Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beklentileriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Sesler insanı yoruyor!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=320)

shamanic 17-04-2008 12:06 PM

Ynt: Sesler insanı yoruyor!!!

eskiden yunus seslerininde olduğu telkinler vardı..
ama yenileme aşmasında atakan bey onları su sesli yaptı..

şu an dinlediklerimizde yunus sesi yok onun için..

sevgiler...

meninje 17-04-2008 12:48 PM

Alıntı:

gencer Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar forumdaki bu başlığı görünce inanın şaşkına döndüm.
tabiki tercih meselesi burada hangisi daha dinlendiricidir diye tartışmak istemem ama ney için sesler insanı yoruyor yorumunda bulunmanız beni çok çoook şaşırttı.

şahsen ben yeryüzünde ney den daha huzur verici, sakinleştirici ve kesinlikle daha gürültüsüz bir ses olduğunu düşünmüyorum. bena göre şahane bir ses,muhteşem bir tını olduğundan bu kadar şaşırdım heralde:)

Sevgili gencer sorun dinlenen müziğin dinginliğinde değil. Seçilen müzikler zevklerimize uysada uymasada sonuç itibariyle dingin rahatlatıcı müziklerdir. öyle de olmaları gerekiyor zaten. Ancak buradaki yorgunluk hissi veren şey arka fonda sürekli okunan metindir. Yani bizler o sesleri duymasakta bilinç altımız gayet güzel duyuyor. Ve düşünsene akşama bakar belki 500 kez aynı sayfada yazan şeyler fısıldanıyor kulağımıza 12389 özellikle alışıncaya kadar yorulmamak imkansız zaten. Müzik bile saatlerce dinlenince yorar beyni. Kaldıki bizim yaptığımız aynı müzik ve aynı metni defalarca kez günlerce dinlemek oluyor music45

Yorgunluk hissi gayet normal. Ama hepimiz buna değeceğini bildiğimiz için buradayız thumbsanim

Tekrar teşekkürler Atakan Bey. İyiki hayatımızı değiştirdiniz kiss3

ruhsal 10-08-2008 02:04 AM

bence bütün müzikler çok hoş. hepsi kendi dallarının en hoş olanları.tercihe göre dinleme yapılabilir.
benim rahatsız olduğum demeyeyim de, böyle olmasaydı dediğim bir şey var. aynı telkinlerin farklı versiyonlarını art arada yüklediğim için sanırım, şarkı geçişlerinde ses daha yüksek ve daha alçak gelmeye başlıyor. bu geçişler sırasında gece boyunca 4-5 kere uyanıyorum. dışardaysam, sık sık müziğin sesini ayarlamam gerekiyor.
işte insanoğlu, hep daha fazlasını isteriz. atakan bey ve emeği geçen herkese çok teşekkürler tüm çalışmalarınız için. hatta yorum yazan, deneyimlerini paylaşan arkadaşlara da teşekkürler. çok şeyi de sizlerin yorum ve deneyimlerinizden öğreniyoruz. paylaşmaya devam lütfen :)

mojojojo 21-09-2008 06:25 PM

Alıntı:

etterna_ Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşa katılıyorum.mesela suçluluk duyguları klasik müzik versiyonu gibi klasik müzik tarzı dinlendirici müzikler olursa çok daha zevkle dinlenir.Bu arada sitede bulamadım suçluluk duygusu klasik müzük versiyonunu tekrar dinlemek isterim bilgisayarım formatlandı da 88

Evet klasik müzik versiyonları çok güzelde özellikle suçluluk duygularının klasik versiyonunda ses çok rahat duyuluyor.:(

banu 30-12-2008 06:40 PM

Bende de yorgunluk oldu arkadaşlar.Fakat düşününce, bilinçaltının gösterdiği tepkilerden olduğu kanısına vardım.Sevgili yakamoza katııyorum:)

pofuduk 30-12-2008 10:44 PM

bence de yoruyor, bende pek bir işe yaramadı!!!!!!!!!!!!!

banu 01-01-2009 09:12 PM

Alıntı:

pofuduk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 114731)
bence de yoruyor, bende pek bir işe yaramadı!!!!!!!!!!!!!

bence yılma ve dinlemeye devam et, ben de inanılmaz işe yaradı...belki henüz farkına varmıyorsundur değişiklerin ama kazanımlarını düşününce bu yorgunlağa değer :)

pofuduk 14-01-2009 07:37 PM

hayat çok kısa, bugüne kadar nelr denemedim ki, müziklerin bir faydası kensinkez BANA(başkalarına olabilir) olmadı...Ve hayat çok kısa, iki kez aynı şeyi deneyemeyecek kadar kısa...

yeni bir hayat 14-01-2009 10:39 PM

Alıntı:

pofuduk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 281785)
hayat çok kısa, bugüne kadar nelr denemedim ki, müziklerin bir faydası kensinkez BANA(başkalarına olabilir) olmadı...Ve hayat çok kısa, iki kez aynı şeyi deneyemeyecek kadar kısa...

Evet pofuduk,hayat çok kısa..

Mücadeleden yılmayacak,sonuç alana kadar ısrarcı olacak kadar kısa..

pofuduk 16-01-2009 05:36 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 281817)
Evet pofuduk,hayat çok kısa..

Mücadeleden yılmayacak,sonuç alana kadar ısrarcı olacak kadar kısa..

ısrarcı olunacak fakat aynı şeyiiki kere denemeyecek kadar hayat kısa...Kişinin KENDİNE UYGUN olan yöntemi bulması gerekli.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 AM.