![]() |
Sesler insanı yoruyor!!! osmanlı zamanında sıkıntıları olan insanları deniz kenarında tedavi ederlermiş ve sürekli işle uğraştırırlarmış bence ruhu dinlendiren en güzel ses su sesidir dünyanın büyük bölümü sularla kaplıdır vardır bununda bir hikmeti |
Sesler insanı yoruyor!!! Yakamoz' a katılıyorum.. 'Bence dinlediğimiz telkinli müziklerde bizi yoran müzik türü değil, bilinçaltımızın verilen telkine gösterdiği bir tepki.' demişsiniz. çok mantıklı. doğru olması kuvetle muhtemel. Alıntı:
ben peyzaj mimarıyım. ve eğitimimiz sırasında sanat tarihi de gördük.söylediklerin çok doğru. Su sesinin insan üzerindeki duygusal etkileri konusundan da ayrıca, çokça ve üzerine basa basa bahsetmiştik, geçmişteki kullanımları ve günümüze yansımaları .... gibi konular vardı . tabi tasarladığımız mekanlarda ne şekilde faydalanabileceğimizi saptamamız içindi bunlar.. her neyse.. 'ruhu dinlendiren en güzel ses su sesidir' öylemidir bilmiyorum. en güzel olarak tanımlamak birazda sizin tanımlamanıza ve zevkinize kalmış. ancak kesin olan ve kanıtlanmış olan birşey varki oda su sesinin insan ruhunu dinlendiren bir etkisi olduğu. |
Çeşit bol Arkadaşlar su sesi,ney,klasik müzik,new age müzikleri var.Bunlardan birini veya karışık olarak dinleyebilrsiniz.Bir tanesi veya bir kaçı size hitap edecektir.Mesela ben new age dinliyorum bu sıralar.Daha önce klasik müzik dinliyordum.Bir aralar ney dinliyordum.Yani mesele yok.Müziğin çok çeşidi mevcut.Selamlar,sevgiler. smiliyface smiliyface smiliyface |
Sesler insanı yoruyor!!! okyanus kıyısında ev fikri harika,burdayım'a misafir gideriz artık kabul ederse...ben de bayılıyorum mutluluk telkinine,hele o yunus mu neyse en son suya güçlü bi vuruşu varya onu duymak için ikide bir dinliyorum...new age tarzı beni de yordu bi ara..en iyisi doga sesleri ,okyanus veya ney sesi de iyi gidiyo...yapanın eline koluna yüreğine saglık.. ne sesi oldugunun da fazla bi önemi yok,bagrıs çagrıs olsa onu da dinlerim,bilinçaltımın selameti için .napıyım... 8977 cilgin897 |
değişiklik iyidir Arada bir script değişiklikleri iyi oluyor.zaten herkese hitap edecek müzik türleri mevcut.sağolsun Atakan bey süprizleri hiç bitmiyor.(Bence bitmesinde) smileydance |
Sesler insanı yoruyor!!! bence ney sesi gayet dinlendirici ve etkili bir müzik ney versiyonunu dinlemeden öncede sadece ney sesi dinleyerek rahatlıyordum şimdi telkin ve neyi iç içe görünce o kadar çok sevindim ki çok sağol atakan abi |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! Selam benim en fazla hoşuma giden ney sesleri ... pcye uzun zaman önce cektiklerimi dinliyorum güncellenme olmussa haberim olmadı telkinlerin müziğinde değişiklikleri mi var yoksa ben mi yanlış anladım ? |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! selam arkadaşlar beni en çok deniz sesi dinlendirir.canım sıkkın oldugu zaman deniz kenarına giderim.deniz ve dalga sesi ruhuma huzur veriyor. |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! Alıntı:
|
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! bende su sesli olanı dinliyorum. müzik dinlemek gibi olmadığı için kulaklıkla dinlerken bile arkadaşlarınızla sohbet ediyor veya başka şeyler yapabiliyorsunuz.bu arada doğa versiyonunda ben su sesinden başka ses duymuyorm.yunus sesi faln deniyor ben nedn duyamıyrm? ben şu an kendine güven+topluluk önünde konuşmayı dinliyrm(yarın sunumum var da) caba onlarda yunus sesi mi yok? smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 AM. |