Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beklentileriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Sesler insanı yoruyor!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=320)

Betixx 30-10-2006 05:05 PM

Sesler insanı yoruyor!!!

Bir çok kişinin fikrine ben de katılıyorum.Dingin yumuşacık müzikler harika olur.Mesela meditasyonda,yogada,tai chi'de kullanılan armoniler çok dinlendirici oluyor.
Sevgiler...iyi çalışmalar...

hayatimdegisti 30-10-2006 06:48 PM

Ynt: Sesler insanı yoruyor!!!

Ney sesi yapmistik o kadar..Ney seside mi yoruyor sizi.Bence ney sesi baya hoş.
Bu arada sadece mp3 dosyalari icin hosting arastiriyorum.O hosting hazir olunca çeşitli versiyonlari rapidshare olmadan yukleyebileceksiniz. hismiley

etterna_ 07-12-2006 10:48 PM

arkadaşa katılıyorum.mesela suçluluk duyguları klasik müzik versiyonu gibi klasik müzik tarzı dinlendirici müzikler olursa çok daha zevkle dinlenir.Bu arada sitede bulamadım suçluluk duygusu klasik müzük versiyonunu tekrar dinlemek isterim bilgisayarım formatlandı da 88

cigdem 26-12-2006 01:51 AM

ney ve dalga sesleri uyurken harika,dalga sesini daha çok tercih ederim.gündüz ise neden pop,klasik müzik olmasın?

gencer 06-02-2007 01:20 AM

Sesler insanı yoruyor!!!

arkadaşlar forumdaki bu başlığı görünce inanın şaşkına döndüm.
tabiki tercih meselesi burada hangisi daha dinlendiricidir diye tartışmak istemem ama ney için sesler insanı yoruyor yorumunda bulunmanız beni çok çoook şaşırttı.

şahsen ben yeryüzünde ney den daha huzur verici, sakinleştirici ve kesinlikle daha gürültüsüz bir ses olduğunu düşünmüyorum. bena göre şahane bir ses,muhteşem bir tını olduğundan bu kadar şaşırdım heralde:)

skorpy 06-02-2007 08:43 PM

Sesler insanı yoruyor!!!

zevkler ve renkler tartışılmaz smiliyface smiliyface smiliyface

yakamoz 07-02-2007 04:22 AM

Sesler insanı yoruyor!!!

Ben de okyanus ve yunus seslerini, ney sesini çok severim, yıllardır da özellikle doğa seslerini severek dinlerim ama ilk zamanlar benide rahatsız etti. Bir süre sonra da kendiliğinden geçti.Bence dinlediğimiz telkinli müziklerde bizi yoran müzik türü değil, bilinçaltımızın verilen telkine gösterdiği bir tepki.

burdayım2006 07-02-2007 09:38 AM

Sesler insanı yoruyor!!!

valla arkadaşlar bana kalsa bütün telkinleri okyanus sesleri yaparım derty

öyle dinleyince sanki daha bir rahatlıyorum, daha etkili oluyor gibi 26

yeni telkinlerin yanısıra 2006dan buldugum mutluluk telkinini de ekledim listeye,

bayılıyorum onu dinlemeye doyamıyorum s456

sonunda kendime okyanus kıyısında bir ev alıcam, her sabah dalga sesleri ve sessizlikle uyanıcam..

inşallah diyorum siz de diyin kahvesmiley

yakamoz 07-02-2007 10:04 AM

Sesler insanı yoruyor!!!

İnşallah kahvesmiley Gönlünüzden geçen tüm güzellikler gerçeğiniz olsun.

Merto 07-02-2007 10:08 AM

Sesler insanı yoruyor!!!

inşallah!
Okyanus kenarındaki ev fikri şahane.

İnşallah gönlüne göre olsun.

Bu arada benimde favorim okyanus ve yunus sesleri.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:00 AM.