![]() |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! eskiden yunus seslerininde olduğu telkinler vardı.. ama yenileme aşmasında atakan bey onları su sesli yaptı.. şu an dinlediklerimizde yunus sesi yok onun için.. sevgiler... |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! Alıntı:
Yorgunluk hissi gayet normal. Ama hepimiz buna değeceğini bildiğimiz için buradayız thumbsanim Tekrar teşekkürler Atakan Bey. İyiki hayatımızı değiştirdiniz kiss3 |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! bence bütün müzikler çok hoş. hepsi kendi dallarının en hoş olanları.tercihe göre dinleme yapılabilir. benim rahatsız olduğum demeyeyim de, böyle olmasaydı dediğim bir şey var. aynı telkinlerin farklı versiyonlarını art arada yüklediğim için sanırım, şarkı geçişlerinde ses daha yüksek ve daha alçak gelmeye başlıyor. bu geçişler sırasında gece boyunca 4-5 kere uyanıyorum. dışardaysam, sık sık müziğin sesini ayarlamam gerekiyor. işte insanoğlu, hep daha fazlasını isteriz. atakan bey ve emeği geçen herkese çok teşekkürler tüm çalışmalarınız için. hatta yorum yazan, deneyimlerini paylaşan arkadaşlara da teşekkürler. çok şeyi de sizlerin yorum ve deneyimlerinizden öğreniyoruz. paylaşmaya devam lütfen :) |
Ynt: Sesler insanı yoruyor!!! Alıntı:
|
Bende de yorgunluk oldu arkadaşlar.Fakat düşününce, bilinçaltının gösterdiği tepkilerden olduğu kanısına vardım.Sevgili yakamoza katııyorum:) |
bence de yoruyor, bende pek bir işe yaramadı!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
hayat çok kısa, bugüne kadar nelr denemedim ki, müziklerin bir faydası kensinkez BANA(başkalarına olabilir) olmadı...Ve hayat çok kısa, iki kez aynı şeyi deneyemeyecek kadar kısa... |
Alıntı:
Mücadeleden yılmayacak,sonuç alana kadar ısrarcı olacak kadar kısa.. |
Alıntı:
ısrarcı olunacak fakat aynı şeyiiki kere denemeyecek kadar hayat kısa...Kişinin KENDİNE UYGUN olan yöntemi bulması gerekli. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 AM. |