Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim

Uyarılar

Alternatif Kişisel Gelişim kişisel gelişim konuşma, kişisel gelişim, kişisel gelişim ve kişisel başarı, mesleki gelişim kişisel gelişim, kişisel gelişim başarı, kişisel gelişim özgüven, kişisel gelişim makaleler, çocuk kişisel gelişim,

Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba, eft,sedona,reiki,hipnoz,meditasyon,kuantum düşünce ne kadar çok şey var...ben birinden faydalanmak istiyorum...ama hangisinden bilemiyorum,hangisinden faydalanacağıma nasıl karar vereceğim?.. birde diyelim ben eft eğitimi almak istiyorum...kaç paradır bu kurslar? halk eğitim merkezlerinde vermiyolarmı bunların eğitimini ya ne bileyim,kaç para işte :=) :=):=)...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-07-2008, 11:31 PM   #21 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 173
Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

merhaba,
eft,sedona,reiki,hipnoz,meditasyon,kuantum düşünce ne kadar çok şey var...ben birinden faydalanmak istiyorum...ama hangisinden bilemiyorum,hangisinden faydalanacağıma nasıl karar vereceğim?.. birde diyelim ben eft eğitimi almak istiyorum...kaç paradır bu kurslar? halk eğitim merkezlerinde vermiyolarmı bunların eğitimini ya ne bileyim,kaç para işte :=) :=):=)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2008, 09:28 AM   #22 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 6
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
qwermur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bir soru bir cevap

Merhaba Reiki hakkında bilgi istiyorsanız detaylı açıklamalı eğitim dokümanlarını mail olarak gönderebilirim.

Alıntı:
Dex_Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
ilk ben başlayayım o zaman...

reiki eğitimi almak istiyorum ama taşradayım burda öğretmen bulma imkanım yok... olsada güven meselesi var...
reiki öğrenimine başlamadan ne tavsiye ediyorsunuz...
kitap veya başka bir şey
süresi ne kadar...
kendi kendimize nereye kadar yapabiliyoruz...
ve en önemlisi nerden başlayalım...
qwermur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2008, 08:13 PM   #23 (permalink)
Teğmen
 
eylülzen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 49
Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylülzen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Merahaba öncelikle bu tarz konuları araştırıyorum hatta kitaplar aldım ama kafam karıştı herşey bir kitaptan öğrenilecek kadar basit değil benceşimdi sedonayla ilgili kitabı okumaya başladım örneğin ancak nerden başlıycaz bu sorulara olumsuz bir hissimi imgeleyelim yoksa o hissin gelmesinimi bekliyelim sedonayı sürekli uygulayan birisi ilk defa nasıl başladığını yazarsa sevindirici olur
eylülzen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2008, 02:49 AM   #24 (permalink)
Yüzbaşı
 
jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 592
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Alıntı:
eylülzen Nickli Üyeden Alıntı
Merahaba öncelikle bu tarz konuları araştırıyorum hatta kitaplar aldım ama kafam karıştı herşey bir kitaptan öğrenilecek kadar basit değil benceşimdi sedonayla ilgili kitabı okumaya başladım örneğin ancak nerden başlıycaz bu sorulara olumsuz bir hissimi imgeleyelim yoksa o hissin gelmesinimi bekliyelim sedonayı sürekli uygulayan birisi ilk defa nasıl başladığını yazarsa sevindirici olur
Kendi deneyimlerime göre söyleyeyim.
Bu konulara ne kadar ilgimiz olduğu ne zamandır ilgilendiğimiz elbetteki önemli.Mesela ben yaklaşık 3 senedir ilgilenen birisiyim.
Bir arkadasım bana Düşünce Gücüyle Tedavi kitabından bahsetmisti ve uzunca bir sure o kitap başucu kitabım olmuştu.Sanki bu konuda yazılmış tek kitap oymuş gibi nedense araştırma yapmamış ve herseferinde aynı zevkle o kitabı defalarca okumuş ve her okuduğumda yeni bir şeyler keşfetmiştim.
Onun için bu tarz kitapları eğer bizi çeken birşeyler varsa bir kere okuyup rafa kaldırıp koymama taraftarıyım.
Ve en güzel olan şey de ; evren tam yerinde ve zamanında bizim karşınıza ihtiyacınız olan kitapları, yayınları, bilgileri, dökümleri çıkarıyor..
Benim alıp da anlamadığım veyahut uygulamaya çalışıp beceremediğim ''öffff bu ne'' deyip rafa attığım kitaplar da vardı hala da var.
Sonra bir gün geliyor bunların da bir çoğunu bir gün açıp anlayıp uygulamaya başlıyorsunuz.Hersey yerinde ve zamanında..

Hiç ama hic bir bilgisi olmayanlara,ilgilenmek isteyenlere ilk bu Düşünce gücüyle tedavi kitabını ve Secret'i tavsiye ederim.
Sedona yöntemi bence hiç bilgisi olmayan biri için çekici olmayabilir.Çok anlaşılır ve uygulanabilirliği kolay fakat bir filmi ortadan seyretmek gibi bana göre.Belli de olmaz tabi bu benim genellemem.

Sedona yöntemi uygulamaları için ''nereden başlıyacağız'' sorunuzun bendeki ilk çağrışımı evet bu kitabı yeri gelinceyeniden okuyacak oldu.
Hem boylelikle de şu an hiç bir konuda yılmamanı tavsiye etmiş oldum. Yılmayın ve Israrla konuya asılmayın bırakın yeri gelecek.

Ben Sedona yöntemini ilk bulup okuduğum an bir ziynet bulmuş kadar heyecanlıydım.(her yeni bilgide buna benzer olurum)ve bir çırpıda yaklaşık 50-60 sayfa okuyup ''amaaan bu kadar komik birşey olabilir mi 3 satır bu kadar basitmi?yada zor da basit gösteriliyordur bu muhakak,dur bakayim deneyeyim'' deyip, kitabın başına U dönüşü yapıp,başından itibaren her örneği, her alıştırmayı beni ilgilendirmeyen konu da olsa denemiştim.
Hayatımızda sorunlar olsada olmasa da durumumuzdan memnun da olsak serbest bırakmalar yapılabilir diyordu, bırakmanın nasıl bir duygu olduğunu etraflıca fiziksel ve duygusal boyutta anlatan satırları da vardı bende yaptım işte.Oluyormu diye çok da takmadım amacım sadece özgürleşmekti,hafiflemekti.Ve mutlaka ve bir işe yarıyordur diye düşündüm.
Okudukça ihtiyaçlarımı ve neleri bırakmam gerektiğini sordum.
Direndiğim konuları gördüm, halende kendimde ''evet bunu da etraflıca uygulayayım'' dediğim yeni yeni konulara dönüyorum.
Gün içinde hislerim oluştuğunda ayak üstü bırakıyorum,direndiğim konuları ayak üstü tv seyrederken 2 dk ara verip yapıyorum mesela.

Başka bir arkadaş sedona,hipnoz reiki,meditasyon, deappeat hangisinden başlayayım diye sormuş.Bence size en uygun gelen en iyi anladığınızdan başlayın,çalışın uygulayın olmuyorsa diğerine geçin olmuyorsa, birdiğerine göreceksiniz zaten ve önceliğinizi kendiniz belirleyeceksiniz.Tüm çalışmalarda ortak bir yan bulacaksınız hepsinin aynı kapıya çıktığını, hatta bazı çalışmaların birbirnin nerdeyse perçini olduğunu göreceksiniz.Harmanlayacaksınız,pratikleştiklerini z arttıkça bunları alternatif çözümler olarak zevkle kullanacaksınız.
Yollar yöntemler şükür ki hiç bir zaman bitmeyecek..
Bu bir bahçeyi temizlemeye nerden başlıyayım demek gibi bir soru.. Size en uygun gelen yerden.Bize en kolay ve en pratik gelen yerleri biz keşfedeceğiz.Zor gelen yerleri sabırla, zaman harcayayarak belkide defalarca üzerine giderek çözeceğiz.

Özetle (daldan dala heyecanlı bir yazımı oldu ne?) özetle ..., baştan bütün testleri bir oyun gibi yapabilirsin.Herhangi bir duyguyla başla.Orada çizilmiş tablolarda örnekler sana ışık tutar zaten.Bunun pek de bir kuralı yok rahat olmanı tavsiye ederim.Ayrıca bırakmanın nasıl birsey olduğunu anlatan alıştırmaları yapabilirsin.

Umarım yazdıklarınızı doğru anlamış ve sizi biraz olsun da aydınlatabilmişimdir.
sevgiler
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2008, 02:42 PM   #25 (permalink)
Üsteğmen
 
Su_Duru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 281
Tesekkür: 1,641
173 Mesajinıza toplam 1,012 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Su_Duru will become famous soon enoughSu_Duru will become famous soon enough
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Sevgili Jaunty cok tesekkur ederim, bu yazini tam ihtiyacim oldugu anda okudum, ve o kadar iyi geldiki, bir an kendimi toparlayip bildigim kadariyla Sed uyguladim, kendimi hic kasmadan, acaba dogrumu yanlismi demeden, bu sitededen okudugum bilgilerle yapmaya calistim, malesef kitabim yok fakat, sitede edindigim bilgilerle kendimde uyguluyorum, ve senin gibi kendi deneyimlerini bizlerle paylasan arkadaslar sayesinde, bende kendimce yavasda olsa, fakat adim adim ilerledigimi biliyorum. paylastigin icin cok tesekkur ederim ilac gibi geldi super
__________________
Asalet boyda degil, soyda olmali
Incelik belde degil, dilde olmali
Dogruluk sözde degil,özde olmali
Güzellik yüzde degil, yürekte olmali
Su_Duru isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2008, 04:40 PM   #26 (permalink)
Teğmen
 
eylülzen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 49
Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylülzen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Bende teşekkür ediyorum jaunty benim içinde açıklayıcı bir yazı oldu dahada önemlisi uygulayan bir insanın söylediği çok yol gösterici oluyor çünki çevremde uygulayan yok ancak netten sizlerin yardımıyla birşeyler yapmaya çalışıyorum detaycı ve kolay tatmin olmayan bir yapım var ve bir şeyi yaparken illaki mükemmel yapmaya çalışıyorum öncelikle bunu kırmam lazım dediğin doğru ihtiyacımız olan şey bizlere sunuluyor yaradan tarafından bende bu tarz konulara dirençli olmama ramen çekildiğimi hissediyorum şimdi ilk yapıcağım şey seninde söylediğin gibi üstüne düşmeden çokda düşünmeden uygulamaya başlamak olucak sevgiyle kal
eylülzen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2008, 10:45 PM   #27 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 68
Tesekkür: 4
28 Mesajinıza toplam 151 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
medusa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Merhaba Arkadaşlar;

PEAT kitabını ikinci defa okumaya başladım. Kitapta ekler bölümünde YÜZEYSEL PEAT ve DERİN PEAT için özet anlatımlar yapmış.
DERİN PEAT'i açıklarken DERİN PEAT PROTOKOLÜ atölye çalışmalarında anlatılacaktır demiş. Bu DERİN PEAT PROTOKOLÜ'nün YÜZEYSEL PEAT YÖNTEMİ'nden farkını biliyor musunuz?
__________________
İÇİMDEKİ HUZUR GERÇEK ZENGİNLİK BUDUR.
medusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2008, 11:03 PM   #28 (permalink)
pisiii
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

cahilliğime verin ama bende bilmiyorum , gerçekten nedir bu
  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2008, 10:56 PM   #29 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 68
Tesekkür: 4
28 Mesajinıza toplam 151 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
medusa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Arkadaşlar bu DEEP PEAT harika birşeye benziyor.
Çok etkilendim kitaptan. Kitap zaten bambaşka bir hazine. Bilgi fışkırıyor.
Özellikle bu 3 nokta ve nefes alıp verme harika etkili.
Ayrıca bunu heryerde yapabilirsiniz kimseye çaktırmadan.
Gözünüzle kaşınızla oynarmış gibi.
Her soruna şu şekilde bakınca çok daha kolay oluyor herşey.
"Bütün olumsuz duyguların nedeni vücudun enerji sisteminin bozulması."

Sihirli cümle bu .
Yani aklınıza gelen sizi yıpratan ne varsa bunları artık düşünmeyin. Bu düşüncelerin nedeni yukarıdaki cümlede. Bunu düşün ve sadece enerji sisteminin düzelmesi için bu teknikler gibi basit olan yöntemleri uygula ve özgürleş.
__________________
İÇİMDEKİ HUZUR GERÇEK ZENGİNLİK BUDUR.
medusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2008, 10:59 PM   #30 (permalink)
pisiii
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Alıntı:
medusa Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu DEEP PEAT harika birşeye benziyor.
Çok etkilendim kitaptan. Kitap zaten bambaşka bir hazine. Bilgi fışkırıyor.
Özellikle bu 3 nokta ve nefes alıp verme harika etkili.
Ayrıca bunu heryerde yapabilirsiniz kimseye çaktırmadan.
Gözünüzle kaşınızla oynarmış gibi.
Her soruna şu şekilde bakınca çok daha kolay oluyor herşey.
"Bütün olumsuz duyguların nedeni vücudun enerji sisteminin bozulması."

Sihirli cümle bu .
Yani aklınıza gelen sizi yıpratan ne varsa bunları artık düşünmeyin. Bu düşüncelerin nedeni yukarıdaki cümlede. Bunu düşün ve sadece enerji sisteminin düzelmesi için bu teknikler gibi basit olan yöntemleri uygula ve özgürleş.

ya ben çoj merak ediyorum bunu. başarabilirmiyimki. sanki bu tempoda ruhum hiç arınmıyor ve hiç konsantıre rahatca olamıyorum. o yüzden eft yide başabilecekmiyim bilmiyorum
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba, eft,sedona,reiki,hipnoz,meditasyon,kuantum düşünce ne kadar çok şey var...ben birinden faydalanmak istiyorum...ama hangisinden bilemiyorum,hangisinden faydalanacağıma nasıl karar vereceğim?.. birde diyelim ben eft eğitimi almak istiyorum...kaç paradır bu kurslar? halk eğitim merkezlerinde vermiyolarmı bunların eğitimini ya ne bileyim,kaç para işte :=) :=):=)...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.