![]() |
Sesler insanı yoruyor!!! Bir çok kişinin fikrine ben de katılıyorum.Dingin yumuşacık müzikler harika olur.Mesela meditasyonda,yogada,tai chi'de kullanılan armoniler çok dinlendirici oluyor. Sevgiler...iyi çalışmalar... |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! Ney sesi yapmistik o kadar..Ney seside mi yoruyor sizi.Bence ney sesi baya hoş. Bu arada sadece mp3 dosyalari icin hosting arastiriyorum.O hosting hazir olunca çeşitli versiyonlari rapidshare olmadan yukleyebileceksiniz. hismiley |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! arkadaşa katılıyorum.mesela suçluluk duyguları klasik müzik versiyonu gibi klasik müzik tarzı dinlendirici müzikler olursa çok daha zevkle dinlenir.Bu arada sitede bulamadım suçluluk duygusu klasik müzük versiyonunu tekrar dinlemek isterim bilgisayarım formatlandı da 88 |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! ney ve dalga sesleri uyurken harika,dalga sesini daha çok tercih ederim.gündüz ise neden pop,klasik müzik olmasın? |
Sesler insanı yoruyor!!! arkadaşlar forumdaki bu başlığı görünce inanın şaşkına döndüm. tabiki tercih meselesi burada hangisi daha dinlendiricidir diye tartışmak istemem ama ney için sesler insanı yoruyor yorumunda bulunmanız beni çok çoook şaşırttı. şahsen ben yeryüzünde ney den daha huzur verici, sakinleştirici ve kesinlikle daha gürültüsüz bir ses olduğunu düşünmüyorum. bena göre şahane bir ses,muhteşem bir tını olduğundan bu kadar şaşırdım heralde:) |
Sesler insanı yoruyor!!! zevkler ve renkler tartışılmaz smiliyface smiliyface smiliyface |
Sesler insanı yoruyor!!! Ben de okyanus ve yunus seslerini, ney sesini çok severim, yıllardır da özellikle doğa seslerini severek dinlerim ama ilk zamanlar benide rahatsız etti. Bir süre sonra da kendiliğinden geçti.Bence dinlediğimiz telkinli müziklerde bizi yoran müzik türü değil, bilinçaltımızın verilen telkine gösterdiği bir tepki. |
Sesler insanı yoruyor!!! valla arkadaşlar bana kalsa bütün telkinleri okyanus sesleri yaparım derty öyle dinleyince sanki daha bir rahatlıyorum, daha etkili oluyor gibi 26 yeni telkinlerin yanısıra 2006dan buldugum mutluluk telkinini de ekledim listeye, bayılıyorum onu dinlemeye doyamıyorum s456 sonunda kendime okyanus kıyısında bir ev alıcam, her sabah dalga sesleri ve sessizlikle uyanıcam.. inşallah diyorum siz de diyin kahvesmiley |
Sesler insanı yoruyor!!! İnşallah kahvesmiley Gönlünüzden geçen tüm güzellikler gerçeğiniz olsun. |
Sesler insanı yoruyor!!! inşallah! Okyanus kenarındaki ev fikri şahane. İnşallah gönlüne göre olsun. Bu arada benimde favorim okyanus ve yunus sesleri. |
Sesler insanı yoruyor!!! osmanlı zamanında sıkıntıları olan insanları deniz kenarında tedavi ederlermiş ve sürekli işle uğraştırırlarmış bence ruhu dinlendiren en güzel ses su sesidir dünyanın büyük bölümü sularla kaplıdır vardır bununda bir hikmeti |
Sesler insanı yoruyor!!! Yakamoz' a katılıyorum.. 'Bence dinlediğimiz telkinli müziklerde bizi yoran müzik türü değil, bilinçaltımızın verilen telkine gösterdiği bir tepki.' demişsiniz. çok mantıklı. doğru olması kuvetle muhtemel. Alıntı:
ben peyzaj mimarıyım. ve eğitimimiz sırasında sanat tarihi de gördük.söylediklerin çok doğru. Su sesinin insan üzerindeki duygusal etkileri konusundan da ayrıca, çokça ve üzerine basa basa bahsetmiştik, geçmişteki kullanımları ve günümüze yansımaları .... gibi konular vardı . tabi tasarladığımız mekanlarda ne şekilde faydalanabileceğimizi saptamamız içindi bunlar.. her neyse.. 'ruhu dinlendiren en güzel ses su sesidir' öylemidir bilmiyorum. en güzel olarak tanımlamak birazda sizin tanımlamanıza ve zevkinize kalmış. ancak kesin olan ve kanıtlanmış olan birşey varki oda su sesinin insan ruhunu dinlendiren bir etkisi olduğu. |
Çeşit bol Arkadaşlar su sesi,ney,klasik müzik,new age müzikleri var.Bunlardan birini veya karışık olarak dinleyebilrsiniz.Bir tanesi veya bir kaçı size hitap edecektir.Mesela ben new age dinliyorum bu sıralar.Daha önce klasik müzik dinliyordum.Bir aralar ney dinliyordum.Yani mesele yok.Müziğin çok çeşidi mevcut.Selamlar,sevgiler. smiliyface smiliyface smiliyface |
Sesler insanı yoruyor!!! okyanus kıyısında ev fikri harika,burdayım'a misafir gideriz artık kabul ederse...ben de bayılıyorum mutluluk telkinine,hele o yunus mu neyse en son suya güçlü bi vuruşu varya onu duymak için ikide bir dinliyorum...new age tarzı beni de yordu bi ara..en iyisi doga sesleri ,okyanus veya ney sesi de iyi gidiyo...yapanın eline koluna yüreğine saglık.. ne sesi oldugunun da fazla bi önemi yok,bagrıs çagrıs olsa onu da dinlerim,bilinçaltımın selameti için .napıyım... 8977 cilgin897 |
değişiklik iyidir Arada bir script değişiklikleri iyi oluyor.zaten herkese hitap edecek müzik türleri mevcut.sağolsun Atakan bey süprizleri hiç bitmiyor.(Bence bitmesinde) smileydance |
Sesler insanı yoruyor!!! bence ney sesi gayet dinlendirici ve etkili bir müzik ney versiyonunu dinlemeden öncede sadece ney sesi dinleyerek rahatlıyordum şimdi telkin ve neyi iç içe görünce o kadar çok sevindim ki çok sağol atakan abi |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! Selam benim en fazla hoşuma giden ney sesleri ... pcye uzun zaman önce cektiklerimi dinliyorum güncellenme olmussa haberim olmadı telkinlerin müziğinde değişiklikleri mi var yoksa ben mi yanlış anladım ? |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! selam arkadaşlar beni en çok deniz sesi dinlendirir.canım sıkkın oldugu zaman deniz kenarına giderim.deniz ve dalga sesi ruhuma huzur veriyor. |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! Alıntı:
|
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! bende su sesli olanı dinliyorum. müzik dinlemek gibi olmadığı için kulaklıkla dinlerken bile arkadaşlarınızla sohbet ediyor veya başka şeyler yapabiliyorsunuz.bu arada doğa versiyonunda ben su sesinden başka ses duymuyorm.yunus sesi faln deniyor ben nedn duyamıyrm? ben şu an kendine güven+topluluk önünde konuşmayı dinliyrm(yarın sunumum var da) caba onlarda yunus sesi mi yok? smiliyface |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! eskiden yunus seslerininde olduğu telkinler vardı.. ama yenileme aşmasında atakan bey onları su sesli yaptı.. şu an dinlediklerimizde yunus sesi yok onun için.. sevgiler... |
Yorgunluk hissi gayet normal. Ama hepimiz buna değeceğini bildiğimiz için buradayız thumbsanim Tekrar teşekkürler Atakan Bey. İyiki hayatımızı değiştirdiniz kiss3 |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! bence bütün müzikler çok hoş. hepsi kendi dallarının en hoş olanları.tercihe göre dinleme yapılabilir. benim rahatsız olduğum demeyeyim de, böyle olmasaydı dediğim bir şey var. aynı telkinlerin farklı versiyonlarını art arada yüklediğim için sanırım, şarkı geçişlerinde ses daha yüksek ve daha alçak gelmeye başlıyor. bu geçişler sırasında gece boyunca 4-5 kere uyanıyorum. dışardaysam, sık sık müziğin sesini ayarlamam gerekiyor. işte insanoğlu, hep daha fazlasını isteriz. atakan bey ve emeği geçen herkese çok teşekkürler tüm çalışmalarınız için. hatta yorum yazan, deneyimlerini paylaşan arkadaşlara da teşekkürler. çok şeyi de sizlerin yorum ve deneyimlerinizden öğreniyoruz. paylaşmaya devam lütfen :) |
|
Bende de yorgunluk oldu arkadaşlar.Fakat düşününce, bilinçaltının gösterdiği tepkilerden olduğu kanısına vardım.Sevgili yakamoza katııyorum:) |
bence de yoruyor, bende pek bir işe yaramadı!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
hayat çok kısa, bugüne kadar nelr denemedim ki, müziklerin bir faydası kensinkez BANA(başkalarına olabilir) olmadı...Ve hayat çok kısa, iki kez aynı şeyi deneyemeyecek kadar kısa... |
Alıntı:
Mücadeleden yılmayacak,sonuç alana kadar ısrarcı olacak kadar kısa.. |
Alıntı:
ısrarcı olunacak fakat aynı şeyiiki kere denemeyecek kadar hayat kısa...Kişinin KENDİNE UYGUN olan yöntemi bulması gerekli. |
Haklısın pofuduk, tabii ki ısrarcı olmalıyız.. Fakat bildiğin gibi telkinler herkeste aynı sürede etkili olmuyor maalesef. Bazı kişiler daha ilk gün hissederken , bazılarında aylar sürebiliyor..Bu, kişilerin yaşadıkları olaylar, kişilikleri veya bilinçaltlarının daha dirençli olmaları ile alakalı olabilir..Ya da çevresinde, yakınları arasında çok fazla negatif telkin veren kişiler olabilir.Bunlar sonuç almayı geciktirebiliyor.. Bu konuda en takdir ettiğim kişilerden biri CeM'dir.Kendisi tam ümidini kesecekken yeniden asıldı telkinlere. Ve meyvelerini aylar sonra toplamaya başladı.. Telkinleri nasıl dinliyorsun? Hergün sürekli misin? Hangilerini dinliyorsun.. Yazabilir misin.. Senin de olumlu sonuç alacağına inanıyorum..Yeter ki pes etme.. Sevgiler..actionsmile |
Slm,yeni bir üye sayılmam sürekli siteye yazılan yazıları okuyorum,insanları anlamakta zorlanıyorum,insanların istekleri nedense hiç bitmio ,atakan beye bu kadar yüklenmek ne kadar doğru bilemem ne fark ederki ne müziği olduğu,telkinlerin amacı belli müzik zevkiyle değil bize verdikleriyle ilgilenmek daha doğru die düşünüyorum atakan bey tek bi müzikte koyabilirdi sağduyulu davranıp biçok kişiyi düşünerek hareket etmiş zaten kendisininde belirttiği gibi bu müziği dinlemek zorunda değil kimse kısık açarak başka bi müzik dinleyebilir kişi ben telkin müziği açık olarak film izliyorum aklıma bile gelmio sesler,gece yatarken su sesi en uygunu bence komşularda rahatsız olmuo sürekli açık,başka odalara gittiğimde sesi biraz fazla açıyorum telkin yarım kalmasın die,yanlış anlaşılma olmasın ama bence bulduğumuza şükretmeli sonuca odaklanmalıyız derim sağlıcakla kalın |
Alıntı:
|
Hemen hemen her insanın kendisini mest eden bir veya birkaç müzik çeşiti vardır. Müzik konusunda profesyönel birisi olarak şunu düşündüm: Kişiyi rahatlatan kendi müzik tarzı ile bu telkinler hazırlanmış olabilseydi(herkese ayrı ayrı biraz güç tabi) insanlar daha çabuk ve rahat bilinçaltı telkinlere hazır hale gelirlerdi. Bu mükemmel olurdu. Tabi bu arada şunu da belirteyim bu sitede benim gördüğüm herhangi bir eksiklik te yok. |
guitarbence arkadasları yoran ney sesi değil insanın beyninin içinde yaşanan fırtınadan dolayıdırr ben öle tahmin ediyorum çünkü ilk başladıgımızdada baş agrısı filan diyodu herkes |
merhabalar bence atakan bey yepyeni farklı doğa sesleri içeren telkin hazırlayacaktır umarım uzun zaman beklemeyiz teşekkürler |
Cevap: Sesler insanı yoruyor!!! Alıntı:
Hatta bir yerde de 4 aya kadar sürebileceğini okumuştum. Bu kurallara dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Eğer sonuç alamaz isen. Forumda bu konu ile ilgilide başlık var diye biliyorum. Farklı müziklere gelirsek. Sanırım Arkadaşların dediği gibi bizi yoran. Müziğin içindeki telkinler. Bence hepsi çok hoş. Subliminal telkinlerden önce Rahatlatıcı telkinler dinliyordum. Subliminal telkinleri dinlemeye başladığım zaman Başağrısı, Sıkıntı, Bunalma, Daralma hissettim. İlk başlarda sıkması normaldir diye düşünüyorum. Bir müziği devamlı dinlersek bir daha dinlemek istememiz normaldir. (Sigara bırakmayı da dinliyorum ve bazen çok sigara içiyorum. Sigarayı bırakıcam dediğinizde nasılsa bırakcam diyip fazlada içiyorum. Bazen sigara bile aklıma gelmiyor başarılı olacağından eminim.) Su sesinde belirtmek istediğim. Akan su çok hızlı sanki beynimi kemiriyor sevincli Sevgiyle kalın y789 |
Cevap: Sesler insanı yoruyor!!! atakan abı olursa ıı olurr olmasada bızzz bolee ıı yaaa ...bu ıılık bılee cokkk bızzz ınsanlaraa |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:49 PM. |