Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beklentileriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Hedefleriniz Neler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=429)

MalloryKnox 16-06-2008 06:04 PM

Ynt: Hedefleriniz Neler

Çok sevdim ben bu konuyu :)) Lütfen hedeflerini gerçekleştiren herkes buraya yazsın. Çok umut verici oluyor :))

Hedeflerime gelince...o kadar çoklar ki, bunlar sadece en acil olanları  y789

1- Doğduğum andaki kadar sağlıklıyım daha da sağlıklı olmak istiyorum
2- Çok mutlu ve huzurlu bir hayatım var, her zaman sevdiklerimle beraberim ve onlarla olmaktan mutluyum
3 - TOEFL a giriyorum ve 110 veya üzeri puan alıyorum
4 - Almancayı en az İngilizce kadar iyi öğreniyorum ve ZOP sınavından iyi veya pekiyi derecesi ile geçiyorum
5 - Çok iyi bir fotoğrafçı oluyorum ve bu işten para kazanıyorum
6 - Konuşma problemimi çözüyorum ve her gün daha da güzel konuşuyorum
7 - Konuşma problemimi çözdüğüm yöntemi anlatan bir kitap yazıyorum ve ihtiyacı olan insanlara yardım ediyorum
8 - Konuşma problemleri ile ilgili bir vakıf kuruyorum ve bu problemleri olan insanlara yardımcı oluyorum
9 - Ekonomi master ı yapıyorum ve başarılı oluyorum
10 - Dünyada görmeyi istediğim yerlere gidiyorum
11 - Bolluk içerisinde yaşıyorum ve ihtiyacı olanlara yardım ediyorum
12 - Bahçesine sebze,meyve ve çiçek ekebileceğim, eşimin ve benim işime yakın, güneş içinde, 2 katlı sevimli ve sağlam, nezih bir semtte bir ev alıyorum

1,2 ve 11 numaralı hedeflerimi zaten yaşıyorum ve her zaman yaşamayı kabul ediyorum
3, 4 ve 6 numaralı hedeflerimi 1 yıl içerisinde gerçekleştiriyorum

Daha detaylı anlatamzdım heralde, haydi bakalım bilinçaltım göreyim seni :))

@sevdam 17-06-2008 01:11 AM

öncelikle ilk hedefim şu bunalımlı ve hayatından vazgeçmiş durumdan kurtulmak bunları halledersem gerisinin çorap söküğü gibi geleceğine inanıyorum.
ingilizce öğrenmek ve de iyi bir müzik eğitimi almak istiyorum ttli3

alen 20-06-2008 07:01 PM

üstte yazdığım hedeflerime bir tane daha eklemek istiyorum müsadenizle....
büyük bir yönetmenle tanışıyorum kanki oluyorum ve bana film teklifinde bulunuyor,kabul ediyorum bende.sonra dünyada hit olacak cesur yürek tarzında film çeviriyorum...böyle savaş içerikli ve savaşın baş kahramanı benim.filmin sonunda mutlaka ölüyorum ve ölüm sahnem çok dramatik oluyor.ekranları başındaki seyircilerin gözlerinden yaşlar akıyor..:=) sonra o filmimi ilerde torunlarıma seyrettiriyorum...torunlarım; vay be! dedem hem karizma hem ünlüymüş diyolar.şimdi yaşlanmış diyede ekliyolar :=) görüşmek üzere site sakinleri sizi seviyorum :=) hismiley

tolga_oz 11-09-2008 10:14 PM

ego güven güçlendiricide söylenen herşeyin gerçekleşmesini, ve böylece ahlak polisliği işine mlk34 başlamak istiyom ama hala bi gelişme yok

perilice58 04-10-2008 10:32 AM

Öğretmen olacağım ttli3

çiçeğim 04-10-2008 11:28 AM

1)Evlenip mutlu ve huzurlu yaşamayı seçiyorum
2)Şuanki işyerimde kariyer sahibi olmayı ve maaşıma zam yapılmasını seçiyorum
3)Diplomamı en yüksek dereceyle almayı seçiyorum
4)İngilizce öğrenmeyi seçiyorum

Ben ne istersem gerçekleşir kiss3

ahmetsak 04-10-2008 07:49 PM

Benim sırasıyla gerçekleştireceğim hedeflerim daha doğrusu gelecekte kesinkes göreceklerim şunlar;

1) Seneye gireceğim öss sınavında odtü işletme bölümünü kazanacağım
2) Üniversitede hayatımın aşkını bulacağım.
3) İleri düzey bilgisayar kullanımı öğreneceğim
4) Etkili ve güzel konuşma kursuna gideceğim
5) Yazılı anlatımımı güçlendireceğim
6) İngilizceyi ileri düzeyde öğreneceğim
7) Yeterli Rusça altyapısı kuracağım
8) Beyin ve hafıza güçümü geliştirecek alıştırmalar yapacağım
9) Üniversiteyi bölüm 1. ya da 2. olarak bitireceğim
10) Odtü'yü bitirdkten sonra İngiltere'de yüksek lisans yapacağım ( Bu kesin değil, aşkım istemezse Türkiye'de yaparım 44)
11) Aşkımla evlenip çok mutlu bi yaşam süreceğim
12) Türkiye'de işletme alanında söz sahibi bir insan olacağım

İşte bu kadaaar s456. İnşallah hepsi gerçek olacak

ÖZLEMBOZ 23-10-2008 08:21 PM

Tek hedefim içimdeki beni yaşatmak. Ona zarar gelebilecek bütün olumsuz düşüncelerden korumak. Özlem'ce hedef tek değildir. thumbsanim Hayatımın her döneminde hedeflerim oldu ve olacak. ben yaşadıkça ve beni yaşattıkça.... sevgiler...

Selen Emre 22-12-2008 03:22 PM

Bu yıl yapılacak olan öss sınavında
ODTÜ-Uluslararası İlişkiler Ve siyaset Bilimini kazanmak.

Quanta 22-12-2008 07:49 PM

Alıntı:

lalezar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 5454)
meraba..benim hedeflerim size komik hatta saçma bile gelebilir..bi kereee asla bedenimim ruhumun yokolmasını istemiyorum..ondan soora ölüm benim için sıradan ve çok kolay bi iş olmalı ve bilmeliyim onu önceden..hakim olmalıyım..hayata ve ölüme..
soooraa zamanın ve mekanın tüm gizemli anahtarları avucumun içinde olmalı.istediğimde zamanı genişletebilmeliyim...istediğim zaman istediğin zaman ve mekana gidebilmeliyim..
hiçbir maddi gerece ihtiyaç duymaksızın istediğim varlıkla iletişime geçebilmeliyim,ona sesimi duyurabilmeliyim veya...
başkaa, bedenimi harika bişekilde kontrol edebilmeliyim...kutsamalıyım onu belki ruhumla birlikte .ve tabi ruhumu da düşüncelerimi de elimde misket gibi yuvarlayabilmeliyim...
kısaca maddenin ardındaki boyutta gezebilmeliyim gönlümce..ve semanın katları arasında meleklerle görüşebilmeliyim..
istediğim herhangi bir zamanda istediğim bi şahsı tarihten mesela görmeye gidebilmeliyim..ya bugün canım malcom x in yanına gi,tmek sitedi bana müsaade arkadaşlar..gibi mesela..
soora evrenin başlangıcından beri her neredede ne olmuşsa bundan haberim olmalı,ve bizzat hissetmeliyim bunu...
dusunuçuyorum galiba biri beni indirsiiiiiinnn.. smileydance

Aynen katılıyorum ve ben de bundan bir tane istiyorum

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:05 PM.