![]() |
Cevap: Hedefleriniz Neler 1- Kendimi gerçekleştirmek için temel ihtiyaçlarımı tamamlamak 2- Kendimi gerçekleştireceğim hedef kitleyi bulmak 3- Benden sonrakilere, bana bırakılmayan düzenli hayatı sunmak |
Cevap: Hedefleriniz Neler kpss den ıı bır puan alıp atanmakk .. mutlu bır hayatımın olması ıcın son sansımm bununıcın 2 ayy full ders calısmalıyımm vede calısacagımm |
Cevap: Hedefleriniz Neler insanları yargılamamayı kendimi olduğum gibi sevmeyi çakralarımı açmayı derslerimde ve insan ilişkilerimde başarılı olmayı veeee 1.75 boyunda olmayı istiyorum...:) |
Cevap: Hedefleriniz Neler Artık gözle görülür hedeflere ulaşmaya çalışmayı bıraktım. Bundan böyle hedeflerim yalnızca tüm bunları gerçekleştirecek azim ve kararlılığa sahip olmak... En zoru da buymuş artık farkındayım. sad456 Bunlar için çalışmalar da yapacağım. Umarım başarılı olurum. terli345 |
Cevap: Hedefleriniz Neler Hedefim; yeni hedefler bulmak dl67 |
Cevap: Hedefleriniz Neler Harikasın Cadıcımm, Yeni hedeflerinde de çok başarılı olacağını biliyorum. Benim hedefimse sürüncemede bıraktığım tüm işlerimi tamamlayıp sırtımdaki yüklerinden kurtulmak. Söz veriyorum hep olumlu olacağım, sinir, sıkıntı benden çok uzak... Etrafımdaki herkes çok olumlu, ben düşüneceğim, çalışacağım, evren detayları halleder. Biliyorum, hissediyorum, bugün harika bir gün olacak!!! |
Cevap: Hedefleriniz Neler Hedefim kitap okumak :) |
Cevap: Hedefleriniz Neler mükemmel olmak |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:56 PM. |