Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yaratıcı Yazarlar Klubü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yaratici-yazarlar-klubu/)
-   -   Yazma Terapisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yaratici-yazarlar-klubu/789-yazma-terapisi.html)

orpheo 24-09-2007 02:25 AM

Ynt: Yazma Terapisi

lise 1 deyken:D .bu ne yaşamışlık dedim şimdi okuduğumda kendi kendime.

SIKILDIM BU GÜNLERDEN
BIKTIM BU KISIR DÖNGÜDEN
HEP AYNI ŞEYLERDEN
HOŞUMA GİTMEYEN ENGELLERDEN
EN SEVDİĞİM ŞEYLERE ,İZİN YOK
SEVDİĞİM ŞEY HERKESTEN UZAK BİR MÜZİĞİM BİR BEN.
YANLIZLIK ZORDUR
AMA BU HAYATTAKİ EN İYİ DOSTTUR.

orpheo 24-09-2007 02:29 AM

Baksaydın görürdün
Dinleseydin duyardın
Zamanın hızlı geçişini
Elbet sende anlardın

Nasıl düştün gözümden
Çabucak karardın
Kurumuş yaprak gibi
Üşürken sarardın
Bu kadar kolay değildi kandırmak
Aldanıp hemen inandın
Virane bir ev gibi
Yakılıp yıkıldın

orpheo 24-09-2007 02:31 AM

otobüste dersaneye giderken;

Yok olursam şu diyardan
Arkamdan üzülen olmaz çok iyi biliyorum
Zaten kimsenin beni içten hatırlamasını da istemiyorum
Ben yapmadığım şeylerin acısını
Yürekten, derinden çekiyorum
Kimse anlamadı dertlerimi
Anlaşılmak da istemiyorum
Görüyorum olan biten her şeyi
Ama susuyorum kimseye anlatamıyorum
İşte bu yüzden çok fazla sevilmiyorum
Suç oluyor yaptığım her şey, söylediğim her söz
Ben onların açısından bakamıyorum
Geçip gidiyor zaman kalp sancısıyla
Elimden bir şey gelmiyor durduramıyorum
Zamansız kayıp gidiyor elimden sahip olduklarım
Geri dönmelerini hiçbir şekilde sağlayamıyorum
İstemez miydim her şeyin değişmesini
Sadece zamana ayak uydurabiliyorum

25emel 24-09-2007 11:48 AM

arkadaşlar harikasınız... bizim bir lalezarımız vardı selametlik oda yazardı birr şiirr birrr hoşşş doyamazdınn ........ ahh ahhh meydan kaldı gençlere şimdii...onlarda veriyor tüm güzelliğin hakkını tebriklerr.... 25889

laleeee ...!!!!! lalemmmmm ...!!!!! nasıl özledim seni bir bilsen birde lerzanımı.... ağla duygulandım ben yine yahu

turgay0101 24-09-2007 10:59 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar harikasınız... bizim bir lalezarımız vardı selametlik oda yazardı birr şiirr birrr hoşşş doyamazdınn ........ ahh ahhh meydan kaldı gençlere şimdii...onlarda veriyor tüm güzelliğin hakkını tebriklerr.... 25889

laleeee ...!!!!! lalemmmmm ...!!!!! nasıl özledim seni bir bilsen birde lerzanımı.... ağla duygulandım ben yine yahu

Gençler çoştu Emel nasipse bir kaç seneye grup kuruyoz yetenekli arkadaşımla yukardaki diğer yazarla kendisi metalci hem de rap metal birleşti gulensmiley

25emel 26-09-2007 02:34 AM

Alıntı:

turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı

Gençler çoştu Emel nasipse bir kaç seneye grup kuruyoz yetenekli arkadaşımla yukardaki diğer yazarla kendisi metalci hem de rap metal birleşti gulensmiley

ohh tammdır desene super hadi bakalım herşey gönlünüzce olsun ttli3

Sezennl 28-09-2007 03:15 AM

@gun once ignelerime basladim, bu benim icin yeni bir umut. hani diyolarya hep olumlu yaz olumlu olur ya olumlu dusunsen olmadginda cok kotu oluyoirsun biliyormusunuz. neyse budefa olacak basaracagim. az kaldi. beni guzel gunler bekliyor biliyorum bebegimin elerini sevecegim. onun aglamsini susturacagim, yemek yedirecegim, altini degiscegim, onu kucagima alip parka goturecegim ona bu dunyadaki hayvanlari agaclari tanitacagim. bana soracak anne bu ne yogurt, ya bu kalem, ya bu kagit. odasini cok guzel dayayip doseyecegim perdelerini simdiden bilmiyorum ama en guzlini en ozelini yaptiracagim odasinin boyasini, kapisin boyasini yerdeki halisni hepsini ozel alacagim cok guzel olacak kendisi buyunce saricak bukadar guzelmi odam var benim diye. onu okula goturp getirecegim o dogarsa hic amma hic calismayacagim hep bebegimin yaninda olacagim oda benim yanimda olacak bebegime cok ama cok iyi bir anne olacagim ve onu vatana millete bana babasina ve insanlara dogyaya yararli bir insan gibi yetistirecegim tabiki kendisni gelistirerek yapacak oyle seyleri ben bebegmi simdiden cok seviyorum ve onun dunyaya gelmesini cok ama cok istiyorum. bu arada kalevyem bozuk zaten yazihatalrim cok turkcem bozuk kafam bozuk neyse bukadar yeter guzel guzel yazdim hahaha sonunda kafam bozuk deidmya hepsini mahvetim degilmi smiliyface

turgay0101 03-10-2007 09:36 PM

dertler dörtbir yanı sarsada olsada her tarafta
dostun bile satsa ve düşmanla olsada aynı safta
zaman sanki geçmese bir gün bile olsa bir hafta
saklanmasın kaçmasın umut olmasın sakın kafdağ

güneş arşta bekler etrafın da bulunsada karanlık dehliz
arzı endam eder bir adım ileride tatlı yumuşak müşfik his
sabret biraz gayret biraz iradeyle hamle olacaktır muhlis
güzel bir ati yakalama çabasıyla da mazi bile olur tertemiz hismiley

tresome 03-10-2007 10:04 PM