![]() |
Ynt: Yazma Terapisi yine yoldayım ve bi kaybolur bi görünürüm aheste acılar geçmez ve ayaza bürünürüm acep zafere doğru bir ömürmü sürünürüm kötürüm olsa beden umutlarımla yürütürüm muştuları müjdeleyen kuşlar uçar bak yine tutuşur bu yürek ayaklanır gelir kendine sen gülümsün bırakmam seni olsa diken bile elimden dökülen kanla açarsın belki yine |
Ynt: Yazma Terapisi Arkadaşlar uzun süre yazmamamın nedeni kedimi doğaçlama yapma konusunda geliştiriyorum ve daha çok zaman ayırmak için 8 saatlik uykumu 4 saate indirdim ve bol sözlük okuyorum kelime hazinemi geliştirmek için bunun dışında Neyzen tevfik Tevfik fikret Pir sultan abdal Yunus emre Mevlana Necip fazıl Namık kemal gibi şairlerin şiirlerini okuyorum ama formdan da kopuk kalmıyorum ha önceleri nasıl yapacam diyordum hem doğaçlama çalışacam hem de forumu takip edecem ikisindende vazgeçemem diyordum öyle de oldu forumu takip ederken diğer taraftan bi müzik yapma proglamıyla müzik yapıyorum ordan ritim geliyor bende üstüne spontane söz söylüyorum çok sevdim bu işi yav djj günüm dünüme değildir bedel düşünmem artık elalem ne der gitmez zaten hiç çile ve keder kimisi kayıp bir meçhule gider bedenimse sessiz maluma göçer çile çekerek büyümektir felsefem insan koşar akıl varsa bir dirhem çalışmaktır yarama şifa merhem böylece güler o solan çehrem iste bıkma çünkü o dur Kerem sakın deme bittim yoktur çarem işte o zaman yanar tüter sinen bitersin hem madden hem manen içine kurt düşer sızlar acır yaren olmaz dünya evren sana yaren biter mürekkep yazmaz artık kalem kalmaz acı içinde saçılır olur namahrem yüzünde bırakır derin engin bir çizgi silmez sanma gayrı bunu bir silgi aramalısın bulmalısın ortada bilgi inan iste sana ulaşır emin ol bil ki |
Ynt: Yazma Terapisi Ay dede ışığını yansıt bize dertler önümüzde gelsin dize rakip kuleyse hepimiz bir füze böylece çıkarız bir gün düze karışmasın hiç gece gündüze yapmayız zaten kimseye sükse düşünürüz hadi boynu bükükse kim görür gerçeği acep kim seze ağlamaz hiç kimse sebepsiz gece söylenmez nedensiz acı bir hece devede yük gibi bakmaz hörgüce cahil anlar susuzlukta yetişince anlam deryası boşalır ince ince |
Ynt: Yazma Terapisi etrafta çoktur bilgin noturadamus ama unutmayalım ki hepimiz kuluz tükenmez değildir paramız pulumuz ayağımızı denk alır yola koyuluruz bunu biliriz çünkü bunu okuruz bazen aşk ummanın da boğuluruz seni tanımladım adın artık okyanus ben se içinde gezen avare bir Yunus... |
Ynt: Yazma Terapisi sevgi ve umutla yok olur ölüm korkusu ölmekle de var olmuştur dirilmek olgusu diğerkamlıkla artmaktadır yaşam çoşkusu her demde vardır vicdanın akla sorgusu ve de sevgi üşürse yetişir şefkat mantosu |
Ynt: Yazma Terapisi durma hadi dilinde hayatı hecele sevdiğini söyle gitmeden ecele böyle çıkarsın ulvi bir dereceye yazmadık mı ismi sanki pencereye hayatımızda vardır her daim bir melek görmeliyiz sevmeliyiz almadan onu felek ona doğru koşalım aşalım olsada hendek ona kavuşabilmek olur artık tek dilek |
Ynt: Yazma Terapisi Ben ve çocukluğum ufka doğru dal çocuk gözlerin boncuk boncuk yufka yürekli bal çocuk soğuk hava sırtta gocuk caf caflı yaşamlara aldanma onlar ham koruk sofra kurulu kalk hadi neden ki moralin bozuk gel değişelim hayatımızı sen ben ol ben çocuk |
Ynt: Yazma Terapisi Bir kelebek gördüm altın renkli uçuyordu, Görünmeyen gözlerinde binbir ışıltı saçıyordu... Bir an koydum yerine kendimi, Üç günlük ömründe hüzünden kaçıyordu, Utandım kendimden artık ağlamayacağım!... 98569 NASIL AMA İKİ DAKKADA YAZIVERDİMMM s456 |
Ynt: Yazma Terapisi ölümü bana değil yaşayana sor gülümü al istersen ama çok kor gününü yaşamayan yaşar mı zor dününü bilmeyen yapar hep rol kendini salma ve nefsin olmasın patron her şey çıkar ortaya iki yüzlü madalyon zayıf noktanamı dokundum aman pardon ölümü sipariş edersen azrail olur garson |
Ynt: Yazma Terapisi turgay super sin siirler seninse okuyorum izindeyim yani. bravo art56art56 keske bende yazabilsem birseyler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 PM. |