![]() |
Ynt: Hedefleriniz Neler 100 milyar hedefledim diye olur mu?ayda 1 milyar alıyorum:)) şans oyunlarıda oynamıyorum nasıl olur ki? |
Ynt: Hedefleriniz Neler selam arkadaşlar hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle. benimde bir çok hedefim var.öncelikle reklam ajansında grafiker olark çalışıyorum ama maddi ve manevi yönden işim doyurucu değil .öncelikle iyi garantili ve düzenli para alacağım bir iş hedefliyorum.hedefime ulaşacağım en kısa zamanda.ve bu sevincimi burda sizinle paylaşacağım.hepinize iyi günler sağlıklı mutlu yaşamlar diliyorum . |
Ynt: Hedefleriniz Neler devamli saglikli beslenen hergun duzenli spor yapan ebeveynlerim,esim ve oglumun gurur duydugu toplum icinde sayilan sevilen sadece dunya isi degil ibadetlerinide hic aksatmayan devamli huzurlu,mutlu,saglikli,sayilan,sevilen olmak istiyorum daha sonrada kendime kucuk sirin bir isyeri acmak istiyorum partysmiley |
Ynt: Hedefleriniz Neler Öss yi kazanmak ilk hedefim İtü Endustri müh. onun icin sıkı bi maratondayım su aralar (: kosuyoruz umarım iiiyi sonucla cıkcagım bu işin altından... daha sonra üniversitemin iki yılını yurt dısında okkuyp iyi bir yabancı dil ve sonra sında iş hayatımda zirve noktalar.... Ve en buyuk hedefime geldi sıra T.C icin T.C vatandası olarak secilme hakkımı kullanmak ve Milli Eğitim Bakanı olmak... ve ardından bu okulllarda yasanan kepazelige son vererek dershaneleri diskalifiye etmek... sonraki yıl oy oranımı ne kdar etkilerse etkilesin dusucemin ardında olcagım....işte hedefim...!!!cok mu uçuk olmus???? |
Ynt: Hedefleriniz Neler Dürüst,sadık,mutlu, güleryüzlü, sevgi dolu biri ve o kişiyle bir ömür boyu sürmesini istediğim bir evlilik, aile hayatı ,gerçek sevgi , bağlılık , arkadaşlık , dostluk ve paylaşım 96 |
Ynt: Hedefleriniz Neler astrolojiyi, enerjileri ve kişisel gelişim adına kullanılan her metodu öğrenip tümünü bir arada kullanıp, etkili bir sonuç ortaya çıkaracak bir sistem kurmak. Bir de çocukları sütten kesildikten sonra ailelerden ayırıp, insan gibi yetişmeleri ve kafalarında boş inançlar, doğma öğretiler olmadan yetiştirip, dünyayı yaşanır bir hale sokmak. 44 |
Ynt: Hedefleriniz Neler Alıntı:
|
Ynt: Hedefleriniz Neler mevcut işimden tazminatlı bir şekilde ayrılmak, yönetci pozisyonunda bir iş bulmak ve kendi şirketimi kurmak. şirketimi kurduğum zaman eğitim danışmanlık vb konularda doğru kişileri hayatıma çekmek. aileme, hizmet verdiğim kişilere ve topluma faydalı olmak. |
Ynt: Hedefleriniz Neler benim hedefim hayatımda karıyer degıstırme fırsatımı en ıyı sekılde ıstıfade ederek, kendıme uzmeden ve cok yorulmayacagım bır ıse sahıp olmak bunun yanında hobı olarak basladıgım egıtıcılık hayatımı bır sure sonra esas ısım olarak devam ettirmek.. bu arada baska bır hedef daha buldum kendıme bulundugum yerde turk kımlıgının ne oldugunu ogretebılecegım kadar ogretmek, turklerın arap olmadıgını ve kendı kulturumuzu her fırsatta bu topluma tanıtmak, cıddı manada ayrımcılıga magruz kalan yabancılar ıcın bır forum olusturmak .... en onemlısı de bence kendı ozdegerımın farkına vararak bu anlamda cevremdekı ınsanları, yasam arkadasımı ve sosyal ortamımı tekrar olusturmak .. sevgıler tresor hismiley |
Ynt: Hedefleriniz Neler okuduğum üviversitenin 4 yıllık makine yada gemi mühendisliğine geçmek,insanlar arasında saygınlık kazanmak,lider olmak,iyi bir müzisyen olmak,kendime güvenimin hep olması,korkusuz olmak,bide kızlar bana hayran kalsa fena olmaz ya. blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 PM. |