Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beklentileriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Hedefleriniz Neler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=429)

Sezennl 25-09-2007 11:53 AM

Ynt: Hedefleriniz Neler

Alıntı:

Kurby Nickli Üyeden Alıntı
astrolojiyi, enerjileri ve kişisel gelişim adına kullanılan her metodu öğrenip tümünü bir arada kullanıp, etkili bir sonuç ortaya çıkaracak bir sistem kurmak.

Bir de çocukları sütten kesildikten sonra ailelerden ayırıp, insan gibi yetişmeleri ve kafalarında boş inançlar, doğma öğretiler olmadan yetiştirip, dünyayı yaşanır bir hale sokmak. 44

kurbi canim su cocuk meselesini nasil ole istersin ya dusunsene sen dogdun anen seni emzirdi ve aldilar snei seni oksayan bir el yok seni koklayan bir burun yok seni kendi canindan daha seven bir can yok allah korusun kiz o istedigin insallah olmaz.. naziler yapmis zamaninda almanlar yani, cotbusda gitik gorduk kiz cocuklarini suten kesilince alip kendi kafalarina gore yetistirdikleri yerleri hep gezdim tuylerim diken diken oldu allah kosurun kimiski beni anamdan alip yetistiren eller? o elleri kirarim ben valla beni anamdan babamdan baska kim iyi yetistirir oldu aay sinirlerim gerildim ya.. kurbicim canim benim kusura bakma sinirim sana degil o degini yapan ulkelere allah korusun kiz insallah degistirsin ofikrini allah korusunnnnnnnnnnnnnnnnn. yurtlarda yasayan cocuklara bak haberlerde goruyoruz sokakda kalmis cocukalrin durumlari ne alamde kalmiski anasindan sut emen cocgu alip yetistirmek once sokak cocuklarini yetistirsinler tecavuz etmeden satmadan dovmeden ac birakmadan acik birakmadan..kolegibi calistirmadan

Sezennl 25-09-2007 12:00 PM

Gelcek ay hamile kalmak
cok saglikli hamilelik sureci gecirmek
cocgumun saglikli dogmasi, eli ayagi duzgun olsun derlerya ondan iste
cocgumu anasina babasina, vatanina miletine vede kendisine yararli bir insan olarak yetistirmek.

yazlik bir ev almak icini istedgim gibi dayayip dosemek renklerini civil civil secmek istiyrum

esimle daha iyi anlasmak istiyorum

kilomu duzene sokmak ve ince zarif bir bayan olmak istiyorum

sigara olunsemde agzima sokmamak istiyorum.

22 yasimdaykene okul basari lux araba ev bark ehliyet diplomalar istemistim kariyer ta tepelere cikmistim ama cocuk yada ruh sagligimi yada beden sagligimi aile olmayi esimle iyigecinmeleri hic dusunmemistim...ya sadce sizlere oneri isteklerinizin arasina evlat vede iyi gecineceginiz eslerinizde alirsaniz ilerde benimgibi problemler yasamasiniz!!
saygilar

alalev61 08-10-2007 12:04 AM

sezenll bende senin gibi düşünüyodum istediiğim işe girdiğimde ,araba aldığımda ,kendi evime çıktığımda falan hiç sorunum olamayacak sanırdım ..tüm bunlara sahip oldum ama mutlu olamadım hep eksik olan bişeyler vardı..onların hiçbiri mutlu etmedi beni anlık zevk verdi o kadar,ben çok geç kalmadan öğrenmiş oldum ..en önemlisi insanın iç huzuru mutluluğu bulması başkaca hiçbir isteiğim yok,bundan sonrada bu birde sağlık istiyorum o kadar...haa birde istediğim gibi bir evlilik, birde çocuk olsa fena olmaz.. y789 üf istekler bitmiyo işte..

farkvar 22-11-2007 06:04 PM

hedeflerimmi onayi

-yaşım henüz çok genç ve ileride açık öğretime kayıt olucam bı kaç ay var kayıtlara ve ondan sonra lise bıraktığım yerden bıtıcek inşş cilgin897
- üniversite sonra müzik music45 tabi bunlar bı gerçekleşsin sonra kı hedeflerimi bunlardan sonra belirliycem

shamanic 22-11-2007 07:14 PM

Alıntı:

farkvar ! Nickli Üyeden Alıntı
hedeflerimmi onayi

-yaşım henüz çok genç ve ileride açık öğretime kayıt olucam bı kaç ay var kayıtlara ve ondan sonra lise bıraktığım yerden bıtıcek inşş cilgin897
- üniversite sonra müzik music45 tabi bunlar bı gerçekleşsin sonra kı hedeflerimi bunlardan sonra belirliycem

brawo farkvar... 25889 thumbsanim

dilekcik 22-11-2007 07:24 PM

bu yıl öss yi kazanıp öğretmen olmak

EN ÇOK İSTEDİĞİM BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU sevincli

NOOOOLUR OLSUN 96

shamanic 22-11-2007 07:30 PM

olsun.. dileğim olsun... sen yeterki iste...

sevgili evren sana bir siparişim var..
dilekcik bu sene öğretmen olmak için gerekli olan en büyük adımı atarak öss yi kazansın...
bunun için gerekli olan koşullar oluşsun ve enerjiler birleşsin.. yüce güç ol desin ve dilekciğin dileği gerçek olsun..
sonra buraya gelerek kazandım diye haber versin bizlere ark5

dilekcik 22-11-2007 07:50 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
olsun.. dileğim olsun... sen yeterki iste...

sevgili evren sana bir siparişim var..
dilekcik bu sene öğretmen olmak için gerekli olan en büyük adımı atarak öss yi kazansın...
bunun için gerekli olan koşullar oluşsun ve enerjiler birleşsin.. yüce güç ol desin ve dilekciğin dileği gerçek olsun..
sonra buraya gelerek kazandım diye haber versin bizlere ark5

ayyyyyy sen bitanesin kiss3 meleğimmm mlk34

okadar çok istiyorum ki içim çıkacak nerdeyse :)

umarım olur ::)

hülyaa 22-11-2007 07:55 PM

isteklerimi bir bir gerçekleştirebileceğim bir yöntemi, hayatıma çekmeyi istiyorum..gerisi nasılsa gelir... sevincli sevincli sevincli
kendim için istediğimi diğer tüm arkadaşlarım içinde istiyorum..olduğunda nasılsa sizlerde tüm dileklerinizin bir bir yerine geldiğini göreceksiniz... cilgin897
yürekten sevgiler... kiss3

farkvar 26-11-2007 08:16 PM

shamanic gerçekten bitane djj

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 PM.