Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2008, 07:48 PM   #12 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Reiki,Sedona,EFT,Deep-Peat,Presecion,Hipnoz konularına ilişkin soru-cevaplar

Alıntı:
medusa Nickli Üyeden Alıntı
Selam Arkadaşlar.

Ben EFT ile ilgili kitaplar adım okudum uyguladım.
Deep Peat tekniğinin EFT den daha hızlı sonuç verdiğini duydum.
Bir tane Deep Peat kitabı aldım. Hemen hemen bendeki EFT kitabının aynısıydı.
Tam olarak farkı ne acaba bu tekniğin?
Merhaba medusa.Bilgim dahilinde cevaplıyım sorunu.

DEEP_PEAT:Göğüs noktasına iki parmak konularak onaylama cümlesiyle başlanır.Ve göz çevresinde tur atılarak devam edilir.Vuruş yoktur.Dokunuş tekniğidir.Keopsun verdiği bir örneği veriyim sana ''otobüste giderken deep-peat yaparsanız kimse anlamaz ama eft için aynı şeyi söyleyemem.''Deep-peat biraz daha naziktir.Ve göz çevresinde dolaşmak,nefesle duyguyu boşaltmak kafidir.

EFT:Kaş,göz yanı,göz altı,burun altı,çene,köprücük kemiği,kol altı,başparmak,işaret parmağı,orta parmak,küçük parmak ve karate kesme noktasına 7 kez vurularak yapılır.Ayrıca dokuz gamut denilen küçük parmak ve yüzük parmağından aşağı inilerek kemiklerin üçgen yaptığı yere sürekli vuruş yaparken göz hareketleri vardır.

Fark ortada.Bilmem açıklayıcı oldu mu?
Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla