞER DUYGULARIN BOŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM HEN AMACIM İİN EYLEMLERİM YETERLİ DEĞİL MOTİVASYNM EKSİK AMA AZİMLİYİM YARDIM EDEBİLECEKLER MESAJ ATSIN. |
Ynt: Hedefleriniz Neler Merhaba ben en kısa sürede demeyeceğim en uygun durumda söyle biraz daha kilo verdikten sonra ilk işim diksiyon kurslarına gidip daha güzel konuşma alışkanlığı edinmek istiyorum ayrıca sosyal çekingenliğimi atarsam daha rahat edeceğimi sanıyorum. Aşırı kalabalıklarda heyecan basması beni kalabalık ortamlardan uzak tutuyor Normalden daha pasif oluyorum Öz güven eksikliği hissediyorum . Sonra hayal ya da düş kurma alışkanlığı oluşturacağım biraz da negatif baktığım her şeye daha olumlu yaklaşmam gerek bunu biliyorum eksiklerimden bunu farkettim Gereksiz hatta GEREKLİ de olsa Korkularımı yenmem gerekecek Bir de netten uzak durabilmeyi başarmam gerekecek . Sonra da iş bulmak ve çalışmak istiyorum Bunun için iş görüşmelerinde heyecan ve olumsuz cevap korkumu yenmem gerek Telkinleri karışık diliyordum vazgeçtim bir hafta 10 günlük sırayla dönüşümlü dinleyeceğim hadi pırıl pırıl yakamozlarım ve güzel düşlerim az kaldı yetişiyorum size actionsmile eda... |
Ynt: Hedefleriniz Neler Kendi kararlarımı kendim verebiliyorum...Daha da önemlisi "karar" verebiliyorum utananadam Huzurluyum, Mutluyum...Ne güzel duygular bunlar... Kendimi seviyorum... Şükürler olsun rabbime... SAĞLIKLIYIM... bisiklet İngilizcem çok ilerledi....Yurt dışında seminer verebilecek kadar iyi :) siirokul İşimde çok başarılıyım...Tebriklerin, kutlamaların ardı arkası kesilmiyor... Hatta uyumak için telefonlarımı kapatmam gerekiyor artık :)) 25889 Burs verdiğim öğrencilerin, başarıları gözlerimi yaşartıyor ... clapping Annem ve babam benimle gurur duyuyor...Onları Her yıl umreye göndermeye devam edeceğim... Maddi kaygılarının olmaması ne güzel... s456 Artık haritada gidecek yer kalmadı... aynı ülkeleri ikinci kez keşfe çıkmak durumunda kalıyorum...:))) sevincli Yaşamak, nefes almak muhteşem bir şey... Ölene Kadar Ölmeyeceğim... sung66 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:34 PM. |