Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beklentileriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Sesler insanı yoruyor!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=320)

yeni bir hayat 18-01-2009 04:41 PM

Haklısın pofuduk, tabii ki ısrarcı olmalıyız..
Fakat bildiğin gibi telkinler herkeste aynı sürede etkili olmuyor maalesef.
Bazı kişiler daha ilk gün hissederken , bazılarında aylar sürebiliyor..Bu, kişilerin yaşadıkları olaylar, kişilikleri veya bilinçaltlarının daha dirençli olmaları ile alakalı olabilir..Ya da çevresinde, yakınları arasında çok fazla negatif telkin veren kişiler olabilir.Bunlar sonuç almayı geciktirebiliyor..
Bu konuda en takdir ettiğim kişilerden biri CeM'dir.Kendisi tam ümidini kesecekken yeniden asıldı telkinlere. Ve meyvelerini aylar sonra toplamaya başladı..

Telkinleri nasıl dinliyorsun? Hergün sürekli misin? Hangilerini dinliyorsun.. Yazabilir misin..
Senin de olumlu sonuç alacağına inanıyorum..Yeter ki pes etme..

Sevgiler..actionsmile

aysunbenli 18-01-2009 05:15 PM

Slm,yeni bir üye sayılmam sürekli siteye yazılan yazıları okuyorum,insanları anlamakta zorlanıyorum,insanların istekleri nedense hiç bitmio ,atakan beye bu kadar yüklenmek ne kadar doğru bilemem ne fark ederki ne müziği olduğu,telkinlerin amacı belli müzik zevkiyle değil bize verdikleriyle ilgilenmek daha doğru die düşünüyorum atakan bey tek bi müzikte koyabilirdi sağduyulu davranıp biçok kişiyi düşünerek hareket etmiş zaten kendisininde belirttiği gibi bu müziği dinlemek zorunda değil kimse kısık açarak başka bi müzik dinleyebilir kişi ben telkin müziği açık olarak film izliyorum aklıma bile gelmio sesler,gece yatarken su sesi en uygunu bence komşularda rahatsız olmuo sürekli açık,başka odalara gittiğimde sesi biraz fazla açıyorum telkin yarım kalmasın die,yanlış anlaşılma olmasın ama bence bulduğumuza şükretmeli sonuca odaklanmalıyız derim sağlıcakla kalın

aysegul_tirtil 18-01-2009 10:31 PM

Alıntı:

aysunbenli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 306540)
Slm,yeni bir üye sayılmam sürekli siteye yazılan yazıları okuyorum,insanları anlamakta zorlanıyorum,insanların istekleri nedense hiç bitmio ,atakan beye bu kadar yüklenmek ne kadar doğru bilemem ne fark ederki ne müziği olduğu,telkinlerin amacı belli müzik zevkiyle değil bize verdikleriyle ilgilenmek daha doğru die düşünüyorum atakan bey tek bi müzikte koyabilirdi sağduyulu davranıp biçok kişiyi düşünerek hareket etmiş zaten kendisininde belirttiği gibi bu müziği dinlemek zorunda değil kimse kısık açarak başka bi müzik dinleyebilir kişi ben telkin müziği açık olarak film izliyorum aklıma bile gelmio sesler,gece yatarken su sesi en uygunu bence komşularda rahatsız olmuo sürekli açık,başka odalara gittiğimde sesi biraz fazla açıyorum telkin yarım kalmasın die,yanlış anlaşılma olmasın ama bence bulduğumuza şükretmeli sonuca odaklanmalıyız derim sağlıcakla kalın

25889 lütfen daha cok yazın,daha cok paylaşın bizimle25889

kinetix 26-01-2009 12:17 AM

Hemen hemen her insanın kendisini mest eden bir veya birkaç müzik çeşiti vardır. Müzik konusunda profesyönel birisi olarak şunu düşündüm: Kişiyi rahatlatan kendi müzik tarzı ile bu telkinler hazırlanmış olabilseydi(herkese ayrı ayrı biraz güç tabi) insanlar daha çabuk ve rahat bilinçaltı telkinlere hazır hale gelirlerdi. Bu mükemmel olurdu. Tabi bu arada şunu da belirteyim bu sitede benim gördüğüm herhangi bir eksiklik te yok.

BY-KORAY 23-02-2009 12:45 PM

guitarbence arkadasları yoran ney sesi değil insanın beyninin içinde yaşanan fırtınadan dolayıdırr ben öle tahmin ediyorum çünkü ilk başladıgımızdada baş agrısı filan diyodu herkes

hakikat1990 23-02-2009 12:56 PM

merhabalar bence atakan bey yepyeni farklı doğa sesleri içeren telkin hazırlayacaktır umarım uzun zaman beklemeyiz teşekkürler

zelzere 01-04-2010 03:14 PM

Cevap: Sesler insanı yoruyor!!!

Alıntı:

pofuduk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 281785)
hayat çok kısa, bugüne kadar nelr denemedim ki, müziklerin bir faydası kensinkez BANA(başkalarına olabilir) olmadı...Ve hayat çok kısa, iki kez aynı şeyi deneyemeyecek kadar kısa...

Telkinlerin kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

Hatta bir yerde de 4 aya kadar sürebileceğini okumuştum. Bu kurallara dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Eğer sonuç alamaz isen. Forumda bu konu ile ilgilide başlık var diye biliyorum.

Farklı müziklere gelirsek. Sanırım Arkadaşların dediği gibi bizi yoran. Müziğin içindeki telkinler. Bence hepsi çok hoş. Subliminal telkinlerden önce Rahatlatıcı telkinler dinliyordum. Subliminal telkinleri dinlemeye başladığım zaman Başağrısı, Sıkıntı, Bunalma, Daralma hissettim. İlk başlarda sıkması normaldir diye düşünüyorum. Bir müziği devamlı dinlersek bir daha dinlemek istememiz normaldir.
(Sigara bırakmayı da dinliyorum ve bazen çok sigara içiyorum. Sigarayı bırakıcam dediğinizde nasılsa bırakcam diyip fazlada içiyorum. Bazen sigara bile aklıma gelmiyor başarılı olacağından eminim.)

Su sesinde belirtmek istediğim. Akan su çok hızlı sanki beynimi kemiriyor sevincli
Sevgiyle kalın y789

yelda_k 15-06-2010 08:50 PM

Cevap: Sesler insanı yoruyor!!!

atakan abı olursa ıı olurr olmasada bızzz bolee ıı yaaa ...bu ıılık bılee cokkk bızzz ınsanlaraa

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 AM.